Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 594
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Пия фолиева, но Аг каза да я спирам.Също така пиех биозин мама.Желязо не ми е предписано.

# 646
  • София
Киви, нар и помело. Дробчета, яйца...това взимам аз.

# 647
Здравейтеее момичета! Аз си ви чета редовно, но не обичам да пиша много много. Минавам да ви се похваля! Вчера бяхме на ФМ (23 г.с.), всичко на бебо си е в норми. Доки го гледа много подробно, вече тежи 540 грама  Flushed на мен ми се струва много..Имаме си 200% мъж, на прегледа не се спря за секунда, само риташе доктора и не даваше да го снимаме, но все пак се показа, успяхме да му видим и личицето Blue HeartBlue HeartBlue Heart

# 648
Честито, Мистралче! Simple Smile
Нашият малък мъж, миналата седмица в 19 Г.С тежеше 226 грама, така че не мисля, че е много.

# 649
  • WonderLand
А моят малък мъж в 19+6 беше 245гр, лекарката каза, че е с 2 дни назад, но мен това не ме притеснява, за 3 седмици нормално да си удвои теглото, все пак трябва да се роди към 3+кг, та това му е работата, да расте Grinning

# 650
Моя последно беше 114, до 110 било нормално за бременни. Така ми каза докторката и не ми даде лекарства.
Моя беше 118 миналата седмица и на мен нищо не ми дадоха (аз не пия витамини)

# 651
  • Варна
Аз незнам колко точно ми е хемоглобина, но ми казаха, че е започнал да пада ( док ми си има и лаборатория и коментираме само ако има нещо Simple Smile) Назначиха ми желязо и да хапвам повече месце. На мен това ми е най-трудното Sad Нямам НИКАКЪВ апетит, мога само на вода и сън да я карам 😝 Пия си витамини за бременни още от преди да забременея - док ми каза само да ги сменям на 2 месеца най-много - например pregnacare, doppel herz aktive mama, femibion 2 😁

# 652
Аз покрай тази епидемия и отмяната на прегледите още не съм пускала изследвания, сега чакам да ми насрочат дата за ЖК. Сигурно съм единствената без изследвания в 5ти месец, ужас. Grinning
Но се чувствам добре, така че се успокоявам, че всичко е наред.

# 653
  • Plovdiv, Bulgaria
Как сте с имената? Измислихте ли вече? Ние с мъжо имаме голям спор и просто не виждам как ще се разберем. Момче ще е. Имам чувството че като се роди и ме питат как да го пишат, ще кажа това което аз искам и после ще се скараме. Но аз го нося това дете и аз го чувствам. Неговото предложение хем не ми харесва, хем не го чувствам, че това е името. А той държи на него, защото е на баща му. Аз не съм против това да е на баща му, просто името му не ми харесва.. Как да го убедя, вярвайте ми всеки път като се сетя и ми се реве, ох тези хормони  Close

# 654
  • София
И аз чакам момче и не можем да се спрем на име. Дайте предложения.

# 655
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз бях харесала Александър, Даниел, Андрей, Мартин и Виктор. Обаче той не ги хареса, единствено на Виктор каза 'става'. Но си държи на неговото - Петър.

# 656
Как сте с имената? Измислихте ли вече? Ние с мъжо имаме голям спор и просто не виждам как ще се разберем. Момче ще е. Имам чувството че като се роди и ме питат как да го пишат, ще кажа това което аз искам и после ще се скараме. Но аз го нося това дете и аз го чувствам. Неговото предложение хем не ми харесва, хем не го чувствам, че това е името. А той държи на него, защото е на баща му. Аз не съм против това да е на баща му, просто името му не ми харесва.. Как да го убедя, вярвайте ми всеки път като се сетя и ми се реве, ох тези хормони  Close
Не се карайте за името. И двамата трябва да направите компромис и да е такова, каквото и двамата ще одобрите. Щом не искате точно името на баща му , харесай нещо със същата буква.
Моя мъж три дни ми пили колко му харесвало името Доминика. Е никой не го хареса , даже бабите питахме Simple Smile . Отказа се накрая де и търсим компромис. Иначе съм за да се кръщава на някой родител, разбира се ако той е истински такъв и помага и се радва на внуците си. Имате още време, все ще намерите компромисен вариант.

# 657
Ние не знаем пола все още. Не мислим да кръщаваме на някой, бабите и дядовците нямат нищо против и ще харесат всяко име. Проблемът е, че имаме две имена за момиче, но за момче нито едно. Ако излезе момче ще е трудно. Женските имена за по-хубави Joy
Според мен трябва и двамата родители да харесат и одобрят името. При нас, единият предлага някакво, което е харесал и другия казва да/не и така докато не стигнем до име, което харесваме и двамата. Това с кръщаването задължително на някой не го разбирам и одобрявам.

# 658
  • София
Не желая да кръщавам на никой, това е нов човек, носи своя енергия. С баткото имахме два приемливи варианта, накрая в родилното измислихме съвсем друго име и то просто му пасна идеално. Сега имаме един вариант - Боян, който харесваме и двамата, но ще видим какво ще се случи. Аз имам няколко и той има няколко, но за нас е важно да ни харесва и на двамата. Иначе аз си харесвам много Яни, но ММ не го харесва, следователно отпада. Но както казах, за нас е важно и двамата да сме на едно мнение. За момиче беше много по-лесно, но уви...другия път хаха. Избягваме най-популярните, просто всеки се казва Мартин, Никола, Петър , Иван тн..

# 659
  • Плевен/Пловдив
ditmade какво ще кажеш с Янислав близко до Яни:)

Общи условия

Активация на акаунт