Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Везни - Тема N°8

 • 13 565
 • 142
 •   1
Отговори
# 135
 • Мнения: X
Мрънкам си аз. Така изпускам па̀рата, иначе като задържа нещата повече в себе си ставам бомба със закъснител. Освен това съм и раздразнителна, особено като съм имала оправдани очаквания, а не става на моето, но не съм скандалджийка. Като не съм на кеф млъквам и предпочитам да ме оставят на мира. Хубавото е, че бързо ми минава.

# 136
 • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 • Мнения: 12 120
Аз не мрънкам -  криво ли ми е мълча.😁😁😁 Та като замлъкна никой да не ме закача докато не ми мине от самосебе си щото става лошо.
Не съм плюшкин , в другата крайност съм все нещо има непотребно което трябва да разчистя.Най големият ми недостатък - прекалено подредена!

# 137
 • На изток от Рая
 • Мнения: 1 297
Аз съм от мрънкащите везнички. Много се раздавам за хората (имам предвид семейство и приятели), понякога забравям себе си.
 Голям перфектционист съм - трябва всичко да е изпипано от А до Я, а това е много изморително (малко като Монк).
Трудно успявам да намеря баланс в ежедневието си - или много работя/уча, или изобщо не се захващам с тази дейност.

# 138
 • Мнения: 577
Угаждам на другите, само и единствено, ако ми носи радост. Доста пъти съм егоист и правя нещата спрямо моя комфорт. Мрънкало не знам дали съм... в къщи много паля и всичко знам  , навън се задържам.  Често без умисъл, подреждам така нещата, че някой да ми свърши работата, ако ми е досадна, или поне да съдейства. Трудно взимам решения за дреболии, например какво лакомство да си избера, ако е за нещо сериозно, за доктор например , изобщо не го мисля. Казвам си, че каквото изкочи първо е на късмет и на това се хвърлям, което е ужасно... подозирам че от мързел е Smile А има ли сладокустници сред везните тук ?

# 139
 • Мнения: X
Познавам няколко жени/момичета, които са зодия Везни и всичките са красиви, изглеждат миловидни Simple Smile. Също така са много добри като хора. Асцендента ми е Везни и се разбирам добре с тази зодия, затова пиша тук Simple Smile.

# 140
 • Мнения: 3 704
Случва се понякога да ми е криво или нещо да ме дразни, но гледам да не мрънкам. Така знам, че няма да променя нищо, а повече ще натоварят себе си и околните.Търпя и приемам. Обичам да радвам другите и помогна на някой, не за да им се харесам или по задължение, а просто защото така ми идва от вътре.

# 141
 • Мнения: 4 585
Даа, подсетихте ме и за нерешителността и за това, че всичко знае и все дава акъли. Но май това последното важи за повечето възрастни хора Grin
Ама, пусто, наистина досега не съм срещала такъв човек като нея. А, като беше по-млада и имаше сили, само като й кажех, че нещо ми трябва за училище веднага тичаше да го намери. Оттогава все така разбирам любовта - чрез действия. Нямало е прегръдки или думите "обичам те", но съм го усещала винаги и не ми е липсвало. И тя така като се разсърди млъква. Ама и си подвикваше преди като по-млада. Сега по-скоро на мрънкане й избива.

# 142
 • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 • Мнения: 12 120
Кое е твоето духовно животно според зодията
Вeзни – Панда


Вeзнитe са сладки, топли и мили по природа. Тe са вeсeли, любовта за тях e нeщо хубаво и тe са очароватeлни хора по начина, по който сe отнасят към другитe. Тe са съвършeни другари и нeвeроятно добри приятeли. Слeдоватeлно, вeзнитe са много близки до тяхното духовно животно, Пандата.

Общи условия

Активация на акаунт