Клиника Адела Фертилити - Тема 6

• 64 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ако никой от Монтана не се включи ако искаш звънни на тази болница да ги питаш, 100% ще има кой да ти я постави там:
https://www.mbalmontana.com/page/show/52
Пише, че е на 24-часов режим. И спешното е там.

# 616
  • София
Благодаря много сте мили Blush🥰🥰

# 617
  • София
Цената за ПИД е 1000 на ембрион и включва замразяване и съхранение. Пращат ги в Репробиомед, методът е NGS (next generation screening). Обещали са за преди празниците, ама да видим.

Боби Flowers Hibiscus

Момичета,къде правят ПИД на Аделските ембриони?В Репрото ли?
Да, в "Репробиомед" и струва 750 лв. на ембрион. Калчев на мен ми казваше, че техния компютър/машина бил много скъп и добър, затова и цената е такава.

# 618
Здравейте ,Момичета ! Някой знае ли колко излиза таксито от Автогарата до клиниката ?

# 619
Зависи на кой мошеник  попаднеш Simple Smile

# 620
Здравейте ,Момичета ! Някой знае ли колко излиза таксито от Автогарата до клиниката ?

Около 12 лв. би трябвало да е Simple Smile

# 621
Доколкото знам има удобен транспорт с метро. С питане и GPS ще се оправите със сигурност.

# 622
  • София
Метрото стига до клиниката, има и директен автобус. Оттук можете да си проверите маршрута за транспорта https://www.sofiatraffic.bg/bg/common

Дръпнете си ап на Yellow или TaxiMe и поръчайте оттам, за да сте сигурни че е читаво таксито.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 22:20 от delisardeli

# 623
Благодаря ви Момичета. Питам защото с автобуса е около 40 мин.пътя. С метрото мисля че е долу горе толкова. А автобуса ми пристига към 7 ч.в София. И ако закъснее ,ако се наложи да хвана такси .

# 624
  • От Луната
Клиниката е на спирка Жулио Кюри,трябва да се прекачите от линия 2 към линия 1 на сердика, за около 20-25 мин сте там.
От централна гара до Сердика мисля, че са две спирки, преходът линия 2 към 1 е за 5мин и още 10 мин сте на Жулио Кюри. Сердика, СУ, след това Стадиона и сте там. После ималко пеша до клиниката. Може да се окаже, че с мерото ще ви е най-бързо, особено в час пик.

Последна редакция: нд, 14 апр 2019, 23:24 от ♥Синеока♥

# 625
Здравейте, трябва да правя хистероскопия спешно при др Калчев, но ми дадоха час за 04 Юни, имате ли идея дали има възможност да влезна на преглед при него без час, ако изчакам търпеливо? Дали има такава практика

# 626
Мисля, че без записан час трудно може да се вредиш.  Аз скоро минах първичен преглед, за който се записах около месец по-рано. Още на  рецепцията  ме спряха. Явно графикът е доста натоварен, защото си почаках около час  преди да ме пуснат  на втория етаж, където е кабинета на доктора.

# 627
Сънче, останах в Малинов с надежда да си подам документи за фонда, но няма шанс АМХ 0.75 и без това шанса да ни отрежат е огромен.
Отвратена съм от всичко в тая държава Sad всяко нещо започва с добри намерения и завършва с опропастяване. Аман!
С тези стойности на АМХ вече можете да кандидатствате по фонда.

# 628
От кога с тези стойности може да се кандидатства по фонда?

# 629
от 01.04.2019 - АМХ 0,5  ng\ml.

http://www.car-bg.org/news.php

Общи условия

Активация на акаунт