Клиника Адела Фертилити - Тема 6

• 64 738
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Споделям разочарованието си от организацията по пускане на изследвания в Адела. Аз лично чаках на три опашки. Веднъж на регистратурата, за да ми обяснят, че им трябва 'листче', след това на втория етаж пред манипулационната и обратно през регистратурата за плащане  и даване на кръв в лабораторията. Това е меко казано изнервящо когато сутрин бързаме за работа. Поне резултатите излизат бързо Simple Smile

Значи не сте ходили в Щерев Simple Smile)))

# 586
И защо разочарование? След като не си се съобразила да получиш листчето с изследвания които искат от теб 🤔, от регистратурата от къде да го вземат?
Отиваш с него , плащаш, пише платено и обратно към лаб.
Че е имало опашки никой не е виновен.

# 587
Аз пак съм минала покрай капките явно.
Не носех листче ,но се съгласиха да си платя направо за това ,което казвам,че трябва да ми се направи и да ида към лабораторията.Явно е малко както ги случите в настроение Simple Smile
п.с. редно е да е с листче,винаги може да стане грешка Simple Smile

# 588
Споделям разочарованието си от организацията по пускане на изследвания в Адела. Аз лично чаках на три опашки. Веднъж на регистратурата, за да ми обяснят, че им трябва 'листче', след това на втория етаж пред манипулационната и обратно през регистратурата за плащане  и даване на кръв в лабораторията. Това е меко казано изнервящо когато сутрин бързаме за работа. Поне резултатите излизат бързо Simple Smile

Според мен, няма нищо инзерващо...

# 589
Аз показах листа от последния преглед, на който пише какво излследване трябва да пусна., но момичето от регистратурата настоя за листче от манипулационната,. Акушерката преписа  същото на друга бланка.

Както и да е не е болка за умиране:)

# 590
По принцип има начин да се оптимизира, но винаги е било така, това си им е утвърдения начин на работа. Иначе аз си го представям, като се обадиш на 1во число, че ти е дошъл цикъла, направо да ти назначават в системата изследванията, които трябва да пуснеш на следващия ден. Идваш сутринта, плащаш и направо в лабораторията. Така ще се спести суматохата пред манипулационната сутрин. Confused Иначе има дни, в които става бързо, но има и такива, в които е пълно с пациентки и тогава се получава забавяне. Добре че смениха лаборантката, че в началото имаше една, която сформираше опашки до вратата. Grinning

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 18:09 от Боби ;)

# 591
По принцип има начин да се оптимизира, но винаги е било така, това си им е утвърдения начин на работа. Иначе аз си го представям, като се обадиш на 1во число, че ти е дошъл цикъла, направо да ти назначават в системата изследванията, които трябва да пуснеш на следващия ден. Идваш сутринта, плащаш и направо в лабораторията. Така ще се спести суматохата пред манипулационната сутрин. Confused Иначе има дни, в които става бързо, но има и такива, в които е пълно с пациентки и тогава се получава забавяне. Добре че смениха лаборантката, че в началото имаше една, която сформираше опашки до вратата. Grinning

Сменили са жената,която взима кръв ли? Нееее Sad  Тя беше много внимателна и добра.На мен ми е проблем взимането на кръв и ходя само в определени лаборатории именно заради това.

# 592
Неее, говоря за тази която беше в началото на 2018-та там.  Crazy После започна сегашната лаборантка. И аз я харесвам и никога нямам проблем при нея с взимането на кръв.

# 593
Здравейте,второ канселиране на ЗЕТ заради висок прогестерон на 12ден от цикъла.Момичета толкова съм се отчаяла че ми минават мисли да се откажа вече.Седем трансфера в друга клиника и нито веднъж не ми е изследван прогестерон.Как се сваля този хормон ,чета,чета и нищо не намирам за сваляне.

# 594
Сънче, ти нямаше ли подобни проблеми преди твоя ЗЕТ? Нали и теб те канселираха няколко пъти, не беше ли заради прогестерона?
Тези дни и в друга тема четох как не пускат прогестерон преди трансфер и ми стана много странно. То и децата знаят, че е задължителен за изследване.
Иначе те разбирам напълно за отчаянието. Ужасно е уж да стартираш всеки месец и да не стигаш до никъде. Ето, аз излязох пророк в предния си пост. Вече трети месец съм доникъде. Вчера ходих да ме видят на 2ри ден и се оказах с една камара задържани фоликули. Яйчникът ми бълва фоликули, ама не когато трябва.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 12:11 от Боби ;)

# 595
И аз имам спомен, че Сън имаше цавишен прогестерон рано. Дано да се включи.

# 596
Боби ,лошото е че съм на 42г. и с това отлагане няма да стана по-млада ,ето сега доктора иска другият месец биопсия и надраскване на лигавицата ,но май месец вече ми е невъзможно трябва да отложим за септември и всичко пак отначало.10г.се въртим в омагьосан кръг и нищо.В предната клиника казваха че аденомиозата е главният виновник но вече се мисля .че не е само тя.

# 597
Прави сте, така беше, но моят беше висок в началото на цикъла и изобщо не стигахме до старт. Под контрол беше при дългия протокол, макар че и там два месеца докато ме блокират хубаво, че направих киста. Въпреки това, но то беше заради фоликулите, в деня на пункцията беше 1.1 и много се колеба док дали да има трансфер. Рискувахме, защото имах 5 ембриончета. И се оказа Бх, според док, заради прог. При зет ми изписа регулон с идеята да вкараме прог. в норми. Само че аз пак направих киста от него и не ми понесе. Док искаше да пия още месец и да включим декапептил, като при дългия протокол, но аз отказах, бях зле психически и физически от хормоните. На следващия цикъл се оказа, че по-хубави хормони за зет не съм имала. ЛХ беше високо, но прог и Е2 бяха идеални, нямах фоликул и стартирахме. И сега се пеняви, че е гладна момата.

Милена, вижте се и говори и питай какви опции имаш...

# 598
Милена, аз имах аденомиоза, която док изряза + ем по яйчниците, която гори с биполярна игла по време на ТВЛ. Не може ли да се махна тая гадост при теб? Защо не направите едно ТВЛ да се огледа вътре какво е положението? Или вече си правила?

# 599
Милена, аз имах аденомиоза, която док изряза + ем по яйчниците, която гори с биполярна игла по време на ТВЛ. Не може ли да се махна тая гадост при теб? Защо не направите едно ТВЛ да се огледа вътре какво е положението? Или вече си правила?
Ноември правихме поредната хистероскопия,аденомиозата вече и аз си я виждам на ехографа няма спасение от тази Гад.

Общи условия

Активация на акаунт