АВГУСТинки 2019 - тема 3

• 25 982
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Августинка съжалявам много ❤️ пожелавам ти само прекрасни неща да ти се случват от тук нататък и съвсем скоро да ни за радваш с хубави новини, благодаря ти също и за милите ти думи и загрижеността

# 46
Миглена на теб също много благодаря, възхищавам ти се и някак си, като те чета и ми става по - спокойно, че наистина каквото и да става е само за добро и всичко хубаво тепърва предстои ❣️

# 47
Августинка, мисли, че се е случило така за хубаво. Давай смело напред и следващия път всичко ще е наред! Надявам се в темата да има само хубави новини от тук насетне и силно се моля ьа това

# 48
Августинка, съжалявам! Не знам какво друго да кажа! Пожелавам от сега нататък само хубави неща, само прекрасни новини! Прегръдки! Heart

# 49
Съншайн, благодаря за новата тема!
В петък бях на преглед! Видя се плодно сакче с жив ембрион вътре. Доктора ми показа и как трепти сърчицето, но не ми го пусна да го чуя. Надявам се всичко да върви наред, на 21-ви съм птново на преглед.
Имам ужасен проблем Sad направих уртикария, утре ще отида и на лекар, но ме влудяват тези обриви и сърбежи:( никога не ми се беше случвало

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 22:58 от Magicball

# 50
Августинка, Миглена страшно съжалявам за загубата : (   Миглена сега прочетах и за теб ... Като не съм била скоро и съм пропуснала . Моля те кажи как е минало. Проучи ли за медикаментозен аборт или ще е стандартен ?

Ах колко варненки имало , чак ми стана мъчно. Аз съм от Варна ма така ме завя живота в София. Аз бях споменала , ще се следя по ЗК при д-р Иванова при 17 ДКЦ( работи и в 3ДКЦ) За сега съм много доволна , бях на два часни прегледа , като втория настоя да не го плащам даже. Сега на 10ти ще ме регистрира официално, ще съм влязла в 11г.с и 4 дни. До сега не съм чакала. През здравния портал може да си запазиш час.

Аз след като се изчистих от тоя вирус съм си пак ок . Нямам симптопи както преди., ама след тоя яд миналата седмица вече не смея да се похваля : /

# 51
Съжалявам за загубата момичета! Стискам палци за добри новини скоро Simple Smile

# 52
Ifsinka, аз съм в Англия. Благодаря за темата, и съжалявам за развоя на нещата при Avgustinka. Стискам ви палци скоро отново да се запишете в някоя от отчетните.

Аз също почти нямам симптоми този път, хем се радвам, хем ми е странно. Гади ми се леко само сутрин като стана и гърдите ми са напрегнати. Нищо общо с дъщеря ми, с която повръщах чак стомашен сок в продължение на два месеца и свалих 3кг.

Чакаме новини от тези с предстоящи прегледи Simple Smile

# 53
Здравейте, момичета Simple Smile Следя ви от няколко седмици и ми действа успокояващо да чета за вълнения, които и аз споделям. Аз започвам 8 седмица, но тъй като не съм ходила на лекар все още, досега само четях. Първият ми преглед ще е след седмица и броя дните дотогава (които се точат много бавно). Но в крайна сметка не издържах и се записвам при вас Simple Smile Първа бременност и не съм в България, та ми е малко объркано всичко.
Августинка, Миглена, съжалявам много за загубата ви, това е най-големият страх на всяка от нас. Надявам се скоро отново да видите двете черти и да имате лека и успешна бременност. И тази трудност ще мине и ще дойде още по-голяма радост.

# 54
Аз също може да се каже, че нямам почти никакви симптоми, на приливи и отливи са. Много рядко гадене сутрин, често ходене до тоалетна, напрегнати гърди (някои дни са по-големи, някои дни по-малки..). Майка ми не е имала гадене нито с мен, нито с двамата ми братя, а четох, че гаденето и повръщането донякъде били наследствени.
Августинка, разбирам какво преживяваш. Прегръщам те и ти пожелавам съвсем скоро една прекрасна успешна бременност. ❤️

# 55
Rhyme, и аз започвам 8ма седмица днес (8+1), сподели, в коя страна си? Simple Smile

# 56
В САЩ. Оставам с впечатление, че англо-саксонският модел е с по-малко прегледи, на мен щеше да ми се отрази успокоително един по-ранен преглед, но каквото такова.

# 57
И тук е така, само в 12та и 21ва , аз ходих на частен в 6та, исках да изключа извънматочна като вариант.

# 58
Августинка, Миглена и аз много съжалявам за загубата ви! Желая ви много кураж!

# 59
  • София
Съншайн, благодаря за чудесната тема.
Августинка, искрено съжалявам, за това, през което се налага да преминеш. Силна прегръдка и скоро те очакваме да се похвалиш с нова успешна до края бременност.
Миглена, кураж днес, физическа болка няма да има, пожелавам и на теб бързо възстановяване.
Аз съм  11 г.с и като че ли вече.не ми е чак толкова зле откъм симтоми, но все още си ги имама.  Във вторник съм на преглед, надявам се всичко да е наред. Следва фетална морфология на 17.1, която искрено ме плаши, но няма как и това ще.мине.

Общи условия

Активация на акаунт