Дрогериен фон дьо тен с пълно покритие?

• 7 379
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря Ви много за отговорите. По- скоро аз не съм се изразила правилно с "дрогерийните" фон дьо тени. Просто си търся такива, които са на по ниска цена от сорта на 20- 40 лв.

Последна редакция: пн, 07 яну 2019, 02:30 от Dssvd

# 31
MAX FACTOR PANSTICK - води се коректор, но е идеален и като плътен фон дьо тен. Цветовете му са много хубави и естествени.
https://www.notino.bg/max-factor/panstik-pokrijte-s-grim/

# 32
Много съм доволна от Loreal perfekt Match, използвам още Clinique anti blemish solutions, редувам ги. Вторият е два пъти по- скъп. Преди ползвах Astor, също е добър. Не се сещам ФДТ от който да не съм била доволна.

# 33
Подкрепям мненията за Max Factor и Bourjois. Имат фон дьо тени с различна плътност и добра цветова гама.

За Ревлон съм  на кантар – добра покривност, лека текстура, нежна, но на мен ми идва една идея маска ефект за денем и под очите не стои добре. Ако избираш, обърни внимание, че има за различен тип кожа: https://goo.gl/WgTYAj. Пише го на шишенцето над цвета.

# 34
Vichy dermablend , стика на Kryolan ,който е доста тежък и не знам дали е ок да се ползвам всекидневно ,въпреки че имам приятелки ,които го ползват. Чела съм много добри ревюта за един на wet and wild  photo focus.

# 35
  • варна
Ако имаш възможност ,провери дълготрайни фдт-на Сефора.За съжаление не си спомням точно как се казва.Имаше all в названието...също така стика на Ревлон. REVLON PHOTOREADY INSTA-FIX.Много покривен,но няма ефект маска.Издръжлив е,но се утаява в назобиалните линии,които ,обаче се съмнявам да имаш на твоята възраст.И още нещо.Ако ползваш пудра,всеки фдт би бил достатъчно покривен под някоя,която се води пудра-фон дьо тен.

# 36
На LaRoshe има покривен, вземи си първо мостра и го пробвай. Някъде около 30 и няколко лв. е.

# 37
На la roshe има многа мялко цветове.

# 38
Revlon Colorstay много го хвалят.

Аз пък не обичам много покривни, въпреки че съм на двойни години.

Нещо ми се губи от лицето със супер покритие. Не знам как да го обясня сносно.

# 39
Момичета много Ви благодаря. Сложих матираща основа и съм много доволна от този на Мейбълин 24 часа суперстей. Преди го слагах с друга и не стоеше така. Ще пробвам и този на Виши.

# 40
  • София
Тези са качествени и са среден клас, на достъпна цена. Не очаквайте чудеса от ФДТ за 20лв

Среден клас и на достъпна цена фон дьо тен за над 80 лв. Smile   Revlon Colorstay от мен.

# 41
Аз лично съм по- доволна от някои фон дьо тени за по 20 лв, отколкото от Есте Лаудър. На мен много ми изсушаваше кожата. Но това е моята кожа и моето мнение. Бях чула невероятни отзиви за него, но нещата не се получиха при мен.

# 42
  • София
Ето този е идеално покривен, подходящ за смесена кожа, овлажнява също, не изсушава както популярния Double Wear na EL. Издържа цял ден.

Още един глас за Буржоа. Ползвам него и един СС крем на Лумене. Откакто свикнах с тях, спрях всякакви експерименти и излишно харчене на пари в търсене на ''перфектния'' фон д. тен.

https://remedium.bg/product/131512/lumene-cc-cream-fon-dyo-ten-z … tsvyat-light.html

# 43
Един единствен път имах имах фдт на Буржоа, първите 2-3 часа стоеше супер. Но след това променяше цвета си. Ставаше по-тъмен доста и направо оранжавееше.
Аз пък от много години съм с Макс фактор Lasting performance.
Давам глас за фдт на Ла рош, страшно е покривен и поне е медицинска козметика. За младо момиче е много подходящ. Виши дермабленд за мен е най-ужасния фдт, хвърлих го повече от половината. С мазна кожа съм, събираше се навсякъде по всички гънки, ужас направо..
И на мен ми се иска да пробвам нещо ново от този клас, гледам Макс фактор колко много фдт имат вече. Ама все не смея, с този съм си уцелила точно цвета.
Аз си купих и бб крема на Гарние, за комбинирана кожа. Като фдт е и стои много естествено.
Но аз съм фен на по естествената визия. Но като се замисля на годините на авторката и аз обичах много покривни фдт. Crazy

# 44
  • София
Мики, след като си с мазна кожа, виши дермабленд не е за теб. Новата формула на виши дермабленд 3д корекция е за мазна кожа. Фдт се избира според вида и нуждите на кожата, а не по хвалбите в бг мама. После купувате неподходящ продукт и идвате да го оплюете, защото не ставал ... Същото е и с фдт на Буржоа...

Общи условия

Активация на акаунт