Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 883
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Нани bouquet за линка,

Алекс Heart Eyes ама Джан наистина много го бива,страхотен!Напразно се съмнявах Embarassed Embarassed Embarassed

# 631
Мамашите много му се канят на червените гащи.... Rolling Eyes Rolling Eyes

# 632
Малко късно, но искам и аз да се изкажа,за фрага де Thinking
Преглеждам бързо всичко, че калабалъка около мен е голям, но ми направи впечатление погледа на Демет накрая. От учуден, възхитен, изведнъж потъмня. Напомни ми ЛН, как Дефне не искаше с лъжа да започни съвместният им живот. Дали СЦ и тук няма да вкарат подобна теза заради парфюма?И пак Санем да го отнесе...
Извън темата за фрага: Вчера във групата за ЛН, публикуваха статия на една журналистка, която критикуваше филмовата индустрия в Турция, че  не доразвиват в дълбочина женските образи, а акцентира на мъжките. Така че можем да очакваме някоя друга серия с "наказаната" Санем.

# 633

Джан и децата

Избрал си е  номер 89 годината на раждането му.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 17:26 от sebilMM

# 634
Тук е цялото му представяне
https://www.youtube.com/watch?v=RYV3VbU6Y1o

# 635
Една италианка, която е лидер на една от групите в ТТ е написала страхотен, благодарствен туит до Байрак бей и екипа на Птичката!:heart_eyes:Heart

.@cagribayrak1980  
garip gelebilir ama hepimizin hayal kurmaya ihtiyacı var;tüm ekibin sayesinde bize bir rüya veriyorsun #ErkenciKuş sizi birçok ülkeden takip ediyoruz. hepinize teşekkürler❣️
işte izleyicileriniz:🇹🇷

🇮🇹🇧🇷🇲🇽🇨🇱🇪🇸🇵🇱🇭🇷🇷🇴 🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇸🇫🇷 🇦🇺🇨🇴🇦🇷🇧🇬🇺🇾🇵🇹 🇷🇺🇬🇷🇮🇸🇷🇸🇨🇦🇦🇹 🇵🇪🇧🇴🇦🇹  

Превод
@cagribayrak1980Може да прозвучи странно, но всички трябва да сънуваме. благодарение на целия екип, вие ни давате мечта #ErkenciKuş, ние ви следваме от много страни. Благодаря на всички ви за❣️ аудиторията
:🇹🇷 🇮🇹🇧🇷🇲🇽🇨🇱🇪🇸🇵🇱🇭🇷🇷🇴 🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇺🇸🇫🇷 🇦🇺🇨🇴🇦🇷🇧🇬🇺🇾🇵🇹 🇷🇺🇬🇷🇮🇸🇷🇸🇨🇦🇦🇹 🇵🇪🇧🇴🇦🇹

за радост виждаме и българското знаме..

а, това клипът към него.

Създателите на Птичката имат право да се гордеят с такива фенове, които са благодарни за чувствата и емоциите, които им дарява този сериал и ги подкрепят с цялата си  любов . Heart

Джан Яман  най-новият фаворит на арабите! Sunglasses

Скрит текст:
Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit, Çağatay Ulusoy’dan sonra Ortadoğu ülkelerinde son gözde Erkenci Kuş’un Can Yaman’ı oldu.

Ortadoğu ülkelerinde yayınlanan birçok önemli medya kuruluşlarına yıllardır İstanbul temsilciliği yapan ve birçok Türk oyuncusu ile Türk dizi oyuncusunu Ortadoğu ülkelerinde tanıtan tanıtmaya devam eden Yapımcı Savaş Uğurlu, ''Yıllarca Ortadoğu ülkelerinde yayınlanan Türk dizilerin de Tuba Büyüküstün, Beren Saat, Bülent İnal, Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden gibi oyuncuların binlerce hayranı oldu. Arapaların en son gözdesi ise Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman.''

