Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... LIII

• 92 504
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Чек, в почти всички кина има по няколко прожекции с оригинално озвучаване и немски субтитри. Аз също предпочитам да слушам истинските гласове на актьорите, колкото и да са добри немските дубльори.  Grinning

# 631
  • В царството на игрите:)
Причиних си https://www.imdb.com/title/tt6476140/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 и нищо не разбрах...Напрягах се, разсъждавах и все таки нещо ми убягна..

# 632
  • Пловдив
Peaky Blinders Season 5  Hands VHands V

# 633
Причиних си https://www.imdb.com/title/tt6476140/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1 и нищо не разбрах...Напрягах се, разсъждавах и все таки нещо ми убягна..

Не се напъвай, няма никакъв дълбок смисъл. И преди сме обсъждали този филм, започва много добре, а после се обръща на 180 градуса и се превръща в някаква безсмислена глупост. Все пак си струва да се гледа само заради Матю Heart

# 634
  • Sofia
Цялата история се оказа компютърна игра, създадена от момчето, за да се отърве от пастрока си.

# 635
На мен ми хареса Фатално затишие. Още с появата на търговския пътник като гази в морето в началото ми светна, че е нещо като Матрицата. Всъщност героите бяха в ума на момчето и всеки от тях показваше как човек се опитва да преценява и да се справя с несправедливостите.
И че не може да разчита на никой друг, а само на себе си - в крайна сметка.

# 636
И на мен ми хареса Serenity.

# 637
  • Чужбина
И на мен ми хареса Serenity въпреки Ан Хатауей. Нея не я понасям.

Да, финалът бе малко претупан, но само толкова може в рамките на филм. За повече трябва да е мини-сериал.

# 638
И без да са мини-сериали, има филми, които са велики и с достатъчно добре развита история от начало до край. Проблемът не е във времетраенето.

# 639
В България поне не дублират, защото се предполага, че хората успяват да прочетат субтитрите.
Хммм? Честно казано аз си мислех, че не дублират, защото е доста по-скъпо от субтитриране.

Ще ида на хубаво кино с вино за "Имало едно време в Холивуд" (а заглавието ми напомня и за една друга безупречна класика "Имало едно време в Америка")

Може би не е точната тема, но все пак да препоръчам на нашето поколение (ударили 40-десетака) и Stranger Things - изобилието от музика и прически и модни писъци от 80-тте ме държа залепена за ТВ снощи до 2.30 сутринта. Плотът не ме впечатлява, поне не и 2-ри сезон, за 3-ти казват, че е по-хубав Simple Smile Уинона я помнех като по-силна актриса.

Последна редакция: вт, 27 авг 2019, 16:44 от Agent Provocateur

# 640
  • София
На 3ти сезон не мога да отлепя след първа и втора серия, просто много ми тъпее. Първи сезон за мен беше УАУ! Какво чудо са направили тук! Оттам насетне е само надолу.
Лично мнение де, знам, че на много хора им харесва.

# 641
  • Чужбина
Момичета, Stranger Things се обсъжда в темата за сериалите.

Аз го зарязах. Тъпее ми и на мене ... 

# 642
Аз харесах първите два сезона на Stranger Things, на третия едва изтърпях две серии и го зарязах.
Като сме заспамили със сериали, последната ми любов е Animal Kingdom. То море, то мъже... 😍😂
Остана ми да гледам последната серия от последния сезон, но с радост научих, че ще правят и пети сезон.

# 643
Тема за сериалите
Тук е само за филми, доколкото си спомням.

Аз лично възприех промяната към пародия в 3 сезон на Stranger things като развитие на историята, защото и децата пораснаха, възприятията им се промениха, почна да ги гони пуберитета и затова всичко е наопаки.
За мен лично беше голям кеф и третата част. Просто не може да има сериал за 80те без намек за студената война.

# 644
Фатално затишие ми е като Интелстелар - муден, пълен с измишльотини, поднесени с претенция за нещо оригинално. Споменавам го, защото и в двата си партнират Ан Хатауей и Матю Макконъхи.

Stranger Things го обсъдих в другата тема, но и тук да кажа, че трети сезон за нищо не става Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт