Звездни компромати- 392 част

• 74 877
  • 781
  •   1
Отговори
# 315
Иван се е разхубавил и възмъжал наистина Laughing

# 316
Андреа като я видях за последно на Брадър беше станала кюфте. А преди беше страшна мацка. Явно със всички е така, като се задомят (включително и аз) GrinningVery Happy:D

# 317
Аз съм убедена,че Андреа има здравословен проблем , адски падпухнала е ,на мен ми е жал за нея. Не знам зящо не говори открито, става за смух с тези обработини снимки.

# 318
Гледах сега интервюто на Венета и Ивана. Ивана разказва, че случайно преди година-две придружавала близък в болницата и случайно си е направила преглед на кръста, пък и открили проблем в щитовидната жлеза... При положение, че дълги години има проблем с килограмите, не ми се вярва никога да не е била посъветвана да си прегледа щитовидната жлеза...

# 319
Андреа като я видях за последно на Брадър беше станала кюфте. А преди беше страшна мацка. Явно със всички е така, като се задомят (включително и аз) GrinningVery Happy:D
Ох, и аз така...
Все се надявах щитовидната жлеза да е виновна за външния ми / подпухнал / вид, но не - от нездравословно и прекомерно хапване и липсата на движение се оказа.
Та така и при Андрея. Може би.

# 320
Знаете ли за Кадиев, че е луд геймър и като се прибере след работа, засяда през компа и играе постоянно без да спи, пиейки по над 2 л. кока кола на нощ. Сам казва, че не обръща внимание на семейството за да играе, пристрастен е и се кара много с жена си по този повод.

# 321
Да. Казвал го е в "Търси се"

# 322
Към коя пък игра толкова се е пристрастил?

# 323
  • София
Fortnite 😂не знам, де. Моят син е голям фен.
Кадиев в къщата на Катето ли живее? Че на всяко участие в Черешката свеки кара снахата да танцува.

# 324
Към коя пък игра толкова се е пристрастил?
Казвал е, но не помня.

# 325
  • София
World of Warcraft например играеше бившия ми мъж, трагедия някаква. Че и играят там на отбори с разни хора и като планират някакви атаки трябва задължително да е вкъщи на компа в еди колко си часа. Абе, не ми се присеща, бляк. На сегашния си акъл НИ-КО-ГА не бих се хванала с геймър, никога.

# 326
Да, в последната черешка бая се посмях как Катето викна снахата да танцува като мечка.

# 327
Катето сякаш бързаше да задоми Сашко, та да не тръгнат приказки за него... А жена му изглежда доста безхарактерна и лесна за манипулиране

# 328
Че къде толкова си я гледала жената на Кадиев, че успя да придобиеш такава задълбочава представа за характера й 🤔

# 329
Катето сякаш бързаше да задоми Сашко, та да не тръгнат приказки за него... А жена му изглежда доста безхарактерна и лесна за манипулиране
Боже какви глупости!
Сашко имаше години връзка с Илияна Коджабашева, но тя го остави. След това се е запознал със сегашната, която живеела в Англия и явно не е знаела каква звезда е той. Та така. Да, с Катето живеят в една къща, семейната им, но на различни етажи

Общи условия

Активация на акаунт