НА КОЛКО ГОДИНИ ГО НАПРАВИХТЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ?

• 28 891
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Направих го на 18г,но небях впе4атлена( може би, защото беше за първи път и не с най-подходящият 4овек) - след още годинка-,две,разбрах за истинскто ка4ество на секса Wink
Абсолютно същото, но аз бях на 19. Дотогава търсих истинската си любов и си мислех, че ще легна само с него.Е, намерих го, ама 3-4 години след първият път и се ожених за него. Mr. Green

# 76
  • София
 Малко преди 18 год. Беше супер болезнено и дори в следващите няколко пъти Sad Хубавото беше, че тогаващният ми приятел ме научи да обичам секса, въпреки неприятното първо впечатление(радвам се, че съм попаднала на него).

# 77
малко преди да навърша 14

Гуш поведе класацията  Grinning

ама ме е срам... Embarassed
понякога като се замисля, се чудя как съм могла....но наистина бяхме много влюбени от повече от година и беше много хубаво. След това бяхме заедно още 3 години и това си остава голямата ми любов. Наложи ми се да порастна доста по-рано от връстниците ми, поради семейни проблеми, от малка трябваше да съм самостоятелна и съответно момента със зрелостта се случи доста по-рано.

Гуш, пошегувах се Embarassed Embarassed Embarassed. Извини ме, ако шегата ми е била неуместна.  bouquetС най-добри чувства Heart Eyes
За протокола - и аз имах не особено щастливо детство и също като на теб ми се наложи да порастна по-бързо от връстниците си. Hug , да поемам отговорности и изобщо да се справям сама от 13-14 г възраст Wink

# 78
Аз на 17 с голямата ми дългогодишна любов ... 4 години ходихме докато реших да му дам девствеността си, а като я взе, скъсахме и ни се разделиха пътищата ...  Laughing

# 79
# 80
На 20 и отгоре, ама няма да кажа на колко точно, щото като гледам всички колко малки сте почнали и ме хваща срам   Simple Smile

# 81
  • Пловдив
на 19

# 82
  • Пловдив
Еее, и аз бях на 20 и отгоре( всъщност на 21)  Simple Smile вярно, че дъртичка на фона на тенденциите, ма кво да правим...

# 83
НА 18 И ПОЛОВИНА И НЕ МИ ХАРЕСААААААААААА!

# 84
ми то май на повечето не им хареса

# 85
  • София
На 17.

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 01:58 от StaM

# 86
Ееееееееее, що не извадихте старата тема, който не е писал по нея да пише....   Peace

Общи условия

Активация на акаунт