Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 953
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Mariana Georgieva
Администратор · 9 часа

Носят се слухове, че Джан Яман и Демет Йоздемир не се разбират на снимачната площадка и между тях има някакво напрежение. Въобще не си говорели и избягвали да се засичат, освен във взаимните сцени, които снимат.
Това вярно ли да е?

# 376
  • Stara Zagora
Mariana Georgieva
Администратор · 9 часа

Носят се слухове, че Джан Яман и Демет Йоздемир не се разбират на снимачната площадка и между тях има някакво напрежение. Въобще не си говорели и избягвали да се засичат, освен във взаимните сцени, които снимат.
Това вярно ли да е?
Ще си проличи като пуснат серията такива неща се забелязват много бързо

# 377
  • Stara Zagora
Добро утро! 😍

# 378
Добро утроо! Hug Hug Hug

Благодаря за всички нови снимки! bouquet bouquet bouquet

Каквото и да е рано или късно ще се разбере!Но може и да има нещо вярно след като няколко дни снимат и нямат общи снимки зад кадър на Д§Д!Или се пазят? Thinking

Желая ви приятен зимен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

# 379
  • Бургас
Добро утро, момичета!
Благодаря за кафето и настроението, Злати!

Не мога да повярвам, че това няма да го има повече:

Неочаквано за мен, но тази мисъл дори, че има напрежение между тях и на мен ми създава напрежение!

Дано е някакъв опит за интрига и поддържане на интерес към феновете!

# 380
Добро утро!

# 381
 Hug Hug

Няма дим без огън, така че ще разбере какво става между тях.

Интересно какво казват арабките и другите за предполагаемо неразбирателство между Джан Яман и Демет Thinking

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 10:10 от Slawena

# 382
Имам въпрос към по-опитните в използването на Инстаграм:
Скрит текст:
Тук често се пише - Джан лайкнал/нелайкнал на Демет пост и обратно. Имам следния въпрос - Има ли бърз начин да се разбере конкретна личност дали е лайкнала? Примерно снимка на Джан лайкната от 300 х.потребители. Трябва ли да се разглеждат един по един, за да се намери Демет? Защото аз напр. не намирам опция - търсачка, да въведеш име и  комп. сам да преглежда има ли го в списъка на харесалите или не.

# 383
Имам въпрос към по-опитните в използването на Инстаграм:
Скрит текст:
Тук често се пише - Джан лайкнал/нелайкнал на Демет пост и обратно. Имам следния въпрос - Има ли бърз начин да се разбере конкретна личност дали е лайкнала? Примерно снимка на Джан лайкната от 300 х.потребители. Трябва ли да се разглеждат един по един, за да се намери Демет? Защото аз напр. не намирам опция - търсачка, да въведеш име и  комп. сам да преглежда има ли го в списъка на харесалите или не.
Привет птички. 🤗🤗🤗
Дано не е вярно това за скарването,че и аз се напрягам така. Ще я видим тая работа
dari
Скрит текст:
ако следваш конкретния човек,когато той хареса снимка се изписва най отпред на харесали снимката. По друг начин се вижда от функцията където се вижда какво са ти харесали на теб и каква е активността на хората,които ти следиш,дали е харесал дадена снимка или е започнал да следи някой нов. Аз ползвам само мобилна версия и незнам как стоят нещата с тази на компа. Дано съм помогнала

И да се редактирам, че поста ми е последен
https://mobile.twitter.com/canyamangermany/status/1085115570088038400
От сторито на треньора на Джан от преди малко

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 12:07 от Mariya_R_84

# 384
https://vk.com/video-116464248_456245077
 Ето същото видео от Контакта. какво говори Джан?

# 385
# 386
Привет!:hugs:

Ухааа , Джан се показа!:stuck_out_tongue_winking_eye:

С превод на английски.

дано ни зарадват още днес!:blush:

# 387

Не мога да отворя линка, с две думи какво казва

# 388
Ето това казва☺
"Батко готови сме да излезем заедно на ринга....Правили сме го и преди, но този път ще бъде по рзлично, защото ще искат повече...Ще казват още един път, още един път...Затова☺☺"

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 13:14 от toni g

# 389
Видео от Аслъ.

Симпатичният треньор със сладкото си бебе.

Общи условия

Активация на акаунт