Звездни компромати- 392 част

• 74 801
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Според мен Азис ще представи дъщеря си, майка си и баба си. Няма да е Галето.

# 586
Джулиана
Скрит текст:

# 587
Имам приятелка детска учителка, работеше в една частна градина в Манастирски ливади. Там имаше няколко частни и една държавна. Та се говореше, че Азисовата щерка посещавала държавната и била много хубаво и възпитано дете. Сега колко е истина...не знам, но ще ми е любопитно да я видя. Галата му сме я виждали вече, не е интересна. 

# 588
Последно като ученичка в начален курс съм я виждала, май учи в едно частно училище с Валери Божинов младши. Русо, синеоко момиченце. Хубавко!

# 589
  • Пловдив
И Сузито беше много хубаво и възпитано дете. Ама го виждате сега.

# 590
  • София
Месеци наред се въздържам да разбера коя е Мона Гочев и защо ми трябваше да разбирам. Мъжът й един рошав и нелицеприятен муньо, а тя не знам къде е участвала, уж в Ремолюцията, но аз не я помня изобщо. Да ражда най-после, че имам чувството, че от години обсъждате бременността й.

# 591
Месеци наред се въздържам да разбера коя е Мона Гочев и защо ми трябваше да разбирам. Мъжът й един рошав и нелицеприятен муньо, а тя не знам къде е участвала, уж в Ремолюцията, но аз не я помня изобщо. Да ражда най-после, че имам чувството, че от години обсъждате бременността й.

О, няма да спре с раждането Wink още от сега даде заявка, че бебето й ще спи в кутия... представям си занапред какво ще е 😀

# 592
  • софия
В каква кутия ще спи бебето й?

# 593

За обувки сигурно - някои луди мислят, че на бебето трябва да му е тясно като в утробата.

# 594
  • София
А после сигурно ще подменят кутията с кашон като поотрасне бебето.  Joy

# 595

За обувки сигурно - някои луди мислят, че на бебето трябва да му е тясно като в утробата.
Е как бе?! Мона Гочеффффф е звиздъ как от обувки? Специална е! Mr. Green С продукти за 500 лв. вътре, почти като финландската.

# 596
И освен това започва директно с размер “кашон”, ако обичате да не злословите.

# 597
Това с кутиите бях чела, че в скандинавските държави се практикува, и аз се бях замислила, поради липса на място, но все пак... кутия, не ми се стори разумно.
Мона с кутия:
Скрит текст:

# 598
Чудите се, защото не сте чели д-р Б. Спок.
Там е препоръчано чекмедже, при липса на други възможности.

# 599
Чудите се, защото не сте чели д-р Б. Спок.
Там е препоръчано чекмедже, при липса на други възможности.
А чели сме, но лекарите в България съветват, че е морално остарял и да не се вземат предвид съветите му. Още в болницата натъртват.

Общи условия

Активация на акаунт