Звездни компромати- 392 част

• 74 505
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
Ясно ми е това. Въпроса е в това, че тя много се изтъква с успешен бизнес. А накрая се окъка стабилно.

# 736
  • София
Крайно време беше някой да я постави на мястото й тази, независимо от начина и средствата. Иначе щяха да продължават да я натрапват от медиите, като някаква успяла бизнес дама. Да, ама не! Просто поредната измамница, която се превъзнася какво трудолюбиво момиче. Аман от такива!

# 737
Ясно ми е това. Въпроса е в това, че тя много се изтъква с успешен бизнес. А накрая се окъка стабилно.

Амчи аз в България не съм видяла някой дето да се изтъква много и после да не се орезили...

# 738
  • Sofia
Патрашка е днес с черни велурени чизми,но с нисък ток,харесват ми Blush

# 739
Как така няма Господари? Спряха ли го?

Да, за щастие Нова не им поднови договора на тези кресливи палячовци. Сега нито от БНТ ги искат, нито от БТВ. Най-вероятно е да се появят вече по Евроком при любимия си Вучков.

# 740
Да, след нелепия случай, за който сами си бяха виновни..
Аз съм се забавлявала с видеата им за кабеларните врачки, както и с едно видео за регионални реклами из Врачанско. Препоръчвам!  Laughing
https://gospodari.com/mobile/%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%B … -videom35103.html

# 741
  • Rock & Roll feeling ...
Гледам му зоомагазина на Халваджиян. Скъпчия, имаше много негативни ревюта за некоректно изпълнени поръчки откъм срокове. Чудя защо човек който печели добре от тв продукция не направи зоомагазин на по-народни цени,а пак иска да лапа ....

# 742
Какъв зоомагазин?

# 743
PetMall е негов и на съдружник. 

# 744
Questar, не знаех.

Кой случай? Не ги гледам, но ми стана интересно.

# 745
Questar, не знаех.

Кой случай? Не ги гледам, но ми стана интересно.

На мен също, моля да разкажете!  Blush

# 746

Мислех да сезирам кзп за неговия зоомагазин, не знам дали има право да обявява факшиви намаления на кучешки храни.
В сайта вносител например редовна цена е 130лв, в неговия е 142лв "с 15% отстъпка". Стойностите са примерни, ставаше въпрос по его време преди месец за храна "platinum", ако на някой му се рови може да види и сега дали е така.

# 747
Ох, сега и врунгела г0ла да махнат, моля ви сеееееееее 😁

# 748
Е случая с репортера,който излъга,че са го нападнали.
И двата скункса по тоя случай :
https://www.youtube.com/watch?v=-Glr7ObH9X4

https://www.youtube.com/watch?v=LxDoXGIDFPE

# 749
Случая с репортера им дето пусна в мрежите, че са го били като ходил да взема интервю в един склад. Чак Бате Бойко от Ню Йорк нареди да арестуват виновните....които не го бяха били всъщност.

Общи условия

Активация на акаунт