Звездни компромати- 392 част

• 74 862
  • 781
  •   1
Отговори
# 270
  • 221B Baker Street
А този сериал със Сандра Оу има ли го по торентите? Някой гледал ли го е?? Тя излезе от Анатомията уж да прави филмова карие ра, а пак в сериал се снима.
От началото на годината го преповтарят по НВО. Готин е, мен ме грабна от първата серия. Сандра е добра, но Джоди Комер( Вилианел) я засенчва.

# 271
Отскоро фърлям око на предаването на Гала, обаче се чудя как се дава толкова време в ефир на една говорилня - лигава, некомпетентна, дразнеща  и то всеки ден. Не че по другата тв са по-добри - днес маминия син каза, че имал една лоша новина, но и хубава - смъртта на Ласкин  ooooh! ooooh! ooooh!, после поясни, щото да не бъдел неразбран, че отишъл в по-добър свят  Shocked
И друго ме подразни, плюенето по Бохемска рапсодия и Рами Малек, колко бил посредствен филма и зпълнението на актьора - еми на мен пък много ми хареса, не че Брадли беше лош, също пефектен, но наградата е една Peace
Лейди Гага- просто разкош Heart Eyes
И Юлия ми хареса много  Heart Eyes

# 272
Венета какво си е причинила на веждите?! Ужасна е.
Ивана ми е много симпатична ,земна жена е.

# 273
  • Sofia
Ивана добре изглежда в тяло,но гримът и облеклото са и ужасни...все пак е и на 50год,да не се мисли за 25годишна

# 274
Това за Рами и филма синчето мамино ли го е казало?

# 275
Взех го от темата за ББ.Някой написал:Ужасни сте.Ами прав е човека.Мен ме напушва смях като ги гледам.Блажният и златната НА Дубай.
https://www.instagram.com/p/BsP_MbsgbG3/
Блажко скрил побелялата кичара под шапката Open Mouth

# 276
Аз много харесах Рапсодията!! Последното, което ще кажа е, че е посредствен филм!!!

# 277
Не можах да гледам Рапсодията, нито Звездата. Надявам се сега покрай номинациите, както обичайно, да изтекат limited версиите за критиците (винаги са с много добро качество) и да си организирам една оскарова събота.

# 278
Рапсодията обаче си е за кино. Освен ако нямаш домашно такова.

# 279
Определено!! Рапсодията САМО на кино!! Не мръднах до финала. Много ми хареса!!

# 280
И аз съм голям фен на Рапсодията и на Роди се звезда.
Искам Рами с Оскар, а маминото синче да зеленее от яд.

# 281
  • Burgas, Bulgaria
Защо ,,маминото синче''?

# 282
Той пък сина мамин е един критерий. Сал една роля в Стъклен дом има и то беше ужасна. 😒

# 283
  • Пловдив
Кое е това мамино синче?

# 284
Сигурно Кадиев. Само не помня какво играеше там  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт