Звездни компромати- 392 част

• 74 867
  • 781
  •   1
Отговори
# 300
Скоро го гледах в Горката Франция и в Ромул Велики. И  в двете постановки се справи страхотно.

# 301
Скоро го гледах в Горката Франция и в Ромул Велики. И  в двете постановки се справи страхотно.
Точно "Горката Франция" и аз имах предвид Blush

# 302
  • DE
Кадиев ми е леко лигав  Grinning , но ми е доста по-талантлив от майка си. Предпочитам него от всички мъже в сутрешни блокове по нашите телевизии.

# 303
Марта Вачкова и Владо Пенев на екскурзия до Божи гроб:
Скрит текст:

# 304
Това за Рами и филма синчето мамино ли го е казало?
Не, за Ласкин.
Аз не го обсъждам като актьор, а като водещ, и двамата са ми дразнещи.
А Стаси Кара и аз много я харесвам, не разбирам политиката им за сменяване на водещите.
А в моя топ на водещите, които ме дразнят попадат и Ива Софиянска и Диана Любенова.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 15:07 от Elizabet 2013

# 305
Аз пък харесвам Кадиев, не ме натоварва и ми е забавен. Преди време ми идваше лигав, но след като го гледах в някои постановки, ми се обърнаха представите.

Като стана дума за Рами, речта му на Глобусите много ми хареса. Скромна, семпла, без лигавщини и политкоректни препратки. Фен съм му още от Mr. Robot, още след първата серия знаех, че ще пробие и на голям екран.

# 306
  • София
Стаси Кара напусна сама, за да следва режисура, ако не бъркам.

# 307
И синът на Радев е замесен в скандал - https://dnes.dir.bg/krimi/politsiyata-proveryava-zamesen-li-e-si … a-radev-v-sbivane . Накрая и да забърка някой от неговите хора наистина нещо скандално, сигурно никой няма да повярва.

# 308
  • Разпиляна във въображението
Синът му е бил там, но нищо не пише повече. Бил ли се е?

Аз съм от тези, които харесват Преди обед и водещите. Определено ги предпочитам пред предаването на Гала. Имат интересни рубрики. Сашо лигавее, Деси се държи по-строго Simple Smile Мисля, че се допълват добре.

# 309
Стаси Кара завърши курс по режисура, доколкото аз знам и май се разведе. Сега си има влог за кино, но жалко, че не остана в телевизията, то май стойностните хора не се задържат дълго в TV.

# 310
Стаси Кара май живее в Италия, където записа да учи нещо свързано с киното.

# 311
  • Sofia
Стойка пеперудата от Брадър1 станала водеща на предаване по Евроком,всеки понеделник от 15-16ч казва се "Училище за родители"

# 312
Стойка пеперудата от Брадър1 станала водеща на предаване по Евроком,всеки понеделник от 15-16ч казва се "Училище за родители"
Много си е повярвала

# 313
Иван на Стрина ми харесва много Simple Smile
Гага е наистина неотразима с тази синя рокля.

# 314

Общи условия

Активация на акаунт