Звездни компромати- 392 част

• 74 923
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
София да ми е толкова приятна да я слушам по интервюта, а като и погледна снимките в инстграм... облича се като от китайски магазин и винаги с едни брутални обувки с тънки токове и платформа отпред -ала-2013
И на  Гала ансамбълчето е невероятно.

# 496
Ники Михайлов и Николета си спели,и изведнъж Ники станал,разбутал Николета да я събуди,а тя го попитала:
Какво има,защо ме будиш?
А Ники казал:Ами отивам до тоалетната,пази ми мястото докато се върна!
Grinning Grinning Grinning
Много ми е странно,когато въпросни златотърсачки и бръмчалки 'влезнат в сериозна връзка'.То е една демонстрация на смирено,примерно поведение, че даже и някои се скриват от светлината на прожекторите,като до преди нкл години са плащали за скандални статии,интервюта и прочие  известност.Да,човек се променя,да речем,всеки прави грешки,но да бягаш от миналото си и да го отричаш...както Златки,Николети,Гущеровици и прочие сган, ми е озадачаващо.Те верно ли ни взимат за балъци се пита човек понякога,или съдят за българската аудитория по своя уств.капацитет.
Гледах инт.на Мон Дьо с Блаткови,еми аз не се имам за злобен човек,а за човек не понасящ пошлостта и глупостта,не ги харесвам,не им се радвам,даже искам да престанат да ми изникват от всеки тв канал или клип.

# 497
Атанас Колев
Скрит текст:

# 498
  • София
Риана
Скрит текст:
Скрит текст:

# 499
  • София
Много я харесвам Алекс. Желая и много, много сили!

Столчето Ачко ми изкача във фейса от доста време, но чак заради вас се загледах какво е. Синът ми ползва стъпалото на малката за тази цел от доста време. Цената на Ачко е потресаваща.

# 500
  • Sofia
Ачко е за възрастни,нали?

# 501
  • Mediterraneo
Да. В противен случай най- малкото биха взели друго рекламно лице.

# 502
  • 221B Baker Street
Излезе някакъв клип от преди години, с Вергара и Гордън Рамзи в шоуто на Джей Лено. Сега обвиняват Рамзи, че я е унижил публично със сексуалните си намеци и докосвания по време на видеото. Снощи го гледах, но дали защото много ми се спеше, нищо подобно не видях. Някой гледал ли го е? Чудя се вече какво ли могат да измислят...

# 503
а може ли да споделиш клипа?

Kelly Clarkson
Скрит текст:

# 504
https://www.youtube.com/watch?v=fVmG8JA-2ys
Ако е това, за което аз се сещам.
Накара я да се чувства неудобно, ама чак да я е унижил. Факт -кофти е и да го гледаш само, като разгонен тинейджър е, ако е било с цел да е забавен- не му се получи

# 505
Аз от край време мисля, че Гордан Рамзи е доста похотлив. И дори с такова впечатление съм останала от едно предаване с готвачи.

# 506
  • ГО
Някакъв Румен Рончев е спряган за гаджето на Мегз. Бил транспортен бос. Не го знам.

# 507
Освен това май имал семейство и не бил особено коректен бизнесмен.

# 508
  • София
Нали снощи го били арестували в Пловдив този господин.

# 509
  • София
Номинации за БАФТА

Без изненади. Интересен при мъжете е сблъсъкът на Крисчън Бейл и Рами Малек и защо Рапсодията не е номинирана за най-добър филм.

Общи условия

Активация на акаунт