Любовница на женен мъж

• 43 318
  • 641
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Да се допълня на скоро ни беше срещата на курса,та на тези 40г лелки с семейства и деца им счупват тел ,фейсбуци,месинджъри,всякакъв тип прослойка мъже за по 1 кафенце.Даже има повече интерес с напредването на годините.

Сравнихте ли профилите на мераклиите, в смисъл, дали не са едни и същи мъже. Wink

Апропо - съпрузите им, що така не ги бръснат тия мъжемелачки, та са тръгнали по чуждо, а ?

Скрит текст:
Определено е по-лесно да разбъркаш млада, неопитна глава, особено когато ти имаш години тренинг как да го правиш. Важи и за двата пола,
ако си мислите, че жените не го могат с млади момченца... просто по-рядко го правят, и то защото жената обикновено не я влече, а не защото момченцето няма да налапа.
Скрит текст:
Даже вероятно е по-лесно, защото една жена, която иска да използва секса за оръжие върху подрастващо момче, което се тресе от хормони и неконтролируеми чувства, може да вършее страшно. Те много точно на това разчитат, когато гонят младо. Знаят, че тези номера няма да минат при изградена личност, и дават там, където има лесен улов. Тук там уловът е аронгантен, мисли си, че знае какво прави и печели големи бенефити, което пък позволява на кукичката съвсем лесно и неусетно да се закачи. Ама понякога и от другата страна е изгладнял шаран, и се използват взаимно за привидяната от тях изгода, която съмнително попълва нещо, което не е истинският дефицит.
Тегави истории, общо взето.

Пишеш това в 11 часа вечерта, вместо да си прилапаш някой млад любовник. Тегава история. Wink
Явно наистина не те влече.
Както споменах различни мъже от различна прослойка в обществото ,от съученик несподелена любов ,до единият мерак,от простак до по-голям.Шарен свят.

Различните степени на простотия са в различни прослойки, викаш. Интересно ми е как женените ти съкурснички/състудентки си раздават телефонните номера с лека ръка на всякакви простаци, "от простак до по-голям". Те ли не са особено сложни или възрастта им ги прави по-непридирчиви? Като млади така ли си раздаваха номерцата (телефонните)?

Пак, хубаво, че обясни, та да знаят бившите любовници какво ги очаква на 40г.
Преди 20 и кусур телефони нямаше мобилни,тел номер колеги  приятели всеки при желание  ще намери.

# 586
  • Paris, France
Естествено, че имаше мобилни телефони, макар и не смарт като сегашните преди 20 и 30 години. Първият ми телефон датира от началото на 90те. В унито най ме кефеха индийките и арабките, които не сваляха телефоните от ушите си през междучасията, но ако момче им поиска номера, казваха че нямат мобилен телефон и това усмихвайки се и държейки телефона в ръка. Почнах и аз така 🤩.

Какви са тези курсове, след които се озовават с глутници досадници?

# 587
Какви са тия унита, в които някой иска телефоните на индийки и арапки?
Някакво индийско или арапско уни ще да е било.
В краен случай - ВеликоБританско. Се тая, де.

# 588
И къде казахте, че са останали нормалните хора?

# 589
  • Paris, France
Какви са тия унита, в които някой иска телефоните на индийки и арапки?
Някакво индийско или арапско уни ще да е било.
В краен случай - ВеликоБританско. Се тая, де.

Такива имаше даже и в България през 80те. В момента цели потоци в Медицинска Академия са пълни с индийки и арабки. Има и доста гъркини.

В САЩ, Канада също си ги имате в изобилие 🥳.

А мъжете искате телефонни номера от всяка срещната и където ви мине номера.

И къде казахте, че са останали нормалните хора?

У тях с котките.

# 590
Че какво им има на котенцата? Wink
Оставете тези идеи с епилираните батки, и разнищете как аджеба стана тъй, че девойчета млади могат да допуснат да го докосват чичаци.  Брех, да е толкоз голяма любовта към парите?

# 591
Оооо, голяма е и още как. Особено, ако девойчето иде от някое семейство с по-скромни финансови възможности, а пък тя си мечтае за маркови дрешки и хубави коли. Като нищо не чичАци, а и дедАци ще си я галкат.
Наскоро се запознах с една такава "дама", дето от както е станала на 20 е духнала от селото, в което е израснала. Първо любовница на един женен, който й плащал квартирата в центъра на София и й купил мерцедес, после любовница на друг женен, който по същия начин е правел, - квартира и мерцедес, сега на 31 любовница на трети вече трета година. Ама той пък взел, че се развел заради нея и тя сега се чуди как да се измъкне, щото хич не иска да се жени за него и деца да му ражда.
Та така - парата, парата е мощен афродизиак за младите момичета. Както казваха в един филм "Да не мислиш, че младите, красиви момичета си хващат старчоци, защото обичат да слушат, че когато още не са били родени, хляба е бил по 5 цента?"

# 592
Хъм,
кофти възможности, липса на акъл.
Иначе пък толкова да е трудно да намери професия (друга), с която да се издържа и да живее нормално? Или просто нормалното не е модно или достатъчно.
Просто ми е трудно да го смеля това явление.

# 593
  • Paris, France
Нормалното не е достатъчно за повечето млади жени. И за мене не беше. Малко нормални професии дават възможност да се живее в центъра на София и да се закупи Мерцедес. Няма лошо.

# 594
Че какво им има на котенцата? Wink
Оставете тези идеи с епилираните батки, и разнищете как аджеба стана тъй, че девойчета млади могат да допуснат да го докосват чичаци.  Брех, да е толкоз голяма любовта към парите?
Чудя се дали съжаляваш девойчетата, или завиждаш на чичаците?

# 595
Ни едно от двете.
Опитвам се да разбера нещо много далеч от моя мироглед.

# 596
Радвай се, че не разбираш.....
Явно не знаеш какво е глад и бедност.
Въздържам се да съдя хора, който не са имали моя старт в живота.

# 597
  • София /Абсурдистан
Е то и аз не съм имала добър старт от родителското семейство, ама не съм се хванала с дядо ми, някак си справих се и сама. И не само че не ми се живее в центъра на София, но изобщо не ми се живее в София, в такава кочина се превърна града.

# 598
Нашите ми спряха джобните, откакто навърших 18. Тяхна си приумица, иначе са екстра финансово. Винаги съм работила, винаги си имах пари, хубави дрехи, заведения. Също така цял живот съм избягвала истински заможни мъже. За възрастни мераклии да не говорим. Никой не може да ме убеди, че младо момиче има нужда от чичаци, за да живее добре.

Виж, ако съм съвсем самотна майка, с деца, без образование и шансове, без прехрана, признавам, бих се примирила да намеря мъж да ни издържа. Ще има защо. Но за младо момиче ми се вижда мега тъп вариант.

# 599
Радвай се, че не разбираш.....
Явно не знаеш какво е глад и бедност.
Въздържам се да съдя хора, който не са имали моя старт в живота.
Не съдя.
Питам защо и евентуално може ли  и как глад да не е причина за това.
Щото на село надали са изпуквали от глад.

Общи условия

Активация на акаунт