iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 107

• 45 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
denis, бих искала да те попитам когато се вземат храносмилателни ензими, има ли значение кога се взема омега 3/рибено масло? Мислиш ли, че ако се взема на един прием с ензимите, има вероятност да не се усвоява...Замислих се да не го хабя пък сега. Вземам Papaya Ензимите на Now. Например сутрин след закуска си приемам рибеното масло и 1 таблетка от ензимите, защото пише след хранене за тях. Но дали успява да се усвои по този начин? И дали ензимите не го раззграждат преди да се е усвоило. Благодаря ти.

# 211
  • София
denis, бих искала да те попитам когато се вземат храносмилателни ензими, има ли значение кога се взема омега 3/рибено масло? Мислиш ли, че ако се взема на един прием с ензимите, има вероятност да не се усвоява...Замислих се да не го хабя пък сега. Вземам Papaya Ензимите на Now. Например сутрин след закуска си приемам рибеното масло и 1 таблетка от ензимите, защото пише след хранене за тях. Но дали успява да се усвои по този начин? И дали ензимите не го разграждат преди да се е усвоило. Благодаря ти.
Омега 3 се приема след хранене, по-мазно.
По време на хранене се отделят ензими / от тялото или от приетата храна/, които подпомагат храносмилането, респ. повишават биоактивността на приетите нутриенти или разграждат ги до вид, който да се усвои максимално от тялото. 
Разграждането на мазнините е много сложен процес, но най-общо се извършва от ензима липаза, който разгражда големите мастни молекули до по-малки, които преминават през клетъчните мембрани на чревните клетки - от тях се образуват хиломикроните, които позволяват на мазнините да се движат в кръвта и т.н.
Или, дали ще се приемат отвън, като добавка или тялото ще ги синтезира - ензимите само подпомагат храносмилането и максималното усвояване на ценните и полезни елементи от храната. Омега 3 си е мазнина и тялото я усвоява като всяка една мазнина. Механизмите са едни и същи.
Папаинът e протеаза - разгражда протеина.
Храносмилателните ензими се приемат с храната.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 212
  • София

Денис Благодаря ти, ти си страхотна!  Hug

# 213
  • София
Предстоящи, седмични промоции 16-23 януари - 20:00ч

код  HERBS15  15% намаление на билки  Herbs

25% намаление:
- мед Манука   Manuka Doctor

10% намаление:
- мултивитамини за деца  Children's Multivitamins
- протеин  CGN, Milk & Whey

и да напомня, че за 2 броя от артикул има още 10% намаление

# 214
Здравей, Денис!
Помня, че беше писала за различните видове магнезий при различни оплаквания.
Да ми препоръчаш нещо от сайта, ако може.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 05:41 от Дъждец

# 215
Можете ли да ми препоръчате добавка, която да намали мастната секреция, от известен период много бързо ми се омазнява кожата и косата. Преди пиех Роакутан (изотреноин) имах период с акне и тогава мастната секреция се сведе до минимум, кожа, коса, всичко влезе в норми, но преминах лечението и акне нямам, но бързото омазняване се завърна.

Да подбутна запитването си  Praynig

# 216
Имах ужасно главоболие от стреса покрай училище, изпитвания, в отношението с другите деца, родители. Всичко това ме удряше в главата и е много неприятно. Помислете в тази посока. Етерично масло от лавандула може да помогне, вижте в интерне.
Наскоро четох, че MTFHR мутацията, която се оказва, че над 50% от населението има някаква форма от нея, може да доведе до силно главоболие при децата. Всичко минава с прием на подходящи фолиева киселина, б12 и б6 Аз сега се интересувам за децата ми по темата. Но за всичко това трябват изследвания.

Код за отстъпка - LNN252

# 217
Препоръчайте какво да взема за един мъж на 45 г.-стресиран, уморен, изнервен, депресиран, притеснен, апатичен, в лошо настроение... и т.н. ?
Не  е за един приятел, за моя си мъж питам Sad
магнезий + какво?

