Звездни компромати- 392 част

• 74 929
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
Наистина без изненади. Май "Рома" е с най-много номинации.
Ако искаш нещо да стане както трябва, направи си го сам.

Ред. Сега погледнах съобщението за пресата. "Фаворитката" е с най-много.
Roma is nominated for Best Film, Film Not in the English Language, Director, Original Screenplay, Cinematography, and Editing. Alfonso Cuarón is nominated in all of these categories. The film is also nominated for Production Design.

# 511
  • София
Аз от край време мисля, че Гордан Рамзи е доста похотлив. И дори с такова впечатление съм останала от едно предаване с готвачи.
И аз така си мисля. Как я пошляпваше само Вергара, все едно са стари дружки. Чак унижение не е, обаче си беше доста дебелашко държанието му.
Роналдо доста са го нарочили:
https://corner.dir.bg/lyubopitno/bivsha-na-ronaldo-go-nareche-izvraten-psihopat

# 512
  • 221B Baker Street
https://www.youtube.com/watch?v=fVmG8JA-2ys
Ако е това, за което аз се сещам.
Накара я да се чувства неудобно, ама чак да я е унижил. Факт -кофти е и да го гледаш само, като разгонен тинейджър е, ако е било с цел да е забавен- не му се получи
Да, същия клип е.
Ами, може и стари дружки да са, кой знае... Joy

# 513
Рапсодията е номинирана за “Outstanding British film”. Така няма да има сърдити.

А Лейди Гага наистина ли е и толкова добра актриса, че е в номинациите до момента за най-добра женска роля? Не съм гледала филма още.

# 514
Да, справя се отлично в този филм.

# 515
  • София
На мен тя много ми хареса във филма, много ми е симпатична. Самият филм ми беше безинтересен. Ако не беше Лейдито, нямаше и да го изгледам.

# 516
  • София
Този филм е 3 или 4 римейк. Бих го гледала само заради Гага, защото иначе сценарият е ясен.

# 517
Сузанита
Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/BsQyHX2AWiC/?hl=bg

# 518
  • Mediterraneo
Снощи го изгледах най- после филма на Гага. Страхотна е! Тя е много симпатична и се чудя защо пропиля години да се прави на маймуна.

# 519
Ако не се правеше на маймуна, щеше ли да изгрее? Талантливи хора бол, да те забележат е маркетинг.

# 520
Е, тя е много талантлив музикант.

# 521
Не споря, просто се чудя колко също толкова или по-талантливи остават да работят като сервитьори.

Тъй че браво на тима ѝ - провеси си пържоли, облече жабоци Кърмит, но пробИ.

# 522
Актьорски талант не виждам в Гага. В този филм има музикален талант, да, толкова голям музикален талант, че не вижда зрителят липсата на актьорския талант в нея. Но аз го виждам и точно затова не ми хареса филмът. И абсурдно беше Гага да бъде в един кюп с актриса като Глен Клоуз например. И да, в Холивуд е пълно с талантливи сервитьори, които от малки посещават университети и актьорски школи, за да усвоят изкуството. Феновете на този посредствен филм A Star Is Born са просто музикални фенове на Гага.

# 523
  • София
Аз не съм изненадана от Лейди Гага, при все, че никак не съм й фен. Според мен тя играе себе си и ролята не е върха.
Брадли ме радва много. Сценарият е плосък и предвидим, но приятен и въздействащ, без да е шедьовър. Освен за песента, не очаквам да имат награди.

# 524
Актьорски талант не виждам в Гага. В този филм има музикален талант, да, толкова голям музикален талант, че не вижда зрителят липсата на актьорския талант в нея. Но аз го виждам и точно затова не ми хареса филмът. И абсурдно беше Гага да бъде в един кюп с актриса като Глен Клоуз например.

Разгеле Hands Raised Hands Особено второто е много обидно за киноманите. BTW, същото важи и за Брадли Купър. Филмът е боза от първата до последната... глътка.

Общи условия

Активация на акаунт