Звездни компромати- 392 част

• 74 803
  • 781
  •   1
Отговори
# 120
Ох видяхте ли Блатка 😆https://www.instagram.com/p/BsQ--lfA4bu/?utm_source=ig_share_she … shid=ak5ev9j5rrz9
С токчета в пясъка. Няма такава нелепица. 😆😆

# 121
  • София
Много странна снимка. Прилича на колаж, и то нескопосан.

# 122
Аз пък си мисля за родителите на разни Моники и подобни, не се ли притесняват за дъщерите си, пътуващи със съмнителни мъже по държави със съмнителни законодателство. Или им е важно, че носят пари в къщи.

Нали ги видя на Сузанита родителите.

# 123
Patrick Dempsey
Скрит текст:

# 124
Майката на Моника Валериева:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 125
Тук Моника все още е била що годе... Сега вече на мен ми изглежда много лека... Особено със снимките, които качва

# 126
Майката на Валериева ми изглежда симпатична жена, често казано все съм си мислела, че е някаква тотална простакеса от село, за да има такава дъщеря...

# 127
Някой гледа ли Блатка в момента по новатв?
Въпреки всичко,май Мон Дьо ми е по-противен от тях.
Някой да направи скрийншот на обувчиците,с които беше в студиото Grinning Като Червената шапчица...

# 128
Блажко не би простил изневяра Joy

# 129
Имам чувството, че тези смешни хора не са много наред с главата.

# 130
  • Sofia
Гледам Мондьо в нова тв...ужасно облечен...не трябва да носи друг цвят освен черно...

# 131
Сега го пуснах, Благо е ужасен с тази брада и коса, преди и по снимките е по-симпатичен. Със Златка много си отиват и им се кефя като двойка.
Но скоро обсъждахте някакви бидони в темата, но по-голям такъв от Мондьо има ли, отвратителен стайлинг, как може да се излага така този човек по телевизията, не съм ги гледала преди и нямам наблюдения какъв човек и с какво точно се занимава, ама външният му вид е ....... ужасен.

# 132
Блажко не би простил изневяра Joy

Типично за мъж - сериен изневерител.

# 133
И аз това помислих - клиничен случай на мъж, който обикаля от жена на жена, докато неговата е бременна, обаче не би простил изневяра, разбирате ли.

# 134
  • Rock & Roll feeling ...
Не би простил чужда. Своите си ги прощава.

Общи условия

Активация на акаунт