# 218
Препоръчвам това за енергия и тонус
https://www.iherb.com/pr/Amazing-Grass-Organic-Wheat-Grass-Table … 200-Tablets/13811

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 219
  • София
Здравей, Денис!
Помня, че беше
Скрит текст:
писала за различните видове магнезий при различни оплаквания.
При дъщеря ми (почти на 12г) откриха мигрена и четох, че магнезий като добавка може да намали пристъпите.
В един УК форум пишеше за магнезиев тироксид, но са установили дефицит след изследване.
Знаеш ли дали и къде в България може да се изследват различните видове магнезий?
Коя форма според теб може да взема или да маже профилактично като безобидна? Тироксид не бих дала заради страх да не разбутам ЩЖ.
Да ми препоръчаш нещо от сайта, ако може.
Ако има други безобидни добавки, които облекчават мигрената, ще се радвам да споделиш.
На нея й изписаха калциев антагонист, но лекарят каза, че може да изчакаме до следващ пристъп. Страничните ефекти в листовката са много стряскащи.
Здравей!
При всичките форми на магнезия - основното действие си е на магнезия, а различията, които се получават като допълнителен ефект, идват от елемента, с който е свързан. Или, ако ти трябва само действието на магнезия, няма значение каква форма се използва.
Всеки производител посочва, с какво е свързан магнезия и няма нужда от изследвания на самите продукти. Дори може да поискаш сертификат, в който всичко е описано, за всеки един елемент.
За мигрената не мога да помогна, защото е важно каква е причината за нея, стадия и т.н. - захар, млечни, шоколад, натриев глутамат ... проблем с невротрансмитери / в мозъка/, зрение, хормонален дисбаланс, хранителни разтройства / глад, диети/, стрес- психически, физически... т.е причините може да са най-различни.

dani-ela-80
Не мога да помогна.
Провери хормоните - андрогени и т.н.

# 220
Здравейте! Искам да си купя таблетки бяла върба и ще съм благодарна ако някой ме насочи кои са добри. До сега съм вземала от друго място на Sanct Bernhard, 500 мг върба, но вече не ги открива и ми трябва заместител

# 221
  • София
-Здравей Денис! Hug
Поръчах тези неща, но не знам как да ги приемам(на гладно, преди, след хранене...) и колко дълго...кога да правя почивки...? Как да ги комбинирам през деня? Може ли да ми помогнеш? И дали на някои от продуктите се припокрива действието (да не е прекалено много)? Както и дали са хубави форми? Embarassed
DHA
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-EfaGold-Mega-DHA-1000-mg-60-Softgels/5019

Инозитол
https://www.iherb.com/pr/Solgar-Inositol-500-mg-100-Vegetable-Capsules/48587

Gotu Kola
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Gotu-Kola-Herb-475-mg-180- … ian-Capsules/4565

Magnesium L-Threonate
https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Magtein-Magnesium-L-Threonate … eg-Capsules/57577

Пробиотик -УНГ
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Adult-s-Ear-Nose-Throat-L … 60-Lozenges/31234

L-Lysine
https://www.iherb.com/pr/Solgar-L-Lysine-Free-Form-1000-mg-100-Tablets/61750

Благодаря много! bouquet

# 222
denis., моля за съевт.

# 223
Здравейте! Само искам да кажа какво ми се случи. На 26.12-2018г. направих поръчка като исках да ползвам някакъв код. Сайтът не го приеемаше и говорих с чата да направя поръчка и те ръчно ще ми го въведат. Забавиха се 2-3 дни,но ми коригираха сумата. Аз предварително бях сметнала,че сумата с кода ми е под 30лв и ще дойде в пощата,но получих известие от митницата. Приготвих си необходимите справки и днес на митницата жената беше много учудена че на пратката ми пише 20.45 ддолара, а субтотала е 17.17. Аз също. Все едно сайта са пуснали поръчката преди кода.

# 224
Здравейте! Само искам да кажа какво ми се случи. На 26.12-2018г. направих поръчка като исках да ползвам някакъв код. Сайтът не го приеемаше и говорих с чата да направя поръчка и те ръчно ще ми го въведат. Забавиха се 2-3 дни,но ми коригираха сумата. Аз предварително бях сметнала,че сумата с кода ми е под 30лв и ще дойде в пощата,но получих известие от митницата. Приготвих си необходимите справки и днес на митницата жената беше много учудена че на пратката ми пише 20.45 ддолара, а субтотала е 17.17. Аз също. Все едно сайта са пуснали поръчката преди кода.

Ами да, на кашона се отпечатват продуктите и цените от поръчката. Сайтът си взима парите малко по-късно - в момента на изпращане, като преди това са ти въвели кода за промоциите и от сметката са взели по-малката сума, тази с отстъпката. В митницата взеха под внимание сумата от банковото извлечение, нали?

Общи условия

Активация на акаунт