НА КОЛКО ГОДИНИ ГО НАПРАВИХТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

• 28 903
  • 86
  •   1
Отговори
# 30
  • Там някъде нейде !!!
На 14 , но не помня как беше . Значи не е било кой знае какво  Laughing

# 31
Бях почти на 18 и беше гадноооо ooooh!.Много ме болеше Tired,а тогавашното ми гадже ми идваше да го #2gunfire  След това скъсах с него,беше ми станал много противен.Пък и го направих защото си мислех,че ми е време,а не от любов.

# 32
  • Варна
На 18.

# 33
На 15г. бях,много ме болеше и течеше кръв няколко дена  Sick,но не съжалявам за избора на човека,с когото го направих. Ми то май няма случаи първият път да ти хареса,то си е истинска операция без упойка  Mr. Green!!!

# 34
  • София
на 18 Embarassed Embarassed Embarassed и аз го направих щото ми беше време, не ме боля, той така и не разбра!

# 35
За пръв път на 17,колкото до спомените...не ми е било чак прекрасно.

И аз така. С тази разлика 4е го направих на 18.

# 36
На 19 години и тогава бях доволна ,но когато го направих със съпругами съжелих че не ми е първият той защото беше и е  супер!

# 37
На 18 ,направих го с  първата (и последна)  любов,с него сме заедно и сега! Wink

# 38
На 21, малко попрестаряла като гледам. Не съжалявам, че изчаках. Направих го със съпруга ми, но наистина беше доста болезнено. Имах кръвоизлив и двамата се бяхме шашнали ужасно от това.

# 39
  • софия
на 14 със сегашният ми съпруг.

# 40
На 20 год.-през нощта на плажа на Ахтопол Embarassed

# 41
на 17 със сегашното ми гадже и ве4е наш татко.
погледнато ретвоспективно и в светлината на натрупания ве4е опит  newsm27 хи4 не бе зле Simple Smile

# 42
  • Варна
21, също не съжалявам, че изчаках. Беше супер, той много нежен, почти не болеше

# 43
На 19г. със сегашния ми съпруг, страшно много болеше,  Laughing но месец по късно друга песен запях Joy Joy

# 44
Аз на 16. Не ме болеше много, но и не ми хареса много, чак след няколко пъти започна да ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт