Дрогериен фон дьо тен с пълно покритие?

• 7 386
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Ама това беше много отдавна и в една аптека ми го предложиха, не в бг мама ..Пробвах го от тестер и ми хареса колко е покривен и го купих веднага.. Ако случайно намеря тестер бих пробвала новия.

# 46
  • София
Има тестери във всички по-големи аптеки - медея, ремедиум и т.н.
Техниката за нанасяне е по-различна от другите фдт. Трябва минимално количество, за да се покрие цялото лице. Две капки са достатъчни. Нанася се много по-леко от останалите и си трябва лека ръка. Ефектът е много добър, няма маска...

# 47
  • София
Един единствен път имах имах фдт на Буржоа, първите 2-3 часа стоеше супер. Но след това променяше цвета си. Ставаше по-тъмен доста и направо оранжавееше.
Аз пък от много години съм с Макс фактор Lasting performance.
Давам глас за фдт на Ла рош, страшно е покривен и поне е медицинска козметика. За младо момиче е много подходящ. Виши дермабленд за мен е най-ужасния фдт, хвърлих го повече от половината. С мазна кожа съм, събираше се навсякъде по всички гънки, ужас направо..
И на мен ми се иска да пробвам нещо ново от този клас, гледам Макс фактор колко много фдт имат вече. Ама все не смея, с този съм си уцелила точно цвета.
Аз си купих и бб крема на Гарние, за комбинирана кожа. Като фдт е и стои много естествено.
Но аз съм фен на по естествената визия. Но като се замисля на годините на авторката и аз обичах много покривни фдт. Crazy

От много време го ползвам, никога не съм забелязвала да тъмнее и оранжавее. Може би е до тип кожа.

# 48
Определено съм заинтригувана от новия фтд на Виши и ще го търся да го тествам . Благодаря за съвета.
А този на Буржоа беше 123 flower perfection или нещо такова.

# 49
С две ръце препоръчвам "Stay Matte" на Rimmel.

https://res.cloudinary.com/feelunique-com/image/upload/f_auto,t_ … dlr6bbaxlmyqr.jpg

Чувала съм много добри отзиви и за фон-дьо-тените на Catrice, но не съм ги ползвала още, понеже още не съм си доизхабила последния на Rimmel. Иначе съм супер доволна от течния им коректор Camouflage, който е най-покривния, който някога съм пробвала и го ползвам от години, когато искам да замажа само някоя пъпчица или петно и да ползвам BB крем.

https://i.notino.com/detail_zoom/catrice/4250947544662_01-o/catr … mouflage___20.jpg

# 50
Здравейте, някой има ли мнение за Loreal true match?

# 51
Здравейте, някой има ли мнение за Loreal true match?
Доволна съм много. Не е с пълно покритие, по- скоро средно, но ми издържа цял ден без да се събира никъде. Единствено мога да кажа, че лъсвам от него в Т зоната, но ако се фиксира с пудра, когато е нужно е супер.

# 52
  • София
На Ларош е много хубав, не зная дали е само един вид, дъщеря ми си го купи няколко пъти, защото има белези от пъпки. Наистина е много покривен, пробвах мъничко на себе си, но аз от години ползвам ББ кремове и ми се стори като маска, та го размазах с крем.

# 53
Аз със смесена кожа и съм любител на матиращи фдт. Търся най-вече висока покривност. Преди време ползвах постоянно Stay matt на Римел,номер 103,последния обаче ми правеше кир ефект и вече не го купувам. На Катрис е много хубав,020 ми пасваше идеално,пак бих го купила. С Дермабленд лъсвах много бързо и не повторих покупката. Миналата година използвах само Римел-първо си купих Wake me up и много ми харесваше усещането при нанасяне с пръсти. Но той е озаряващ,а подобни фдт са подходящи за суха и зряла кожа,защото частиците оптически изглаждат кожата. Другият,който ползвах на Римел беше Fresher skin,номер 100. Много свежо правеше лицето ми и го изхабих за 3-4 месеца. Лошото е,че ми запушваше порите. Реших да го подновя и разбрах,че повече няма да го зареждат. Тогава се засилих към Loreal Infallible matt. Е,определено съм супер доволна. Преди години ползвах и на Буржоа и всички ми бяха и жълти и тъмни като цветове. Сега искам нещо по-розовеещо или прасковено,малко да ми придава свежест,но не виждам такива цветове в дрогериите. Затова се задоволявам поне с такива,които се сливат с тена ми. Обожавам руж,но не нося,защото кожата ми не търпи наслагване на грим,включително и пудра. Сложа ли нещо повече от крем и фдт и съм в пъпки до 2 дни. ББ кремове не ползвам.

# 54

Общи условия

Активация на акаунт