От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 50 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
поръчайте парфюм от escentual.com. През две седмици имат промоции и кодове. Миналата седмица беше всичко -25 %.
Парфюм 100 мл, Mugler Pure malt в Дъглас е 178 лв, на мен ми излезе 76 лв и 2 лв доставка с габиели. За козметика също препоръчвам escentual. Шипингът им е страшно бърз - винаги до 2 дни нещата са ми в офиса на габиели и ако улуча същия ден или следващия да тръгне курс, общо за 10-11 дни ми идват до БГ.

# 331
Сайта изпробван ли е в смисъл парфюмите са Ок?

# 332
cia_maritima, за escentual.com ли питате?
Аз от 10 години поне два пъти на година поръчвам оттам. Парфюми както и декоративна козметика са абсолютно оригинални. ОТ декоративната съм поръчвала фон дьо тени Dior, Guerlain, Shiseido на много добри цени. Аз съм регистрирана за нюз летър и честно пазарувам само , когато ми пратят код за отстъпка. Хубавото е ,че кодовете им винаги хващат и намалените продукти.

# 333
Благодаря за отговора ще се възползвам.

# 334
  • Варна
Май сбърках темата...извинявам се.

# 335
Здравейте.
Някой, който е поръчвал с Габиели бил ли е таксуван за обемна пратка?
Поръчваме за втори път столче за кола, но сега в имейла ми от тях пише че доставката ще ми струва над 50 лева, само не ми става ясно как са го изчислили. Писах им преди 4 дни и още нямам отговор.

# 336
  • София
Аз съм поръчвала два дъти столче. Винаги са ми ги таксували на кг.
Даже ги питах и отговориха, че щом е в кашон все е на кг. Може да са променили обаче нещата.

# 337
  • Dobrich, Bulgaria

# 338
  • Бургас
Здравейте.
Някой, който е поръчвал с Габиели бил ли е таксуван за обемна пратка?
Поръчваме за втори път столче за кола, но сега в имейла ми от тях пише че доставката ще ми струва над 50 лева, само не ми става ясно как са го изчислили. Писах им преди 4 дни и още нямам отговор.

Мен са ме таксували за обменна пратка преди два месеца, за кашон който беше 120см висок и около 30-40см. широк с автомобилни лайсни и разни пласмаси. Самата пратка тежеше не повече от 4кг. Не ми стана готино, но това е политиката им.

# 339
Еми сменете ги.

# 340
Благодаря за отговорите. Явно е нещо ново, което не сме прочели, защото както писах и преди сме поръчвали столче за кола, но платихме стандартна цена.

За бъдещи по-големи поръчки ще се поинтересувам и от останалите превозвачи, или ще поръчвам директно от Амазон. Сега и без превозвач щеше да ми излезе около 50-60 лева доставката, но пък щеше да дойде по-бързо.

# 341
Някой да ми каже къде да намера промокод за джордж дрехи. И от къде е най изгодно да поръчаш памперси и адаптирано млеко. Нова съм с поръчките

# 342
  • София
Нещо "моля", "може ли"...

Не знам дали знаете, но Еконт вече искат заплащане на СМС известяването, 0.18лв на пратка. Също от май месец (не помня дата) вдигат цените на куриерските услуги с 20%. Това важи и за Спиди, доколкото знам. Предупреждавам, за да не останете неприятно изненадани от високи цени, че ми се е случвало...

# 343
за смс-известяването е голяма глупост.. сега вместо да ми пратят смс, ми се обаждат по телефона.. Иначе цените се увеличават с 20% заради облагане с ДДС на универсални пощенски услуги - куриерските им услуги и сега се облагат с ДДС и не би трябвало да има промяна в тяхната цена. Интересното е, че Български пощи са изключени от тая промяна с начисляването на ДДС..

# 344
  • София
Бг пощи са държавен монопол, затова били изключени... не ми стана ясно, не съм задълбавала, но понеже ми казаха служители, реших да предупредя. Явно и те не са разбрали много добре за новите цени.

Общи условия

Активация на акаунт