Звездни компромати- 392 част

• 74 770
  • 781
  •   1
Отговори
# 105
"Каканашева шашна последователите си и с безупречен анализ по темата като засегна темите свободен пазар, екология, изселване и последиците върху икономиката ни."
Първата ми реакция към тази хм, статия е: ко каза? Ко?
Втората ми реакция е: интересно е, какво може да каже Каканашевица за екологията? А за изселването? И защо не си вземе пегуката под мишница и да се изсели в Гренландия например.
Докога за ВИП ще се спрягат разни намачкани същества, бе?

# 106
  • София
нещо за световния мир нямаше ли?

# 107
  • София
Колкото Мегз, толкова и Ангел Джамбазки разбира от транспорт. В тази държава, всеки дава акъл по въпроси, от които си няма представа!

# 108
  • Viena
Чудя се речта със субтитри ли е била? 😁

# 109
Според мен на тоя кукурингел Кукунашева проблема му е, че му се дава прекалено много гластност, не че му хлопа дъската толкова. Тя да си ѝ хлопа, ама ако не ни занимават с него ще си му хлопа из тях само.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 23:38 от vici75

# 110
Имам два въпроса като за запис :

1, кой е мъжът на Деси Цонева , много вЪЗрастен изглежда , имат ли други снимки заедно , май не съм ги засичала ?

2 .
Скрит текст:
  Много ми хареса панталона на Алисия от предната тема , ако се сещате за марка много ще се радвам .
Дали може да се носи с друг тип обувка през зимата ?
Сори за спам

# 111
Каканашева си плаща за тези писаници в Интернет. Също, както си беше платила в Папараци да се прави на професор по математика. Само тогава чудното ми беше Иван и Андрей толкова ли са го закъсали, че играят по свирката на Мегз за пари.

# 112
Жениту Джаферович - от зор да бъде навсякъде се радва дори, когато я качат във пародиен акаунт.
Тези дни беше писала, че е на 29г, което ме изненада - аз й давах поне 7-8 отгоре...
Скрит текст:

# 113
За мен Мегз е нелепа. И като поведение, и като облекло, и като каквото друго си изберете.
Ама има трибуна - възползва се от нея. Можем ли да я виним?
За нея важи приказката: Ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали.

# 114
  • Rock & Roll feeling ...

Ма̀ни я Тинчето, но Марая (ако това не е стара снимка) е направила страхотно тяло. Искрено се радвам, че е превъзмогнала плондирския си период. Имам чувството, че когато имаше проблеми с килограмите избиваше комплекси посредством връзките си.

А дано,ама надали :
Скрит текст:

# 115
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Бекъмови

# 116
Гледам Моника Валериева пак с разкопчана рокля . .. явно ще заработва. Чудя се , тия момичета как все са в кондиция и желание да изкарват някой лев..ако ме разбирате какво имам предвид, че ме е срам да го напиша Wink

# 117
  • Rock & Roll feeling ...
Може просто да обичт секса и да съчетават приятното с необходимото. 
Няма лошо да си сексуален,но да се докосваш до повече подгащия,отколкото вижда обществена тоалетна , ми е гнусно.

# 118
Явно много я харесвам Марая. Че току що видях снимката ѝ с неопрена и прочетох в датата 2019 като 2009. Joy

# 119
Аз пък си мисля за родителите на разни Моники и подобни, не се ли притесняват за дъщерите си, пътуващи със съмнителни мъже по държави със съмнителни законодателство. Или им е важно, че носят пари в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт