От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 18

• 50 418
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • на пистата
Момичета,регистрирах се в ГГБГ,обаче не полуших ID номер като в Габиели.Сега за доставка само моето име пиша и техния адрес ли?Неща не ми е ясно при тях
Редактирам,видях че са ми дали ид номер,но адрес в Англия Sad как да го сменя с немски?

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 10:45 от nameika-31

# 421
  • гр. София
Момичета,регистрирах се в ГГБГ,обаче не полуших ID номер като в Габиели.Сега за доставка само моето име пиша и техния адрес ли?Неща не ми е ясно при тях
Редактирам,видях че са ми дали ид номер,но адрес в Англия Sad как да го сменя с немски?

ID- то ти е едно и също и за UK, DE, SP, USA. В секция "Как да поръчам" може да видиш и другите адреси.

# 422
Здравейте,
Когато получат пратка в чужбина Лерон отразяват ли на сайта си този факт ?
Всмисъл в моя профил ще се появи ли пратката?

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 20:16 от Anafilina

# 423
Здравейте,
Ще имаш имейл за пратката.

# 424
Здравейте,
Като пристигне в България ли, или още в Англия като я получат ?

# 425
Здравейте,
Даже и след като я вземеш ще имаш имейл, че си обслужена и поръчката е приключена.

# 426
Здравейте,
Даже и след като я вземеш ще имаш имейл, че си обслужена и поръчката е приключена.

Ясно, благодаря ти. Утре ще им звъня че нещо няма мейлове Sad

# 427
Напоследък не получавам мейл от Габиели, когато пратката пристигне в България. Някой друг с с подобен проблем?

# 428
  • София
Напоследък не получавам мейл от Габиели, когато пратката пристигне в България. Някой друг с с подобен проблем?
аз получавам, ама доста по-късно от пристигането.
в профила пише че се раздава, вземам си я вечерта и по някое време пристига мейла.

# 429
Курсът е пристигнал преди седмица, още нямам мейл от Габиели, нито от Еконт. Еконт поне пращаха като приемат пратка за мен, и после като е в офис.

# 430
  • София
в профила в габиели нищо ли не пише?
аз не чакам мейли, направо там гледам.
но аз си ги вземам от офиса им и като напишат че се раздава отивам.
не знам изпратените по куриер с какви статуси са  Rolling Eyes

# 431
Обикновено на сл.ден, след пристигане на курса ги пускат в еконт, а на по-следващия вече е при мен. Звънях в еконт, обаче пратката не е при тях...
Ще изчакам, да видим.

# 432
Каква е отстъпката през Еконт?Колко по евтино излиза?Благодаря.

# 433
Обикновено плащам ок 5.50-6  за пратка с тегло до 1 кг, в която сума е вкл.2лв. Към Габиели.

# 434
  • Пловдив
Здравейте!
Влизам и аз не знам с какви намерения, да се похваля, споделя или попитам, но се надявам да е подобрение в услугите на Ggbg и да не е инцидентно. По същество: английския куриер Hermes ми праща имейл в 12 часа или около, за доставена пратка на мое име на адреса на GgBg. До тук нищо странно. Час по- късно получавам имейл от посредника за приета същата пратка, придружена с файл със снимка на кутията и получателя- моя милост. 🤷🏼♀🤔 Не съм регистрирала VIP абонамент или нещо подобно. Какво мислите? Експеримент ли е или налагат подобна практика? Пу-пу ако е второто 🤞. Толкова експедитивни не са били абсолютно никога, дори когато имаха шестима клиента на кръст и аз бях един от тях 😉🤣.

Общи условия

Активация на акаунт