АВГУСТинки 2019 - тема 3

• 26 017
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Надежда, от колко днес си на преглед?

Аз съм от 12, но по-интересното е, че сънувах, че бях родила и имам едно прекрасно момиченце. Дори го сънувах с името, което сме избрали 😅 Много силно нещо е психиката, но пък се събудих с много приятно чувство и усещах щастие 😀
Съншайн, аз точно в тези седмици сънувах бебето с предната бременност. Сънувах, че имаме момченце, изписвах името му. Няколко пъти съм казвала, че очаквахме момиченце според лекаря, който ми проследяваше бременността и едва накрая разбрахме, че всъщност е момче. Майчината интуиция се оказа по-силна Simple Smile
Миглена и Августинка - стискам палци и ви пожелавам леко да преминете през това изпитание и скоро да се радвате на хубави новини!

# 76
Августинка, съжалявам! Пожелавам ти следващата бременност да е успешна от началото до края и да родиш здраво бебче!
Колкото до симптомите аз също нямам, само напрегнати гърди и гадене от време на време, както и придърпване, но това мисля, че е от разширяването на матката.

# 77
Може ли скрийншот как изглежда  приложението,на мен много ми излизат

# 78
# 79
Привет , много сте писали Simple Smile
Съншайнче, мерси за новата тема.
Августинка , много съжалявам за това, което се случва. Прегръдки.
И на момичетата на преглед днес, чакаме ви със супер новини.
Аз симптоми никакви от няколко дни, не че и преди имах кой знае какви. Явно вече нещата отшумяват и си влизат в релси.

# 80
Ехе колко много прегледи има днес Simple Smile Момичета преди малко беше и моят преглед , видяхме пулсации и чухме сърчице Heart Док каза 7гс всичко е наред и се развива както трябва . Стискам палци и на другите мамета да ни зарадват с хубави новини!

# 81
Момичета да не би  да е за Айфон,при мен това приложение  не излиза Rolling Eyes

# 82
Споделете мнения после Simple Smile
Ей сега ще я намеря... предната бременност така и не намерих апп дето да чуя нещо. Тия дни гледах, ама все бяха след 30та седмица

# 83
Августинка, съжалявам! Прегръщам те!  Hug

Момичета, телефонът облъчва, затова бременни не е желателно, да го държат близо до корема.

# 84
  • София
Разледах ги тези приложения и откровено казано доста съм скептична. С предишните бременности ползвах уред домашен фетален доплер и преди 11-12 седмица нищо не се чуваше, съмнявам се през телефона да става, като го доближиш до корема.

# 85
Августинка, съжалявам! Прегръщам те!  Hug

Момичета, телефонът облъчва, затова бременни не е желателно, да го държат близо до корема.
Съгласна съм с теб.

# 86
И според мен за глупост тези приложения. А и много лекари (включително моя) не пускат звук на апаратите именно ,защото е опасно, а пък ние да го тормозим с някакъв телефон , ако въобще работи.

# 87
  • Varna
Моят също още не ми е пускал звук.Нито на първият, нито на вторият преглед.

# 88
Според мен , когато се опита и се види че не работи , може да се каже , че са глупости тези приложения, при мен работи на 100% , който иска да пробва, телефонът е ясно че облъчва, както и ехографът и още неща, споделих за притеснителните мами като мен, допирам точно за 5 секунди за да видя дали е наред всичко и се успокоявам, който иска да пробва Simple Smile

# 89
  • София
Здравейте,  в новата тема! Много сте писали, заболяха ме очите от четене,  хаха!
Момичета,  почва да ме хваща страх и параноя!  Поради напредналата ми възраст, реално ще родя на 38 г, много се тревожа плода да няма генетични изменениея.  Въпреки изследванията, които ще ми назначи АГ, се чудя дали да не направя и Пренатест.  Някоя от вас има ли информация за този тест, четох че е кръвен,  но къде се прави, какви пари е- идея нямам.  
Най- вече ме притеснява фактът, че Бхс не давал 100% точен резултат,  а да ми правят амниоцентеза, лелее ще умра от страх!

П.С. Намерих цена- 550 лв!! Ужас, абсурд!

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 10:50 от Розова магнолия

Общи условия

Активация на акаунт