От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 50 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Защото по адреса се разбира, че е склад, дори без да се обяснява.

# 406
Да, аз точно затова питах за друг превозвач. Трябва да си комуникирам с продавача и да се разберем. Благодаря за отговорите на всички.
А защо трябва да се обяснявате на продавача, че това е склад и т.н.? Праща по куриер или вие ангажирате такъв, който да отиде на адреса и това е. Имаше някакви сайтове, където се даваха оферти за такива неща, които куриер трябва да ги вземе (лично предаване), но не съм използвала и не знам какви са и как става номера.
Много добре знаят че е бизнес адрес.

# 407
  • София
И отново да попитам, те като разбират, защо трябва да им обяснявате? Изобщо опитахте ли да пуснете доставка до там, някой отказа ли ви? Пък за куриерите вече писах.
И само да кажа, че аз и неща в БГ си поръчвам не до вкъщи, а до адреса на работа, виждат, че е бизнес адрес и никой не ме е питал да обяснявам защо, какво, как, къде.

# 408
Бизнес адрес е адреса на фирмата в Англия.И самите фирми като Ггбг не искат да работят с дадени магазини, защото  вече не издават фактури на хартиен носител и като доставят до адреса от фирмата не знаят за кого е пратката.Става мазало.

# 409
  • Пловдив
Имате ли представа дали курс #571 от UK на GgBg е пристигнал?

(гледам не е писано в темата от 3 юни 🤔, да не пестите за море🏖🏄♂🍸😉(шегувам се🤗))

# 410
  • София
Трябва да е пристигнал. Сигурно не са успели да разтоварят всичко и/или да го опишат.
Утре можеш да идеш да си потърсиш пратката.
Те са се преместили, вече са в края на блока по посока входа на метрото. Аз доста се стреснах преди 2 седмици, като се прибрах и минах да си взема пратката...

# 411
Пристигна. Аз днес си взех нещата.

# 412
  • Пловдив
Благодаря, момичета 🤗!

# 413
  • Русе/Germany
Здравейте
Малко след дъжд качулка моята работа, но да попитам дали на Получател на Габиели трябва да се пише името на човека получател или някакво тяхно име? В инфото от тях е името на човека, но да попитам и вас.
Благодаря ви.

# 414
  • Пловдив
Пише се името на получателя и ID (номера даден от посредника).

# 415
  • Русе/Germany
Пише се името на получателя и ID (номера даден от посредника).
Благодаря ви!
ММ ме вкара в размисли, как така името на човек който не е на адреса ще пиша, тази пратка дали ще я дадат изобщо.
Те така Simple Smile
Отново благодаря Simple Smile

# 416
  • Sofia
Дават, дават, всичко дават. Simple Smile

# 417
  • София
Курсът на GGBG за тази седмица ще дойде утре. Ей сега минах да питам. Май вече си идва в четвъртък по принцип...

# 418
Здравейте момичета,
За пръв поръчвам такава доставка.
Доставката е до Лерон със Fedex, днеска забелязах че на тракинга са дали време за доставка 18:00 часа.
Дали ще има кой да я получи там, и как ще ме посъветвате да процедирам ?
Благодаря ви.

# 419
Мисля не работи офиса по това време в Англия.Звънни в Лерон и им обясни те ще те упътят.

Общи условия

Активация на акаунт