АВГУСТинки 2019 - тема 3

• 26 007
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Надежда, от колко днес си на преглед?

Аз съм от 12, но по-интересното е, че сънувах, че бях родила и имам едно прекрасно момиченце. Дори го сънувах с името, което сме избрали 😅 Много силно нещо е психиката, но пък се събудих с много приятно чувство и усещах щастие 😀

# 61
Да се включа и аз в новата темичка.

Днес съм на преглед и така съм се развълнувала, че цяла нощ почти не съм мигнала. Ама не само от това ами цяла нощ ми се гади. Направо нямам търпение да идва 10г.с и да преминат тези симптоми, че от 3 седмици всеки ден повръщам. В коя седмица ви казаха, че започва следенето по ЗК? Понеже на мен днес ми искат направление (8+4г.с) и се чудя дали не е рано, според вас?

# 62
Августинка, много ме натъжиха новините ти Sad Пожелавам ти скоро да видиш пак две чертички и да има успешен финал.
Миглена- успех днес!!!

# 63
Да се включа и аз в новата темичка.

Днес съм на преглед и така съм се развълнувала, че цяла нощ почти не съм мигнала. Ама не само от това ами цяла нощ ми се гади. Направо нямам търпение да идва 10г.с и да преминат тези симптоми, че от 3 седмици всеки ден повръщам. В коя седмица ви казаха, че започва следенето по ЗК? Понеже на мен днес ми искат направление (8+4г.с) и се чудя дали не е рано, според вас?
И на мен АГ ми каза да нося направление в 8+5

# 64
Мноого ви благодаря момичета!
Успешен ден на всички и никакви лоши новини повече. Ще чакам всички да се похвалите.
Прегръщам ви Simple Smile

# 65
Здравейте, записвам се при вас с термин 14ти август,  видяхме и чухме сърчице,  пожелавам успех на всички и дано има само хубави новини Simple Smile от Варна съм , раждала съм при доктор Максим Яков и дай боже всичко да е наред пак при него ще родя и ще се следя, по повод изчезващите симптоми и мен ми отшумяват ... да ви кажа, за всички които се притесняват постоянно, изтеглила съм си апликация на телефона с която слушам пулса на бебето, в 8ма седмица съм и се хваща ... по добре да съм сполойна и да не бягам при док през ден Simple Smile има доста такива в апо стора Simple Smile дано съм била полезна ( безплатни са)

# 66
Едно зомби тук Dizzy Face
Цяла нощ не спах - вчера хапнах доста различни храни, а и на два пъти чеснов сос с пресен чесън и така ме боля стомах вечерта, че не мигнах. И за първи път през нощта усетих, че ми се гади, сега не смея да стана... Общо взето днес май ще е тегаво. Моят преглед е след седмица и нямам НИКАКВО търпение, че и много гаден сън сънувах в кратките минути, в които съм заспала. И то точно днес, когато ще работя малко Disappointed Но не се оплаквам, като ви чета с денонощното повръщане...
Айде, хубав ден от мен и успех на прегледите! Simple Smile
Foxy, добре дошла и честито! Я сподели какви са тия приложения! :ѝ

# 67
Това което ползвам аз се казва tiny beat Simple Smile

# 68
Добро утро,
Фокси, също щях да помоля да споделиш приложенията, ако е удобно..
Хубав ден от мен, отивам да се трудя аз.. минах през лаборатория пуснах едно ТСХ и една кръвна захар да видя как ми се движат нещата..и сега на тръстиката да бачкаме..

# 69
Споделете мнения после Simple Smile

# 70
Надежда, от колко днес си на преглед?

Аз съм от 12, но по-интересното е, че сънувах, че бях родила и имам едно прекрасно момиченце. Дори го сънувах с името, което сме избрали 😅 Много силно нещо е психиката, но пък се събудих с много приятно чувство и усещах щастие 😀
От 12.30 съм, но със сигурност ще мина доста по-късно. При моя доктор винаги се чака Rolling Eyes
Успех на всички с прегледи днес, дано на празника само хубави новини да носим Heart

# 71
Стискам палци и чакаме добри новини от всички момичета, които са днес на преглед Heart

Фокси, свалих приложението, чувам някакви звуци наистина, но ... трябва да е допряно до корема ти ли?

Довечера за достоверност ще го пробвам на мъжът ми Grinning ако и тогава се чуят звуци, значи са просто някакви записи Grinning Grinning Grinning  или ще трябва да го питам, с кой ми изневерява Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Aко някой друг го е свалил, би ли споделил.. и дали според вас е достоверно.. Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 09:26 от Кики_кики

# 72
Кики, аз го свалих, за да го пробвам. Честно казано съм скептично настроена през корема (дали с телефон, дали със стетоскоп) на този етап да може да се чуе нещо.. Струва ми се прекалено рано, и макар, че аз също с приложението засичам пулс, съм по склонна да допусна, че чувам моя пулс ✌🏼

# 73
  • Varna
Августинка, много съжалявам! Пожелавам ти бързо въстановяване и скорошен успех до термин Hug.
Наде, Съншайн стискам палци за прегледите и ви чакам с хубави новини.
За приложенията- аз свалих няколко и се чува, но незнам това моят пулс ли е или на бебетата Grinning

# 74
Допирам до корема, при приятелката ми работи също , тя е в 9та седмица... пробвах на дъщеря ми , не се чува същото, при мен ясно се чуват пулсацийте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт