Звездни компромати- 392 част

• 74 916
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Хич не ѝ трябва на нея помощ от “баща" ѝ.

# 451
Така е , никога не я поглеждал и публично е заявявал, че няма такава дъщеря. Дори май е завеждал дело да не носи неговата фамилия..Доколкото знам, признава и гледа децата на съпругата си, които не са негови биологично.

# 452
  • Rock & Roll feeling ...
Те с Пепа са имали 11 години връзка.  Много неадекватно отношение на Йосиф.
Първо си бил с тая жена, не 1 не 2 пъти. Отношения си имал ,връзка ... Дете се е появило. Ми бъди човек,бе. Хората към чужди деца и жени имат повече човечност...

Той има ли други биологични деца, освен  Алекс ? Май имал още една дъщеря ? ...   

# 453
Не искам да отварям снимки и да гледам болката на тази жена. Аз много я харесвам и ще опазя личното й пространство от моето виртуално присъствие. Желая й ...сили!

# 454
Има дъщеря от съпругата си и е признал нейния син от предходна връзка. Първоначално признава Алекс, а по-късно води дело, за да и отнеме фамилията. Що за човек? Интересното е, че и в негови, и в на Стефан Данаилов интервютата винаги се споменава колко много обичат съпругите си и как държат на тях.😏 Блатечки направи същата простотия, но поне си призна и гледа детето, а тези "чук и бег". Отвратително.

# 455
И аз много съм се чудила на тази история. Явно не е искал бебето, то е плод на извънбрачна връзка, което няма никаво значение, разбира се. Да не го е правил. После е ‘замазал’ положението като се е върнал при законната си жена. А тя пък как го е приела и стои безучастно..явно са си лила прилика.

# 456
Как пък няма да дам една камара пари да празнувам Нова година във Велинград и да ми пее Веско Маринов.  Joy

# 457
А каква е драмата сотношенията им? Не съм знаела, че има конфликт между тях.

Аз доколкото знам Йосиф, Пепа и Алекс са живели година/две като семейство след раждането на Александра, а първата съпруга започва да шантажира Йосиф, че ако не се върне при нея - ще се самоубие.

След като се върнал при първата си жена, Йосиф дори искал от Пепа да сменят името на Александра, т.е. да не носи неговата фамилия след като вече ги зарязал. Пепа успява да се пребори в съда и Александра запазва фамилията Сърчаджиева.

# 458
Леле за първи път чувам за това....Направо съм в потрес от този човек "велик актьор". Що за подлост....И после ми обеснявайте че имало Бог. След всичко което е преживало това момиче, Бог ѝ отне толкова скъп човек.....Не направи така че да го запази, съхрани, да тръгне по други пътища и да бъдат заедно до преклона възраст. Много тъжно.

# 459
Хора,жената е погребала мъжа си.. а ние и коментираме снимките  от погребението и живота на отхвърлено дете.
Това само като го пиша и ми е гадно..

# 460
О,Боже! След като прочетох за Ачко тук, рекламата започна да ми се появява във фейса. Първо- всяка една повърхност с подобна височина и годна за стъпване ще свърши същата работа, второ...колко са му платили на този човек да се съгласи на тази простотия 😯

МyPlace, да ти кажа и аз чувствам леко неудобство, и още по-гадно е че снимки, видеа от такъв момент стават достояние на хората, но уви това е една от тежестите на публичността.
За жалост (и за радост) докато нечий свят се срива животът продължава; и слънцето грее, и хората отиват на работа и всичко си тече.
Вярвам, че всички и желаем сили и ако има някаква вселенска обвързаност между човеците може и да помагаме.

П.п. докато пишех и се сетих затова как като дете открих снимки на отворения ковчег на прабаба ми. Беше брутален момент. Не знам дали го правят още или е било характерно за определени региони.

# 461
  • Sofia
И аз имам такива снимки на прабаба и др роднини,правили са се 60-70-те години в София...Worried

# 462
  • Rock & Roll feeling ...
Аня Пенчева и Елена Петрова се усмихват,прегръщайки се,чакайки на опашката :
Скрит текст:

Винаги ми е било чудно,когато хора на поклонение/погребение се усмихват и смеят,докато чакат същината на събитията. Намирам го за много неадекваятно. Никой не очаква да плачат и да преживяват, изражение  отдаващо почит и съпричастност е достатъчно.

# 463
Снимката запечатва буквално един миг..Това не значи, че са отишли там, хилейки се. За мен винаги  е било крайно неприятно цялото събитие погребение, по начина, по който го правим тук. Хиляди пъти по-добре е (според мен) човекът да бъде изпратен с усмивка и прекрасни спомени..

# 464
Аз лично виждам две жени, които се утешават.
И също смятам, че е уместно в подходящия, естествено, момент хората да си спомнят дадени случки, забавни моменти и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт