Звездни компромати- 392 част

• 74 881
  • 781
  •   1
Отговори
# 330
Заедно живеят, да

# 331
Мира Добрева рекламно лице на Алеса фешън 😀
Скрит текст:

# 332
Че къде толкова си я гледала жената на Кадиев, че успя да придобиеш такава задълбочава представа за характера й 🤔

Задълбочена ми е представата за Катето Евро. Фактът, че снахата съжителства точно с Катето Евро под един покрив ми е достатъчен, за да си формирам мнение.

# 333
Е ако се разбират какъв е проблема. Снахата ако е расла в Англия, хич не ѝ дреме за Катето и за нашите бг порядки. Ей го писахте, че дори не го знае сина на Катето какъв е и що е. Предполагам и самата Кате. Какво уникалните българи са решили, че е върхът и уникално, на останалия свят не му дреме. Помня на Мамалев сина му май в Щатите беше. Едва ли внуците му ще осъзнаят, че дЕдо им е звезда. Искам да кажа, че внуците ще си живеят според средата в която израстнат и няма разберат никога, че за нас българите дЕдо им е звезда.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 17:47 от vici75

# 334
Сашо Кадиев май живееше под наем в апартамент в София, но преди раждането на бебето се премести при майка си. Вероятно, за да им помага.

# 335
  • Mediterraneo
Харесвам го Сашо. И в предаването нееднократно е ставало въпрос за пристрастеността му към игрите. Навремето ММ също беше хлътнал натам, по цели нощи играеше, то мрежи, то чудесии. Бяха много сериозни нещата, но, слава богу, мина му!

# 336
  • Варна
Аз съм останала с впечатление, че пристрастеността му е останала в миналото. Било е преди години.

# 337
# 338
Коя жена със самочувствие и характер ще търпи зрял мъж, който цъка игрички?

# 339
  • Viena
Идеални са си! То и тя може с него да играе, а Катето гледа Катето!

# 340
Nicki Minaj
Скрит текст:

# 341
  • На морето!
Дара с неуспешен опит с някакъв фото едитор.
Скрит текст:

# 342
Дара с неуспешен опит с някакъв фото едитор.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 343
Айдееее, ред е на жената на Кадиев да е много, много, ама много нещастна.

# 344
Честно казано не ме интересуват отношенията им. Забавен ми е, не ме натоварва като Гала и компания и дотам. Не ми е в къщата, има си жена, нека тя да го мисли. А и в крайна сметка, ако хармонират добре, какво значение има към какво е пристрастен.
Те някои са алкохолици и насилници, ама жените им си налягат парцалите, "бий ме, обичам те".

Общи условия

Активация на акаунт