Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 30

• 67 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте Hug

Фрага е невероятен! Прекрасна Демет, Джан е както винаги ненормално съвършен и секси. А гласът му......... този тембър, Боже, как може да има такъв човек?! А погледите....  Heart (баш на скарани приличат)

Джан и Демет са си качили фрага по Инстаграмите си, в една и съща минута, и Джан и е лайкнал.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 20:28 от grozdence74

# 586
  • Варна
Благодаря Слави, мъчи ме още. Ох аз изпаднах в еуфория, превъртам фрага без и с превод и пак така. Лудясах . Душичката ми е в екстаз, вместо да мирясам, аз чакам за още. Хумнах се. Толкова любов ни чака нямам търпение.

Момичета сърбят ме ръцете за правене на клип, дайте предложения за много нежна и романтична песен.

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 18:27 от kesara

# 587
Уаааа, имаме  фраг.... и то какъв... най-после....Flushed

Благодаря ви , момичета!:heart:Kiss

Аха да сбъднат мечтите ни...Kissing Face, но едва ли! Чака ни цял сезон , та едва ли скоро ще видим сватба!:confused:

Страхотни думи на Джан...че с нея се чувства различен, но това е той - истинският , така както никога до сега...
че много се бои, в този момент ,  но и е безстрашен, така както никога до сега...
 В едно изречение е описана цялата му промяна, причина , за която е любовта му към нея!:heart_eyes:   

А, как се подготвил за предложението  влюбеният и романтичен Джан бей....Heart Eyes

Белите пера, полюшвани от  вятъра...Kissing Face са символ за молитва,  за ново начало,  за еволюция към по-високо ниво!:revolving_hearts:

Доволна съм от фрага и очаквам добър втори сезон!:thinking:

# 588
Мърр,

Скрит текст:
Добре де, тези двамата се прибраха току-що и вече пред телевизора и как само се хилят и радват, а аз само се умилквам в краката им, дано пък се сетят за мен. Но не, "едни, две, три" и сега пък телефоните им ръцете. А пък да видя какво точно гледат, че все превъртат и се карат за дистанционното. Уау, очите ми станаха като пекинеза на комшийката. Тези двамата какво се умилкват така на екран. Пфу, че е неприлично и невъзпитано...И едни перушини се веят...А тази птичка не съм я хващал аз... сега и телефоните им започнаха да звънят. Ало, мен някой няма ли да ме нахрани? И този със широкия гръб нали си беше отишъл? Или само е иди ми дойде ми... Така, малко да се наместя в скута на стопанката...Тя ме мести!!! Тогава при онзи? Той пък не ме и отрази. Само " това ще е бомбе" и друго не мога да разбера... Ехоо, влюбените, гладен съм... Бутам...Бутам..." Дживан!!"...Този не го познавам, но ме забелязахте най после като ви съборих единия телефон...Поне спря да звъни... Ето това е най милия ми и невинен поглед и за разкош няколко акорда мъркане... Нахалство, даже и се завиха и пак са забили нос в тази техника... А онзи дали няма нещо вкусно в раницата, май е отворена....
- Джан, защо раницата ти се разхожда из стаята?
Заклещих се затова... Поне налапах нещо, което ухае на онова сирене което стопанката обича...
- Джан, този чорап откога е в раницата ти?
Е не знам какво ще става, ни сега купичката ми е пълна, не ги отразявам и разбрах, че онова по телевизора било работата им...Но няма да казвам на какво съм свидетел още? Или друг път, този с големите рамене като си отиде...Ако си отиде поне тази вечер...

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 18:34 от Slawena

# 589
Мърр,

Скрит текст:
Добре де, тези двамата се прибраха току-що и вече пред телевизора и как само се хилят и радват, а аз само се умилквам в краката им, дано пък се сетят за мен. Но не, "едни, две, три" и сега пък телефоните им ръцете. А пък да видя какво точно гледат, че все превъртат и се карат за дистанционното. Уау, очите ми станаха като пекинеза на комшийката. Тези двамата какво се умилкват така на екран. Пфу, че е неприлично и невъзпитано...И едни перушини се веят...А тази птичка не съм я хващал аз... сега и телефоните им започнаха да звънят. Ало, мен някой няма ли да ме нахрани? И този със широкия гръб нали си беше отишъл? Или само е иди ми дойде ми... Така, малко да се наместя в скута на стопанката...Тя ме мести!!! Тогава при онзи? Той пък не ме и отрази. Само " това ще е бомбе" и друго не мога да разбера... Ехоо, влюбените, гладен съм... Бутам...Бутам..." Дживан!!"...Този не го познавам, но ме забелязахте най после като ви съборих единия телефон...Поне спря да звъни... Ето това е най милия ми и невинен поглед и за разкош няколко акорда мъркане... Нахалство, даже и се завиха и пак са забили нос в тази техника... А онзи дали няма нещо вкусно в раницата, май е отворена....
- Джан, защо раницата ти се разхожда из стаята?
Заклещих се затова... Поне налапах нещо, което ухае на онова сирене което стопанката обича...
- Джан, този чорап откога е в раницата ти?
Е не знам какво ще става, ни сега купичката ми е пълна, не ги отразявам и разбрах, че онова по телевизора било работата им...Но няма да казвам на какво съм свидетел още? Или друг път, този с големите рамене като си отиде...Ако си отиде поне тази вечер...

JoyJoyJoy ухание на синьо сирене в раницата...Stuck Out Tongue Winking Eye 

Дживан обяснява перипетиите си и чака Аслъ да му обърне внимание...Animal Smile Cat
Скрит текст:

# 590

Дживан обяснява перипетиите си и чака Аслъ да му обърне внимание...Animal Smile Cat
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз съм резервирана все още към развитието на епизода, но това което разбрах след повторното гледане на сериите е, че не залитат много към драмата и тегавите моменти.

Продължавам...
Защо има затишие около Джан и Демет
С две думи Д$Д са били предупредени да използват по малко социалните медии защото повече се говори за тях отколкото за Джан и Санем. Ще има още много романтични моменти между тях.

И на англ
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 19:13 от Slawena

# 591
Дадоха ни всичко , което поискахме... любов, романтика , красота!:kissing_heart:

Интересно е , че в  група на английски говорещите  в ТТ  пишат не само за ограниченията на нашите ГГ за ползване на социалните медии , наложени от продуцентите, но обещават да покажат, че  има и развитие в отношенията им.Thinking

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 19:24 от alex_94

# 592
е  има и развитие в отношенията им- това искам да го разбера и аз Flutter, Алекс дай линк, моля

Нови

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 19:34 от Slawena

# 593
е  има и развитие в отношенията им- това искам да го разбера и аз Flutter, Алекс дай линк, моля

Славе, , пропуснала съм , да уточня, ако има такова развитие ...Joy

# 594
е  има и развитие в отношенията им- това искам да го разбера и аз Flutter, Алекс дай линк, моля

Ясно Peace

И Тома Неверни в мое лице да си каже - Джан и Демет дали знаят, че са двойка в реала Rolling Eyes

# 595
Момичета, това е най- красивия фраг, който са излъчвали до сега.. Heart Eyes
Страхотна игра и на двамата.. А дали е само игра.. Grinning

Моментът е много деликатен и чувствен, изпълнен с романтика, вълнуващ, сантиментален, нежен,
мечтателен, лиричен и силно въздействащ... Heart

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 20:37 от grozdence74

# 596
# 597
Здравейте,момичета.
Еха, Славе право в десетката,след този романтичен фраг ,направо си ги представих на живо тези двамката плюс котьо Дживан.Очаквам продължение-естествено когато успееш разбира се.
Алекс , страхотно коте си ни показала , виждала съм кучета да се опитват да пеят , но коте да се опитва да говори това си е направо феномен безподобен.
Фрага много ми хареса , любовта на Джан направо извира от сърцето и душата му ,много силна сцена и прекрасно изиграна от двамата.За трите седмици чакане,бяхме възнаградени с нещо много красиво и вълнуващо.Силно се впечатлих от монолога на Джан ,много ми хареса тембъра на гласа му,или просто съм забравила как звучи( може би съм единствената , която не си спретна маратон от повторение на сериите)Та накратко тъкмо се бях кротнала и всичко си вървеше спокойно и монотонно,и сега след фрага пак ме хвана крастата за още един откъс,за още снимки зад кадър ,за още повиче инфо и подсказки и т.н.За Д и Д си мисля ,че за сега са само добри приятели и колеги,но след толкова изчетени  ТТ коментари ,може пък и да се заформи нещо там ,знае ли човек.

# 598

Момичета 🤗🤗🤗
Славеalex,  това намерих аз относно забраната им за ползване на социалните мрежи. Не знам, малко със съмнение гледам на нещата. Незнам чий е профила, от който идва информацията ( не този с превода), но като се има предвид, че последно време нямат общи снимки, че не общували много, може и да има нещо вярно. А и ми стана интересно и другото, което пише. Че щели да се оженят героите и да се развият много отношенията им. Като знам, че сега пишат сценария едва ли не серия за серия, толкова напред да кажат какво ще се случи, също ми е малко съмнително.

И ще повторя снимката, но.... много харесвам това постоянно целуваме на ръцете на Санем от страна на Джан.... Все имам чувството, че Джан тук не играе образ...... Много ми е истинско.... 😍😍😍

# 599
Mariya_R_84, не знам, има логика в това, което е написано, а и малката щерка на сц нали заяви, че Джан и Санем ще се оженят... Ами ще целува Джан ръце, като турския СЕМ не спи и не дава друго. Флирта с ръцете на Санем по си струва да се гледа отколкото пионерските им целувки.

Магията на киното

Общи условия

Активация на акаунт