Звездни компромати- 392 част

• 74 860
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
Защо това момиче изглежда на 35+? Не знам всъщност на колко е, ама до това младо момче изглежда като кака му....

# 256
  • Пловдив
Какво е това недоразумение, което е облякла Джулия Робъртс? Иначе много я харесвам, но облеклото ...
Сандра Оу така и не можах да я харесам, много ми е ...  некрасива, да не съм съвсем груба.

# 257
  • София
Лейди Гага много ми харесва, много ми е лъчезарна.

# 258
  • До морето
Какво е това недоразумение, което е облякла Джулия Робъртс? Иначе много я харесвам, но облеклото ...
Сандра Оу така и не можах да я харесам, много ми е ...  некрасива, да не съм съвсем груба.

На мен пък ми хареса Джулия. Точно снощи гледахме някакъв стар филм с нея и Клайв Оуен.

Сандра я обиква човек като я гледа в движение. Наистина е много добра актриса.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:54 от Boho chic

# 259
  • софия
Стрина

Джино

# 260
Взех го от темата за ББ.Някой написал:Ужасни сте.Ами прав е човека.Мен ме напушва смях като ги гледам.Блажният и златната НА Дубай.
https://www.instagram.com/p/BsP_MbsgbG3/

# 261
  • Viena
Петък ми е!

# 262
  • София
Защо това момиче изглежда на 35+? Не знам всъщност на колко е, ама до това младо момче изглежда като кака му....

28 🤔😕

# 263
# 264
  • София
Гледам Йоана Буковска по бтв. Роклята и, както винаги, е ужас. Но самата тя е красива. Не е типажът, който харесвам, но сега, като я гледам е много хубава и свежа.

# 265
Ellie Goulding
Скрит текст:

# 266
На Кирчо Десподов кака му не ми харесва. Не го разбирам това, да съм като кака или леля на гаджето.
На Блажко корените му се белеят здраво на снимката.
От Ивана и Венета кошмари сънувах, вампири страшни и двете.

# 267
  • Burgas, Bulgaria
Опитвам се да гледам Гала-няма ли кой да му каже на това недоразумение Банда ,че ужасно много дразни.

# 268
Банда-Банда уж в Англия учила нещо за кино, дори по въпросите за киното не може компетентно да се изкаже. Чудя се, ако гледа запис, не се ли срамува от себе си. Тотален резил!

# 269
Юлия от Тату със сина си:
https://www.instagram.com/p/Br5WH3nFkdG/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт