Звездни компромати- 392 част

• 74 920
  • 781
  •   1
Отговори
# 480
Ники Михайлов и Николета си спели,и изведнъж Ники станал,разбутал Николета да я събуди,а тя го попитала:
Какво има,защо ме будиш?
А Ники казал:Ами отивам до тоалетната,пази ми мястото докато се върна!
Grinning Grinning Grinning

# 481

Прави ми впечатление, че Зейнеб има много големи ходила. И друг път е качвала снимки. Стоят странно на фона на тънките ѝ крачета

Скрит текст:

# 482
Според мен шушоните ѝ са такива.

# 483
Това не са ли онези грозни спортни обувки, които имат част и назад?

# 484
На такива приличат. А Гала сякаш е с костюм отпреди 20 години Scream

# 485
И има вид на проскубано какаду в главата.
С по-къса коса и без изчанчени прически е много по-свежа.

# 486
В случая примерът ми с обувките може да не е подходящ. Но предният път като ѝ гледах едно стори с маратонки, там също ми се сториха много големи.
Гала днес беше облечена и фризирана Ужасно!

# 487
Ей ги обувките... огромни са!
https://www.instagram.com/p/BsS2-KQHug0/?utm_source=ig_share_she … shid=t3d64ocp9fip

Май и тя се изтънява на снимки Rolling Eyes

# 488
Точно тези "маратонки" визирам. На 3тата снимка от Инстаграма й се виждат по-добре. Отвратително грозни са ми, а гледам, че са много модерни.

# 489
На мен това ми изглеждат ботуши, но да - има и маратонки. Много известни марки пуснаха подобни. И на мен са ми грозни и кичови, но мъжа ми си купи такива на известна марка и каза, че се ходи адски удобно с тях.

# 490
  • Burgas, Bulgaria
Ей ги обувките... огромни са!
https://www.instagram.com/p/BsS2-KQHug0/?utm_source=ig_share_she … shid=t3d64ocp9fip

Май и тя се изтънява на снимки Rolling Eyes
Как може да обуе такива обувки,не й стоят добре ,на този видимо изискан ресторант биха подхождали по-елегантни такива.

# 491
  • ГО
Цялата Зейнеб е една поза. Всичките ѝ снимки са изкуствени, даже тези, които трябва да изглеждат естествени и все едно случайно щракнати - пак са позьорски. Цялата ѝ физиономия е една лукава и позьорска. Последните години много погрозня в лице, ама за сметка на това не спира да се снима и натрапва.
Изхейтих я за добро утро, ама в последно време ми е много неприятна.

# 492
Гала защо е с пижама newsm78

# 493
  • Варна
Аня Пенчева и Елена Петрова се усмихват,прегръщайки се,чакайки на опашката :
Скрит текст:

Сериозно ли ти изглеждат усмихнати??? Плачат и се утешават през сълзи. Това се вижда на тая снимка.

# 494
Sofia Vergara
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт