Звездни компромати- 392 част

• 74 907
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
Много отдавна. Алекс ми е симпатична, не знам защо така не и върви с мъжете.

# 436
“Ачко” 🥺🤣

# 437
Много ми е интересно къде са тези 11 000, при положение, че цените на хотела са обявени и всеки може да направи справка. 4000 лв е най-високата цена, да, отнася се за настаняване в  апартамент. + Че цените са пакетни, а не на човек.

На мен, честно, са ми леко нелепи тези сравнения. И преди Коледа пак май се сравняваше Велинград с Барселона, че било по-скъпо, но само който не е празнувал празници или Нова година в Барселона може да си мисли, че е по-евтино от тук.
От сайта на хотела са тези 11000, за президентския апартамент. И по телевизията са ги давали, не съм ги аз измислила.

# 438
Китодар рекламира столче за изхождане "Ачко". Какви ли глупости няма вече...
https://www.achko.bg/?gclid=EAIaIQobChMI7sOd9qze3wIVDMqyCh17SAUe … AYASAAEgJBmvD_BwE

шЪ припадна! Joy
Ние имаме подобно, на което детето се качва за да достига мивката. 9 лв от Джъмбо. Тези с Ачко са се прецакали. Smiling Imp

Точно щях да напиша, че имаме подобно за 4 лв от Икеа.

# 439
  • Mediterraneo
Ама е подобно. Ачко е класна работа.

# 440
Сузанита...
Скрит текст:

# 441
  • София
Китодар рекламира столче за изхождане "Ачко". Какви ли глупости няма вече...
https://www.achko.bg/?gclid=EAIaIQobChMI7sOd9qze3wIVDMqyCh17SAUe … AYASAAEgJBmvD_BwE
Joy  Joy  Joy  то оформление на страницата, то гениален продукт, то рекламно лице...децата свършиха ли?
на Китодар Китодаров са му свършили парите за епилация, за тоалетна хартия или за кафе.
страшна глупост.

# 442
  • софия
Чак сега ли виждате Ачко , от поне няколко месеца тази реклама ми бомбандира Фейса Simple Smile

# 443
  • Rock & Roll feeling ...
Само като й погледне изстрадалото личице на Алекс, няма как човек да не се разстрои.
На живо лицето й беше стопено,стопено, останали само едни големи очи. Почервенели от плач и изпълнени с болка. 

Скрит текст:

Скрит текст:

# 444
Само като й погледне изстрадалото личице на Алекс, няма как човек да не се разстрои.
На живо лицето й беше стопено,стопено, останали само едни големи очи. Почервенели от плач и изпълнени с болка. 

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler]
Аз забелязах, че е доста отслабнала още докато водеше Брадъра. Преди беше по-налята. И Ники Кънчев на тези снимки изглежда доста зле.

# 445
  • София
Алексчето:(...
мисля си, "страхотния" ѝ баща дали пак ще я подкрепи с безличен СМС, както направи при загубата на майка ѝ...

# 446
И на мен много ми е мъчно за това момиче......В Брадъра едва я изтрайвах, изказвала съм се и негативно по нейн адрес, но в момента направо ми се къса сърцето като я гледам....Няма да ѝ е лесно да се изправи. Ще ѝ отнеме години може би. Дано детенцето им да ѝ бъде опора. Голяма лична трагедия я сполетя...

# 447
Така и не мога да проумея какъв човек трябва да си, за да се отречеш от дъщеря си по толкова грозен и позорен начин-хубава, талантлива, известна, приличаща на него, загубила майка, а сега и мъжа си..Каквито и да са били отношенията д майка, каква вина има това момиче Anguished

# 448
А каква е драмата сотношенията им? Не съм знаела, че има конфликт между тях.

# 449
Така и не мога да проумея какъв човек трябва да си, за да се отречеш от дъщеря си по толкова грозен и позорен начин-хубава, талантлива, известна, приличаща на него, загубила майка, а сега и мъжа си..Каквито и да са били отношенията д майка, каква вина има това момиче Anguished
Той се е отказал от нея преди тя да стане хубава, талантлива и не знам още какво. Да си стои там в ъгъла Йосиф  Сърчаджиев и хич да не си го слага на сърце. И да не пише пак СМС, че срам и позор за него.

Общи условия

Активация на акаунт