Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 891
  • 741
  •   1
Отговори
# 645

Алекс Heart Eyes ама Джан наистина много го бива,страхотен!Напразно се съмнявах Embarassed Embarassed Embarassed

sebi, Kissing Heart тези отскоци си ги бива... Flushed

# 646
Мъррр...
Скрит текст:

Семейни тайни няма да издавам, от сега да знаете. Но онзи с широките рамене не си отиде тази нощ. И спа на дивана. Но пък двамата влязоха в банята?!? И аз чаках ред за да си ползвам тоалетната по предназначение.... И сега вони на него. Всъщност на мен ми харесва този аромат и така хубаво се отърках там където е спал и остана едни косми, май стопанката ще ми се кара. Ама никой не пита цяла нощ как се кривих на леглото на Демет ханъм. Така хубаво бях свикнал вечер да се ширя сам в хола. Трябва да измисля план онзи как да го разкарам оттам.Това хората са странни животни. Уж беше нещо, пък сега всеки си или в апартамента или спят разделени. Нещо става , но какво ли? Всъщност няма да любопитствам, защото пак съм в издънка. Нали някои спортуват и ядат храна от едни кутии с най вкусната мръвка на света, ами сега в две от тях месо няма. Дали тази вечер ще се върне Джан бей? Едва ли, стопанката ще ходи на кака Фатма и онзи рошавия на гости, което автоматично означава, че ще има нещо вкусно за моята персона при това първо качество- гурме за котка с тумбе / томбак де/ да има рима, затова. А и двамата ми обещаха да ме заведат вече на снимачната площадка, защото за мое нещастие забравиха вратата на терасата отворена и  намериха едни перушини зад голямата саксия. Аз не съм виновен, тя перната беше любопитна да види какво има в устата ми...Започвам да се съмнявам, че тези двамата май са се скарали? Откъде знам ли? Няма да кажа, отивам да спя.

# 647
И още от Демет,

# 648
Привет и от мен,момичета,макар и по късни доби:hugs:
Точно тази снимка ме кара да мисля,че предложението не е сън,въпреки че всичките ви анализи почти ме убедиха в това!Тук е в офиса,а е със същите дрехи,с които е на откъса с предложението.Знам ли къде се преобличат и после хукват да снимат,но ми изглежда,че Джан я е грабнал от офиса и я е завел в горската къща!
Сега излезе и др.снимка,на която направо си снимат😉

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 22:01 от Iva Dimitrova 610498

# 649
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Нова седмица в очакване на 2-ри фрагман,новите снимки и озета! Party

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 650
Добро утро, момичета! Nature Sun With Face
Известно време имах доста работа и нямах възможност да влизам много в темата и вие направо сте я приключили почти! Чудя се как ще ви изчета!
Злати, благодаря ти за кафето! Flowers Hibiscus

Вчерашният мач, за мен беше нещо много свежо! Дори се зарадвах, че Демет не беше там или никой поне не я потърси, или опита да покаже! Бях започнала да забравям, че двамата са два отделни индивида! Направи ми впечатление, как светеха очите на Джан, точно по същия начин беше нахилен и щастлив, когато караше лодката в бързеите на реката още в първи епизод. Сякаш възможността да излезе от фитнес залата и боксовия ринг са като глъдка свеж въздух.!  С две думи Хареса ми!  Basketball  Basketball  Basketball

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 10:45 от Annika*

# 651
  • Бургас
Здравейте, птички!
Честит Бабинден!
Бъдете здрави, позитивни и все така чуруликащи!
Невероятен Джан на мача! Ако се появи превод някакъв, ще разбера и какво говори! А, всъщност, на този благотворителен мач имаше ли някой друг освен него, познаващ баскетбола като игра? Или участваха любители на "кошчета"?

# 652
Минавам и заминавам...

# 653
Animal Baby ChickПривет, птичета!:baby_chick:

Каквото и да прави нашето момче го прави с цялото си сърце и душа и най-важното излъчва благородство и доброта , а това е неговият ключ към сърцата на хилядите му фенове.Heart Eyes

От Аслъ.

Деми се готви за снимки и слуша любима песен. Kissing Heart

Успешна седмица, момичета, все пак в събота ще гледаме новата серия!:hugs:Hug

P.S. Пропуснах днешния международен ден на  прегръдката,  нашите ГГ могат да спечелят приз в категорията , най-красива и най-въздействаща  прегръдка!

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 12:39 от alex_94

# 654
Привет момичета 🤗🤗🤗
Anikka добре завърнала се 🤗
Злати, благодаря за кафето и чудесното събуждане
Този колаж а много хубав - всички така хубаво усмихнати 🙃
Демет е луднала по тая песен май
Вчера вечерта, днес пак, не спира да я слуша 

И малко стари и нови снимки

И мама Дивит е на линия
Аз само не разбрах от днешното стори, тоя господин какво прави с четката по косата на Демет?  😂😂😂
Деми се готви за снимки и слуша любима песен. Kissing Heart

# 655
Привет! Hug

Ани Hug,добре завърнала се! wavey Чудех се защо липсваш? Wink

Тони HugСлавена HugАлекс HugМария Hug,благодаря за споделеното! bouquet

Гласуването е завършило!Демет е на 1-во място! newsm10

Въпреки че 3 седмици не се излъчва,а само има повторения по Стар тв.,сме в десетката...

участвали са в шоу...
Озлем и Берат на шоу «Время Няргиз»

# 656
Йозлем и Берат в шоуто на Нергиз Кумбасар.

Oзнур.

Aнъл.

# 657
Превод от рускините от днешното участие на Йозлем и Берат в шоуто на Нергиз.

😂😂😂

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 20:17 от alex_94

# 658
Много тихо в темата...след вчерашното изобилие от снимки и видео днес да не е настъпило затишие преди новия фраг...
Аз все още работя и нищо не мога да проследя... Confused

# 659
  • Stara Zagora
Лека вечер! Blush Hug

Скрит текст:
Кожата ти бяла е като Луната.
С цвят на нощ е твоята коса.
Затова обичам аз нощта… Heart
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 22:38 от Stoqnova26

Общи условия

Активация на акаунт