На море 2019/20 г. северно от Каварна

• 33 399
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
И ние от юни търсихме място за настаняване и нищо. Наехме в крайна сметка апартамент в Рогачево и от там с колата си обикаляхме плажовете.

Перуника, и на нас ни е мечта за виличка или парцел в околността ❤

# 181
  • В градината...
Ами в Шабла все още може да се намери доста изгодно нещо. Ние купихме празно място много евтино, сега правим бунгало с метална конструкция, то цяла къща ще стане.

# 182
Ами в Шабла все още може да се намери доста изгодно нещо. Ние купихме празно място много евтино, сега правим бунгало с метална конструкция, то цяла къща ще стане.
Поздравления !! И аз имам подобна мечта, но в района на Българево и Каварна Simple Smile

# 183
  • В градината...
Където и да е, на север от Балчик е супер. Обикаляш си с колата по всякакви плажове.

# 184
  • Тра-ла-ла
Как е положението с изхранването в Каварна и региона? Corner-a и Central park-a работят ли? На плажовете на Крапец и Шабла има ли поне едно кръчме? Ресторантът на к-г Космос работи ли?!

# 185
На Шабла на плажа има едно местенце Лаваца. Много вкусно беше всичко.

# 186
До преди 5-6 години се намираха места в последния момент. Ходеха само местни, от Добрич и румънци. Рядко имаше хора от по-далеч. Беше супер. Понеже няма хотели и много места за настаняване, бързо се изчерпват. Но това е и чарът. Затова се ориентирахме и си купихме наше място

чарът свършва там, където започва масовката ...

# 187
  • 1st floor
Здравейте. Влизам с питане и препоръки за къща за гости в Крапец? В букинг няма налични места, в други сайтове излизат хубави къщи за гости. Някой от вас ходил ли е там?
Тук бяхме миналото лято и останахме много доволни:
http://krapets.com/bg/house_sasha.html

# 188
Умувам второ море и си мисля за Тюленово....Бихте ли ми казали най- близките плажове ? Повечето ги знам, но се страхувам да не изпусна някой...

# 189
Умувам второ море и си мисля за Тюленово....Бихте ли ми казали най- близките плажове ? Повечето ги знам, но се страхувам да не изпусна някой...
Не знам колко близки имаш предвид, но.. Най-близки са ти Малкото моренце, фара Шабла, къмпинг Шабла и оттам всичко на север към Границата.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 19:27 от Liashka

# 190
На Шабла на плажа има едно местенце Лаваца. Много вкусно беше всичко.

Потвърждавам Simple Smile Всичко беше вкусно, а рибената чорба е разкошна!

... Ресторантът на к-г Космос работи ли?!

Работи, но не ни хареса особено.

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:47 от Mur

# 191
  • В градината...
Лаваца е много хубаво заведение. Но преди няколко години не беше разработено така, пък и почти нямаше хора. А сега се запазват едни маси.... Слагат табела "запазено" много преди да са дошли клиентите. На Лазур не е лошо, тя, рибената чорба в този район, на север от Балчик, навсякъде е супер. С тази саламурика.... На Ловна среща има и обедно меню, и доста повече места.
От местните знам, че там сезонът е бил много кратък, но сега с това затопляне, климатът се променя, както и напливът. Масовка трудно ще има скоро, защото няма много места за настаняване, заради натура 2000 няма и хотели. Хубаво беше, като ходеха почтисамо местни. Ама от доста далеч се навъдиха...

# 192
  • Варна
Хах , че къде в БГ има местенце без кръчми  Simple SmileSimple SmileSimple Smile Северното Черноморие е малко тегаво , доста населени места са далеч от плажа ( Шабла , Каварна , Дуранкулак  .......... ) , а на съответните места има на плажа им обособени лятни курортни комплексчета като шабленската Тузла , около къмпинга и рибарското пристанище на Дуранкулак , долу около градския плаж на Каварна и други Simple Smile Морето също е много по различно от това на юг  .

# 193
  • Тра-ла-ла
Аз "живея" цял ден на плажовете и ми е важно да знам дали на място има вариант за изхранване. Трудно ми е да вдигам "катуна", за да отида да ям в близките град/село. И сега не знам покрай корона вируса дали някои капанчета, на които съм ходила, не са хлопнали кепенците.

# 194
Здравейте,  била съм на Север в Дуранкулак , но в момента не намирам свободни места, освен Космос - наоколо някой доволен от бунгала и да знае , че сега има свободни  места , може и някоя къща - въпроса е да се избегне струпването на хора и да не се  дели кухня и баня с други , не само заради пандемията , ми и по принцип да не се налага да си разваля човек почивката като гледа на друг маниерите, гледаме ги цяла година , за трима човека , все пак да се стига с кола и да има условия нормални, на Русалка поне вътре бунгалата как са - има зеленина наоколо  , което е важно , кой плаж ползват, мерси

Общи условия

Активация на акаунт