Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 960
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте!

# 346
Привет, птичета!:baby_chick:Animal Hatched Chick

Благодаря за кафето и красотите в темата!:blush:

Вече има и опровержение от украинската манекенка, не била хвърлила око на нашето момче!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Ще видим кой , кого лайква, няма да оставя така нещата..Wink

Да се върнем на важните неща, любима сцена..!:heart_eyes:

Успешна седмица, момичета!:hugs:

# 347
Привет обедно! Wink  Hug Hug

Писси Hug Славена Hug Алекс Hug

Ние си очакваме повече нови снимки от сета,зад кадър,в събота фрагман,а останалото те си знаят!
Все пак са известни личности и няма как да не ги забъркват в какво ли не в социалните мрежи! Peace

Джан много я пипа тази брада.... Laughing

Приятен следобед! Hug Hug Hug

# 348
  • София
Два от най-смешните за мен моменти от началните серии ...

Колкото и пъти да ги въртя, като й гледам на Демет физиономиите и все ми е смешно.

И друга много любима - Джан бей кахраман...

# 349
  • Stara Zagora
Демет Heart

Севджан Heart

# 350
  • Бургас
Здравейте, сладурки!
От скука си загледах "Пълнолуние"-то. Ами, не е същото! Сега, след Джан Дивит, Ферит Аслан ми е  постен, скучен, праволинеен и ..... изобщо..................! Яман е пак хубав, чаровен и т.н., но.....Друго си е! Няма я тази одухотвореност в погледа, светлина в излъчването, свобода в движението на ръцете, жестовете към Санем...... Та, така, значи!!!

# 351
Тони, не може да се сравняват образите на Ферит Аслан и Джан Дивит, Коренно различни са като типажи и особености. Единия е праволинеен, студен, аругантен. Докато Дивит е точно  волна птица. На моменти Ферит Аслан повече ми харесва. В момента Джан бей е толкова влюбен в Санем, че  се държи като не много умен. Мисля, че Джан Яман добре се справя и с двете роли. Но тук в птичката Демет/Санем допълват играта му и образа, докато в Пълнолуние Йозге Гюрел е толкова постна в играта си и преиграва на  
моменти, че ми беше досадно да я гледам. Накрая на сериала самия Джан ми се струва отегчен от играта и. Те и затова бързо го финализираха. Да видим Птичките до къде ще ги докарат.
Джан Яман: "Има голяма разлика между Ферит Аслан в "Горчиво и сладко" и Джан Дивит"

И слагам линк на интервюто на Джан Яман за сп HELLO Турция с бг превод, ако някой не го е чел.
http://tvnovellas.blogspot.com/2018/12/blog-post_80.html#more

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 16:29 от Slawena

# 352
кратко видео....от инстасторито на  Демет....

Сцената,която снимат Фабри говори,че формулата за парфюма ,която е дала Санем е неправилна...
Браво на Санем! newsm10

https://vk.com/dizicinema?z=video-171183566_456240752%2F819341b5 … l_wall_-171183566

# 353
Привет момичета 🤗🤗🤗
Lilly Демет много ѝ се получават комедийните сцени. Много е добра. Не съм гледала други нейни роли, но тук в Птичката, тази роля направо за нея е писана сякаш. А Яман не мога и не мога да го възприема с предишната му визия, за мен е друг човек  сякаш и това е 😂
Тъкмо щях да пиша и аз за парфюма и Злати ме изпревари 😘Да видим каква ще излезе работата.

И една стара снимка на Демет не бях я виждала.

# 354
На ФабритУ с неговите камъни по неговата глава. По ми се иска да разбера с мама Дивит и Санем как ще се развият събитията.

Mariya_R_84, ако не си гледала Стая 309 и имаш време и желание гледай го, и там Демет се справя добре, а и ролята и е леко комедийна, на моменти залита към драмата, а Фуркан Палалъ им се получават добре сцените с нужната химия. В тубето и бокса го има.

И фенско творчество

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 16:54 от Slawena

# 355
  • София
И аз тъкмо за парфюма чета при рускините. Дано да е вярно и Санемчето да го е прецакала ... Ще се прави той на умник и ще дава акциите на Айлин, ей ти на парфюм сега като се правиш на отворен... Много ще ми е кеф да е вярно...

# 356
Lilly Di, Hug много  са хубави тия видеа със смешните моменти, толкова са сладки...Kissing Heart 

Клипът от IS на Демет, май това е момичето, което им помага с текста.

Вместо Джан снимат котката!

Биранд

Heart EyesHeart Eyes

Така ще мърморя ... до фрага!:persevere:

Някъде във фенските мечти...

# 357
Без фраг, само хипотетично smile3506 smile3506 smile3506 smile3505

Скрит текст:
Санем признава на Джан за парфюма и как е изиграла Фабри за да бъдат снети обвиненията от него.
Джан се пробва отново да даде пръстена на Санем, но пак нещо ще се случи.
Айлин е опасно близка с мама Дивид, но не предполага, че освен майка тя е и наблюдателна и умна жена, която може да прецени коя маймуна от нейните какви ги върши и коя заслужава сърцето на наследниците и.
Емре, грешките са тези, които те учат в живота, нещо, което му е казала Лейля. Спомняйки си за тях се изправя срещу поредния шантаж на Айлин и я отсвирва тотално. Пробва отново да си върне Лейля.
Айлин, отново изиграна в процес на замисъл на поредната гнусотия, пробва да се сдружи с Джейда? Дали ще има успех? И двете пренебрегнати, опасна комбинация.
Мама Мевкибе си спомня сватбата с Нихат. 30 години са си цял век в една връзка. И двамата застават на страната на Джан и Санем, мама Мевкибе не иска Емре, " има лукав поглед", ще успее ли Лейля да я убеди в обратното или Емре ще я спечели благоразположението и с действията си.
Джей Джйе все така вятър го вей. И все още чудейки се целувката и любовта дали да две съвместими неща. Да му мисли Айхан, която от своя страна все още е някъде между настоящото и паралелното измерение.
Дерен още повече изтерясва от ревност и несподелени чувства.
Осман и Гюлтен / все и забравям името/ , единия продължава да гони детската си мечта, а другия да мечтае като дете пред лунапарк за него.
Музо все така неадекватен, живата съвест и Пазителя на маалата.
Да видим до колко съм познала.
Ако има някой желание може да допълва Whistling
Хубава вечер!

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 17:47 от Slawena

# 358
  • Варна
Добър вечер къз, нещо за фраг пише ли из нета? В голямо невидение ни оставиха. В последния момент ще взривяват бомбата.
Имам питане, клип mp4 от компа може ли да се качва в мамата, и ако да колко голям размер и иконата също не я знам

# 359
Привет, птичета! 🤗🤗🤗
Славе, колкото и да искам да продължа предположенията ти, няма с какво - обхванала си всичко. Единственото, за което съм сигурна е, че Лейля ще е с Емре, а не с Осман. Той вече се усети, какво е надробил, но не знае как да постъпи, за да оправи всичко.
След всички критики, в една англиговоряща група, която чета, че Санем е глупава и пак лъже и върши неща зад гърба на Джан, само се надявах нещо с този парфюм да не е както трябва... от видеото май така и ще излезе. Дори и да е повторила същата грешка не бих я осъдила. Човек за любовта прави всичко, каквото може и както го разбира.
Що се отнася до дуета “Д&Д” ще видим замръзнал ли е Екватора или всичко е Фотошоп?! 🤔🤣

Общи условия

Активация на акаунт