ARAPLAR CAN YAMAN DEDİ

Ortadoğu ülkelerinde yakından takip edilen Türk dizileri ve Türk dizi oyuncularında en son gözde Can Yaman oldu. Arap izleyicilerin ekranda sempatik ve yakışıklı olarak tanımladığı Can Yaman'a ilginin başta Dubai'de olmak üzere birçok Ortadoğu ülkesinde arttığını belirten yapımcı Savaş Uğurlu, ''Ortadoğu ülkelerinde farklı organizasyonlarda daha önce birçok Türk dizi oyuncularını davet eden arap yapımcılar şimdide yaptıkları etkinliklerde Can Yaman’ı talep ediyorlar. Araplar Can Yaman’ı hem sempatik, hem içten, hem doğal hem de yakışıklı bir oyuncu olarak görülüyor.’’ dedi

http://www.qualitydergisi.com/Haberi/138212/araplarin-yeni-gozdesi-can-yaman

Двама , които със сигурност имат огромен принос за успеха на Джан.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 17:55 от alex_94

# 636
Защо Демет я няма като публика на мача? Доста начесто взе да ходи при Фатма и Шеф–готвача ама като че ли все сама. Днес на клипчетата не изглеждаше така безгрижно весела, както е обичайно за нея /примерно като на благодарствения клип към онлайн списанието, което ги награди преди н.г./
Под стрес е момичето, но защо ли?
Лееееекинко започнах по-реалистично да гледам на нашия хубавец. Честно - за мен няма усмивка на света, която да заличи гледката и шума от мляскане на дъвка, при това съчетано с говорене.
Започнах да се вторачвам в облизването на устните и също не ми е романтично. По-скоро грозен тик, навик или каквото да е там, от който си мисля един интелигентен човек би могъл да се оттърве.
И си предтавям в реала колко е по-натрапващ се, защото в кадър вероятно го изрязват.
Продължавам да си затвърждавам мнението, че Демет не е толкова влюбена, но Джан просто не й остави избор. Ще видим ...

# 637
  • Stara Zagora
Приятна вечер! Още нещо от мен Heart

# 638
Стоянова, ставаш все по добра.

ДариВали, мислех че само аз виждам това, което си описала. Но да не забравяме, че и те са хора , а ние виждаме това което искаме или ни покажат. Относно връзката Д&Д приемам тезата , че са си само добри приятели и колеги, докато не ме опровергаят. За мен са различни като темперамент и интереси.

След 26 епизод, много въпроси и никакви отговори, някъде в следващите епизоди, които за жалост ще мога да гледам когато мога.

# 639
Джан, както каза в залата, след мача се върнал за снимки в агенцията.

Дари, Hug всеки , който е практикувал някакъв спорт, особено  толкова динамичен като баскетбола, знае ползата от дъвката на терена!:wink:

# 640
И още Джан Simple Smile

# 641
  • Stara Zagora
Да не е само Джан да включим малко и Демет 😊❤

# 642
Деми  с тези красиви снимки  прави голяма реклама на заведението на приятелите си!:stuck_out_tongue_winking_eye:

От нейното IS 

И овации за Джан , преди да излезе на терена.

# 643
Моят мъж като бивш баскетболист каза, че по негово време е било абсолютно забранено по време на мач да дъвчат дъвка за да не се задавят. Но еталон са им били някакви американски легенди като Чембърлейн, Ръсел от средата на миналия век, които като излизали да загряват / говорим за гиганти над 210 см/ са залепвали дъвките си на горния край на баскетболната дъска.
И както казва: Не знам, може и да помага дъвченето, но на нас ни беше забранено.Wink

# 644
  • Варна
Добър вечер къзлар.
Първо да поздравя Планет за новата творба, чудесна е.
Италиянките са огън, много добре са го измислили. Радвам се, че и ние имаме символ-българското знаме.
Баскетболния мач. За пореден път Джан доказва, какъв голям човек е. След операцията на очите, в запрашената зала играе баскетбол, благотворително. Тук е разковничето. Уникален човек.
Момичета по отношение на този сценарий за сън на Джан не ме стресирайте. От снощи съм в облаците.
Себи така е. Много е добър. Той е баскетболист. Направи шоу, за да зарадва публиката. Нашето момче е мултифункционално, спортист, артист, модел, адвокат, лингвист, фотограф, аз трудно ги изчерпвам нещата, които умее. И с жените го бива. Хихи.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 20:11 от kesara

Общи условия

Активация на акаунт