Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
По моя традиция гуш гуш за всички ви 🤗
Днес, разбирам е най-подходящия ден, в който да ви кажа БЛАГОДАРЯ че ви има и сте такива, каквито сте!
Винаги толкова мили, добронамерени и споделящи всичко до което се докопате...
Нямам думи да опиша как ме развълнуваха думите на Даниела Йорданова и тези на Славена! 🤗😘🤗😘
Щом успявате да ни развълнувате така - таланта е безспорен!
Благодарна съм, че съм част от гнездото!

Аз да си призная, до днес си оставях епизод 26 за преди да излезе следващия, но вече нямам търпние, та отивам да си го пускам. Тъкмо малко ще разсея липсата на любимата ми Ранобудна Птичка ☺

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 21:56 от Evelina Georgieva 604172

# 211
БЛАГОДАРЯ на всички тук! Честити празници! Здраве и благополучие! Flowers Rose

# 212
  • Stara Zagora
БЛАГОДАРЯ на всички за хубавите постове и дано най-накрая да са започнали снимките 😊❤

И една прекрасна Демет ❤😍

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 21:24 от Stoqnova26

# 213
Малко светлинка в тунела.. : ))
Снимките май са почнали, гледам сторито в Инстаграм на Birand Tunca ( Емре ), снимат на някакъв покрив.

Мисля, че Биранд снима фотосесия, ако не се лъжа за InStyle.

# 214
Здравейте момичета Simple Smile

БЛАГОДАРЯ ВИ , за всичко
за всичко което поствате,
за всичко което споделяте,
за всичко което превеждате,
за добрия тон, настроение и самия дух на темата Simple Smile
Благодаря Ви, че ви има Simple Smile

Липсват ми, много ми липсват вече Джан и Санем, нямам търпение за фрагмана,
Дано го пуснат днес ..

П.П И аз мисля от това което видях в ИТ, че Биранд снима фотосесия!
Прекрасна вечер, Момичета Simple Smile

# 215

Мисля, че Биранд снима фотосесия, ако не се лъжа за InStyle.

Ако на този кот му нарисуват едни вежди и му сложат висящи обеци, тотално ще заприлича на Айлин...брр

# 216
  • Варна
          Добър вечер къзлар, искам да благодаря на всички, първо за това, че докато бях в Германия, вие бяхте моето късче България, моето прохождане в Птичето, благодаря за неуморния ви труд, за инфото, снимките, стихове, гифчета, детективи сте, за веселата атмосфера във форума, за съботните коментари. Чета ви постоянно макар и рядко да пиша. Бъдете живи и здрави.
          По този случай искам да ви поздравя.

# 217
  • На правилното място в правилния момент
Момичета, и аз да ви благодаря, че ви има! Продължавайте в същия дух, вие сте светлина и позитивизъм в това сиво ежедневие! Радвам се, че ви открих.

Последните ви постове ме размечтаха и размекнаха, също доста се посмях. Определено предстоят хубави неща за зрителите.

Открих стари снимки на Биранд, Демет и Анъл. Blue Heart  Дано не повтарям споделена информация.

Тези дни ще гледам наново пак някои епизоди, да загрея, докато пак тръгнат в ефир.

Лека от мен! Kissing Face

# 218
Татко Гювен здравата е сгазил лука, щом е изтрил и двата си клипа с Джан и Демет, които постнах в темата!🤨
Джан хич не е лесен ядосан, здраво го е насмел.😎
Феновете така му се радваха, а той се издъни с един коментар...никой не е безгрешен.😏
Човекът си пие питието самотен, а хитрите фенки го подвеждат!😜

# 219
  • Варна
Здравейте момичета  Hug

Нашите сладури в Инстаграм не си лайкват (харесват) последните публикувани снимки. Последните 4 снимки на Демет, Джан не ги е лайкнал, съответно последните 2 на Джан, Демет не ги е лайкнала.
Демек, след 28 Декември, те не си харесват взаимно снимките, при положение, че, преди това си харесваха абсолютно всяка снимка.. Какво ли става, защо така, се питам..
На тези двамата не мога да им хвана спатиите : ))
Малко се ядосвам, объркват ме, в един момент си мисля, Севгилита са, в друг, Аркадаши са Joy

Кой знае как се забавляват на наш гръб Rolling Eyes
Ясно е, потайни са, получава им се, но, и си играят игри с нас Joy

В крайна сметка, каквито и да са си.. много, много са сладки и чаровни! Heart

Ако са заедно, правят хубави неща, не им идва и на ум за телефони, лайкове, инстаграм. Laughing

# 220
И аз искам да благодаря за прекрасната атмосфера в темата,
да благодаря на преводачите за експресните преводи,
да благодаря на Злати за сутрешните кафета, с които дава ежедневния старт на темата,
да благодаря на вас - модерните момичета, които успявате да откриете всяка информация, която попада в ефира, да благодаря на всички, които макар и да не познавам, уважавам заради интересните, задълбочени, интелигентни, честни и открити анализи,
заради всички вас, мога да кажа - лесно ще дочакаме ПЪРВАТА серия за новата 2019 година!
БЛАГОДАРЯ!

# 221
# 222

По това време много не пиша,че винаги гледам нещо!Но не се стърпях като видях поздрава на Кесара Hug с новия клип и то с тази арабска песен в изпълнение на египетския певец  Амр Диаб! Wink newsm10 На времето преди години,когато нямаше турски сериали бях луда по Латиноамериаканските сериали и теленовели! Laughing Та имаше един Бразилси сериал ''Клонинг''-2001г./2002г.,който беше сниман и в Мароко!Там харесах арабската музика! Laughing

Пускам ви в скрити превод на ''Хабиби'',песента от клипа и още една на Амр Диаб-с клип от ''Клонинг''...
Скрит текст:

и друг превод...

а тази е от Клонинг и често си я пускам... Laughing

# 223
  • Варна

По това време много не пиша,че винаги гледам нещо!Но не се стърпях като видях поздрава на Кесара Hug с новия клип и то с тази арабска песен в изпълнение на египетския певец  Амр Диаб! Wink newsm10 На времето преди години,когато нямаше турски сериали бях луда по Латиноамериаканските сериали и теленовели! Laughing Та имаше един Бразилси сериал ''Клонинг''-2001г./2002г.,който беше сниман и в Мароко!Там харесах арабската музика! Laughing

Пускам ви в скрити превод на ''Хабиби'',песента от клипа и още една на Амр Диаб-с клип от ''Клонинг''...
Скрит текст:

и друг превод...

а тази е от Клонинг и често си я пускам... Laughing

Благодаря момичета, на теб Злати персонално.
Злати като видях снимката на Джан и Санем, в първия момент си помислих, ха прилича на моя клип, той е първенец по гледаемост, та затова. Същите точки, кадър. Но тези май са повечко. Тъй като го отворих, още веднъж поздрав.

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 22:37 от kesara

# 224
  • Бургас

И това е една различна Демет. Сериалът е "Курт Саид и Шура". Демет играе различен образ, драматичен и трагичен. А, играе много добре!

И Джан е толкова различен...........................Grinning

Общи условия

Активация на акаунт