Лична бъркотия

• 41 972
  • 852
  •   1
Отговори
# 330
Не искам да съм цинична, но на любовниците им харесва да правят секс понякога, да побъбрят и се посмеят, да не задълбочават нещата и само да се забавляват - това в класическия случай. И този мисля е такъв, авторът не споменава нещо за любов или чувства, поне засега.
Та е нормално да тъче на два стана, на мен само ми е смешно, че преди седмица разправя как пътува на другия край на страната за разговор за китки, колко прекрасно си допадали интелектуално, дума не обели за по-интимни неща и след седмица вече доволен дойде да се похвали със секс.
И толкова нелеп пост има - Ако не се похвалел, значи не били се случило - това мъж на 40+, доколкото разбрах. То всичката им работа май такава на подобни.

# 331
Аз пък разбрах, че доста се е отдръпнал от жена си /да не кажа по силна дума/. Да и каже тогава и да се разделят по живо и здраво. Защо ще я заблуждава и задържа. Ми тя защо да не си намери нов мъж и с него да си говори, както той с любовницата.

# 332
Е отдръпнал се, ама "няма да си разваля семейството" за единия секс, нали Joy

# 333
"Така де: То ако не се похвалиш, за какво си се мъчил, хАбил?!"
Това преди години  ми го казваше на майтап моя приятелка. Майтап, майтап ама на гол г@з си е чисто е... Та и автора така - за какво е пуснал темата, ако сега не се похвали? А и когато всички мисли тичат надолу, то кой да мисли за съпруга и деца. Те нали са осигурени - пари си имат, какво друго им трябва?!

# 334
Не мисля, че е добра идея да казва на жена си каквото и да е заради секс веднъж месечно с жена живееща на 400 км. След, като са се отдалечили един от друг, жена му едва ли е толкова малоумна, че да не се сети, че мъжа й си има някоя мадама някъде. А не е изключен и варианта самата тя да си има някой. И защо да си разваля спокойствието жената с ненужна информация за връзка, която най-вероятно няма да продължи дълго поради много причини. В крайна сметка тя си е устроила живота и си го живее - не работи, харчи парите на съпруга си, има свободата да прави когато, каквото си поиска - срещи на кафе с приятелки, обикаляне по магазини и какво ли още не. Децата са големи - не е нужно постоянно да се занимава с тях. Да не говорим, че тези "командировки" на мъжа й е много вероятно да са й добре дошли, за да може и тя да направи някоя "командировка". Ако автора на темата е достатъчно внимателен и не прекалява с връзката си може да осигури един приятен живот за него и половинката му без излишни драми. В крайна сметка не всяка жена иска да бъде информирана за забежките на мъжа си.

# 335
Ако е толкова отворена и разбираща, какво пречи да знае. Така ще е по добре за автора - няма да се крие, ще си говори с любовницата на спокойствие.

# 336
Абе как ще казва на жена си бе...
В момента се консумира някаква тръпка с неясна развръзка. Всичко може да се случи, може любовницата да сервира драма след драма и даже човека да се прибере при семейството си.
Никой не е ЗА изневярата тука, но има ситуации, в които се търси най-малкото зло, а и в началото не може да се предскаже как ще се развият нещата. Тука напълно се отрекоха вторите бракове, сякаш всеки е длъжен да намери половинката си от първия опит...

# 337
  • София
Дори и холивудски звезди се развеждат едва след като кръшкането стане известно и ако преглътнат - ще им се смеят познатите. Както жената на Харви У. - сети се след Н години, когато се разшумя за неговите изцепки.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:08 от Cuckoo

# 338
  • София
Ако е толкова отворена и разбираща, какво пречи да знае. Така ще е по добре за автора - няма да се крие, ще си говори с любовницата на спокойствие.

Защо е този зор тя да знае на всяка цена, а той да не се крие и да оофициализира връзката с любовницата?
Всеки знае себе си и "защото така е правилно/ честно/ морално" са политкоректни принципни понятия, но не са валидни да всички.

# 339
  • София
Ако съпругата разбере, ще има предимство, което може да използва. Такива неща се признават, ако ще действа в посока развод. Ако не - само ще даде повод за бъдещи натяквания и да му стъжнят живота.

# 340
Здравейте. Мисля, че с времето нещата се задълбочават и всички планове и уговорки се променят. Така както в началото писахте, че сте се уговорили само да си пишете и да се чувате в определени часове и т.н, ето че сега ситуацията съвсем различно от плануваното изглежда. Убедена съм, че това:

“Да се срещаме веднъж в месеца, най-много два пъти.
Да се чуваме, когато сме насаме по вайбъра и да се виждаме.
През другото време да си живеем семейния живот. “

също и то скоро ще се промени. Ако връзката ви е много страстна може да не издържите да се виждате един два пъти месечно. Все повече ще започне да Ви личи пред жена Ви, освен ако не сте носител на Оскар. Децата Ви са в деликатна и чувствителна възраст, внимавайте. Внимавайте, защото всичко може да се окаже един голям въздушен емоционален балон, който като се спука няма да е весело за никой. Може и да греша де.

# 341

Защо е този зор тя да знае на всяка цена, а той да не се крие и да оофициализира връзката с любовницата?
Всеки знае себе си и "защото така е правилно/ честно/ морално" са политкоректни принципни понятия, но не са валидни да всички.
Явно прозорецът на Овертон е широоко отворен вече по въпроса, щом тези понятия са просто политкоректни даже за теб.
Джоузеф Овертон описва как съвършено чужди на обществото идеи се вадят от помийната яма на общественото презрение, измиват се и накрая даже се закрепват законодателно.

# 342
  • София
На мъжете не им личи толкова. Неслучайно се казва, че нещо им е през.....онуй
2 пъти месечно е  точното време да има за какво да си говорят и да не си омръзнат.
Такава връзка може да откара години, ако някой не натисне - от тях или от съпрузите

usmihni_mi_se, едно време разводите са били почти немислими и жените са били давани за съпруги. Това ли ти трябва?
Обществото се променя в нагласите си.

# 343
  • София
Че всичко е емоционален балон, е ясно и че ще се спихне в един момент- също.
Въпросът е, дали ще е с оглушителен трясък и жертви или тихо и кротко без пострадали.

За съжаление, ако продължат да се виждат в съседния град, до напролет ще ги засече познат или роднина, и ще стане мазало.

usmihni_mi_se
, добре съм запозната с прозореца на Овертон, но не сме в 16 век, за да присъства като пример.
Изневерите са съществували винаги в историята на интимните отношения, като разликата с днес е единствено в това, че до  19- и век разводите са били табу. Не за друго, а защото църквата не е разрешавала.
С навлизането на гражданския брак, разводът става все по- нормално нещо, фиксирано и описано в СК.

За да се стигне до днес, когато преди да си се събрал с някого, си правиш сметката как ще се разделиш, ако нещо ти наруши ергенските навици или ограничи командирските мераци.
Всеки с по- дълъг семеен стаж, е наясно че пеперудите отлитат, че рутината дотежава, че може да ти се изпречат изневиделца едни нови пеперуди и да не може да им устои. Но и всеки с акъл в главата, постигнал приятелство и сихрон с характера на половинката, няма да хукне като отвързан след пеперудите, зарязвайки семейство и деца.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:35 от absurT

# 344
  • Varna
Аз се питам, ако мъжът на помакинчето ги пипне, автора дали ще дойде
пак да се пУФали Wink

Авторе, ей, тВа те чака да знаЙш Laughing
  Те са много добри с калъчките, така, че се готви Wink и си пази пищоФа.

Общи условия

Активация на акаунт