Звездни компромати- 392 част

• 74 805
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Вярно е.

# 571
  • София

Страхотна! Добре че има и такива момичета, че славата ни на най-красиви Smirk е сериозно застрашена от страшилищата, които пълнят темата.

# 572
Кученцето на Николета малко прилича на Валери Божинов.
С тези провиснали скули Николета повече прилича на кученцето.

# 573
На тъпото Банда-Банда представянето на филмите вече се случва на предварителен и обработен запис. Grinning

# 574
Защо Владо Николов се бута във всяко възможно предаване?

Азис
Скрит текст:

# 575
  • София
Ах, какъв плазмодий е господин Биг Брадър ☹
А Владо Николов и той като Джеферович, от предаване на предаване. Мъже на възраст, глави на семейства, нормална работа не могат да работят.

# 576
гАзо търси провокация,само че,този път ще му се получи грозно и смешно Simple Smile Вече не прилича на жена,а двамата са като каменоделци,на които им е скучно,и понеже са заточени някъде на работа по 25 часа на ден,са решили да си поиграят Simple Smile
Ровят из дъното,определено.Нито Дружбай вече е интересен,нито снимките в басейн,нито брадата тип Лазар Ангелов,нито татусите на гърба,дебелия Simple Smile Sorry,not sorry.

# 577
Евчето на Гала много безумно изглежда.... цяла седмица не я махна тази рибена кост 😁

# 578
  • София
На мен Азис си ми прилича точно на мазен циганин от махалата, да ме прощават фенките му.

# 579
На мен Азис си ми прилича точно на мазен циганин от махалата, да ме прощават фенките му.
Той е точно такъв. Peace

# 580
не знам защо ми е толкова противна тази Дара
Скрит текст:

# 581
  • софия
Тъкмо щях да се похваля че ще гледам лайф на Константина/Ина и Мона в Инстраграм - бъдещи майки на обяд и то взе че им свърши времето. Мона щяла да ражда до няколко дни .

# 582
# 583
Тъкмо щях да се похваля че ще гледам лайф на Константина/Ина и Мона в Инстраграм - бъдещи майки на обяд и то взе че им свърши времето. Мона щяла да ражда до няколко дни .
Тия двете са отврат! Всеки ден постват постоянно коремите си, какво ядат, колко им е тъпо. Интересно какво пък чак толкова имат да кажат...

# 584
Ма моля ти се, оня ден госпожата, Гочефф де направила песен- защото вчера правих тест.

Общи условия

Активация на акаунт