Клиника Адела Фертилити - Тема 6

• 64 737
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Първоначалните изследвания излизат към 200 лв ,без цената за прегледите.

# 481
Как може да се свържем с д-р Калчев без посредници? Като акушерки, сестри и регистраторки...Има ли личен номер за пациенти?

# 482
  • Varna
Не мисля. Звънял му е телефона по време на преглед и е вдигала акушерката. Аз лично съм говорила с него за проблем, но съм звъняла на акушерката, която му дава телефона.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 11:10 от SimonaK

# 483
Благодаря ти за отговора.

# 484
Момичета здравейте!
Имах час при д-р Калчев за началото на март, който отмених поради спонтанна бременност. За жалост нещата не се развиват и ще продължаваме по старият план (чакам всеки момент обаждане от фонда за получаване на заповед). Тук в Пловдив ми казват, че е ще ни е нужна предимплантационна диагностика на ембриона тъй като това ще ми е втори мисед в рамките на година. Та въпросът ми е прави ли се това в клиниката и каква е цената?
Благодаря!

# 485
Здравейте момичета,

Във връзка с подготовката за първи преглед исках да питам дали зачитат изследвания, правени в друга лаборатория? (в конкретния случай не коя да е друга, а Александровска)

Боби беше споменала, че на нея допълнително и е поискал АМХ.
Боби, поиска ти го, защото нямаше никакво изследване на АМХ или защото искаше най-актуално? (понеже моето последно е от преди няколко месеца)

Имам и един въпрос, който е независим от прегледа при лекаря:
Случвало ли Ви се е да изследвате няколко пъти АМХ и стойностите му да варират?

Благодаря Ви и хубав четвъртък Nature Low Brightness

# 486
Колкото лаборатории толкова резултати на АМХ ! При мен в една 0.78 , същия месец 0.45 друга . Продължих да следя само в последната . За 2-3 месеца от 0.45 , после 0.4 следващия месец и по следващия 0.28 . Вече се отказах да го следя , важни са антралните фоликули и качеството !  Отидох с доста изследвания , при прегледа не ми поискаха никакви защото бяха скорошни .

# 487
При мен в Щерев през март миналата година го измериха 1.173, а в Адела през октомври същата година - 1.910. По своя инициатива пиех големи количества витамин Д, та може и това да е била причината за нарастването.

# 488
Боби беше споменала, че на нея допълнително и е поискал АМХ.
Боби, поиска ти го, защото нямаше никакво изследване на АМХ или защото искаше най-актуално? (понеже моето последно е от преди няколко месеца)
Поиска ми го, защото нямах пускано АМХ преди това. Повече не ми е искал да пускам. Предполагам, че може да го поиска ако има съмнения в лабораторията или ако е изследвано много отдавна. Иначе няма смисъл.

# 489
При мен в Щерев през март миналата година го измериха 1.173, а в Адела през октомври същата година - 1.910. По своя инициатива пиех големи количества витамин Д, та може и това да е била причината за нарастването.

Арабела, а по какво количество вит. Д взимаше? Лятото намаляваше ли приема (нали го препоръчват заради наличното Слънце, макар ние да си ходим в града облечени) или си го поддържаше за целия период постоянен?

# 490
И на мен ми иска отново изследване на АМХ, макар че моя беше от Август ,но имам едно несполучливо инвитро ,след което хормона е паднал.

# 491

Арабела, а по какво количество вит. Д взимаше? Лятото намаляваше ли приема (нали го препоръчват заради наличното Слънце, макар ние да си ходим в града облечени) или си го поддържаше за целия период постоянен?

Взимах по 10 000 IU на ден на Doctor's Best. Правих един инвитро опит на естествен цикъл през юли и го спрях в края на месеца. Започнах да го пия пак в началото на октомври.

# 492
На 25.03.2019 се родиха мойте две прекрасни бебчета в 39 г.с Давид /2940/ и Магдалена /2480/ 💙❤ Хиляди благодарности на екипа на Адела за тези две малки чудеса . Момичета,  вярвайте в успеха 💋💋💋

# 493
Честито двойно щастие, Натали! newsm04 Бъдете здрави и щастливи! На теб бързо възстановяване.

# 494
Натали, честито щастие! Бъдете здрави и щастливи! Бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт