Лична бъркотия

• 41 966
  • 852
  •   1
Отговори
# 345
Обаче... аз започвам да мисля, че има лИбоФ тука, иначе форумният Ромео щеше да избере къде по-достъпна и безопасна "най-красива на света".

# 346
  • София
Тук има и елемент на случайност. Кой е в този сайт, с кого щеси пишеш и т.н.
Писмената кореспонденция е много зарибяваща и подвеждаща.
И аз знам за познат, който преди години пътувал в петък до С. Загора на сексуризъм. Дори започнал да се замисля, но навреме се осъзнал.

# 347
Тук има и елемент на случайност. Кой е в този сайт, с кого щеси пишеш и т.н.
Писмената кореспонденция е много зарибяваща и подвеждаща.
И аз знам за познат, който преди години пътувал в петък до С. Загора на сексуризъм. Дори започнал да се замисля, но навреме се осъзнал.

Не е нито зарибяваща, нито подвеждаща - човек много бързо и лесно може да се ориентира. И тук е така Simple Smile

# 348
  • София
Когато липсва визуализация на разказа, т.е. да видиш как човекът се държи и говори - има сериозна разлика. Думите въздействат различно, разбира се, на този, който е податлив.
Не е приятна ситуация, но с големи деца е относително по-лесно.
Скрит текст:
Имам такава колежка помакиня, чийто баща я държал изкъсо, имала вечерен час дори в гимназията. Още в горния курс с официален годеник, син на тяхно приятелско семейство. Добре, че е дошла в София и се измъкнала.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 21:47 от Cuckoo

# 349
Иска ми се да си признае, защото рано или късно жена му ще разбере. Колкото по рано, толкова по добре и за двамата, пък и за децата.
Дори и тази "любов" да се разсъхне, определено ще има и следваща. Едва ли ще остане сам с ужасната си жена.
Разбира се, той няма да го направи, няма достатъчно доблест за това.

Спомних си за една тема, където жената се беше развела заради любовника. Значи може и да се признае. Smirk

# 350
Спомних си за една тема, където жената се беше развела заради любовника. Значи може и да се признае. Smirk

Този случай е съвсем различен от случая в тази тема. Авторът тук тепърва започва и не знае дали ще се получи или не. Все пак е сефтосал новата любима преди три дни. Доста време трябва да мине, докато настигне авторката на другата тема Joy

# 351
Спрете се малко. По думите на автора жена му е разбрана, разумна, интелигентна и често правят секс (т. е. не е физически отблъскваща). Не е някой глиган с характер на кобра.
Просто го тресе най-банална криза на средната възраст и я изживява по най-жалкия начин.
Пожелавам му да му го върнат тъпкано и двете жени от харема.

# 352
Eхееее, ама как сте се развихрили, знаех си аз че понеделник ще отидете на работа (най-вероятно държавна службица), ще отворите служебния компютър и ще се впуснете в чуждите драми, добро попадение беше да постна в неделя вечер Simple Smile))
Да разбирам ли, че половината имат диплома за психология, а другите по семейни отношения?
Ясно ми е, че като излезне човек на сцената освен цветя има шанс да го замерят с домати и яйца, а в случая дори % е близък до 99, но пък анализите си струват всички домати и развалени яйца Simple Smile
Направен пълен профил на хора, които не познавате, чудя се откъде си взехте дипломите. Жена ми я описахте, пълен анализ как изглежда, какво прави, "любовницата" ми също, само остана майка ми да опишете или да кажете, че копирам баща си. Не забравяйте и децата, тези почти узрели психопатчета. Туй сериалите по БТВ лоша работа.
Разбирам ви, изневерявали са ви, не живеете живота, който искате, влезнали сте в норми и правила наложени от обществото и нямате смелост да излезнете от тях, щото какво ще кажат хората и изливате огромна порция словесна помия върху тези, които правят това, което ги кара да се чувстват добре, тоест нещо което нямате.
Да отбележа, че не визирам всички, че не всеки чете добре и после едни думи в клавиатурата ми слагате дето хич и не съм си помислял.
Не държа на никой да съм симпатичен, но и някак си бие на очи, че когато свършат аргументите се започва с обидите. Не видях някъде да съм обидил някой или нагрубил. Да, доза сарказъм има в някои постове, но никога без да е провокирано.
Явно живеем в такова общество, а и сякаш тук е представителна извадка на българската жена. После мъжете това, мъжете онова, винаги двамата имат вина за нещо такова като изневяра или раздяла, но винаги се отказва да се търси личната такава. Снимки няма да пусна, нито на съпругата ми, нито на тръпката ми (любовница ми идва в повече).
А, ако малко сте вникнали в написаното, то ще видите, че не стои тъпак пред вас, това че понякога вършим тъпотии (хората) не ни прави непременно глупави или тъпи, но пък нали целта е да изсипем обида, за да ни бъде по-леко на егото залъгвайки го, че сме по-добри, по-умни, по-можещи, по-знаещи.......
Лоша работа, но пък с кеф чета, уверявам ви мили дами и не толкова дами!

Благодаря на всички водили нормален диалог без обиди, въпреки че не одобряват. Не е задължително да одобряваш, но може да го покажеш без определения и нарицателни, въпрос на възпитание е.
 Сега ще ви пожелая лека вечер, че днес имах тежък ден, не във вайбъра разбира се Simple Smile
Лека вечер!

# 353
  • София
Многото приказки не правят каузата ти по-приемлива.
Случват се такива неща, което не значи че са норма.

# 354
one more, ти какво очакваш? Седнал си във форум, озаглавен "МАМА" - това са съпруги, майки, жени със сериозни партньори - та ти на тях си седнал да разправяш за твоите похождения. Даже леко реагират. В сарказма няма нищо лошо, стига да можеш да отвърнеш. За мен малко към "пързалка" звучиш. Чудно ще стане ако жена ти "тръпне" и тя нейде сега, дано бъдеш широко скроен, дори може 4-мата да седнете, все пак ще сте си близки вече. И ще "ги разбираш тези жени, че са им изневерявали", когато рогата ти попречат да минеш през вратата - и до края на това ти изречение е много плосък опит да удариш там, където боли, без да знаеш къде!

# 355
Напротив пич, повечето живеем точно животът, който искаме. Живеем го с чувство за достойнство, което е резултат от това, че не потъпкваме ничие чуждо, най-малкото пък на близките си. Разбирам, че си в еуфория от топването на чушката, но за повечето нормални хора си оставаш загубеняк, тръгнал по пътя на най-малкото съпротивление. И посмекчи назидателния тон, че изживяваш нещо неземно, а всички други са залюпени, подтиснати женички. То на такъв като теб как да се обясни, че хиляди пъти по-сладко е да гушнеш някой, след като знаеш, че не е най-красивия, но е твоя си човек, колкото и да е несъвършен. Честно пич, жалък си, и не особено умен, нямаш нито въображение, нито хъс. Нае@ал някаква и се мисли за голямата работа, свободен бил.. Във времена, когато е@ането е най-достъпното нещо, а достойнството най-големият дефицит и мишките се помислиха за мъже.

# 356
Хора, които живеят живот, какъвто биха искали не се вълнуват тъй - чак патологично, от чуждия.

# 357
Така е Трънке. Затова аз имам 435 мнения по форумите, а ти 6 427.

# 358
  • София
Важно е колко са среднодневно мненията

# 359
На мъжете не им личи толкова. Неслучайно се казва, че нещо им е през.....онуй
2 пъти месечно е  точното време да има за какво да си говорят и да не си омръзнат.
Такава връзка може да откара години, ако някой не натисне - от тях или от съпрузите

usmihni_mi_se, едно време разводите са били почти немислими и жените са били давани за съпруги. Това ли ти трябва?
Обществото се променя в нагласите си.
Нищо против разводите нямам, коментирах прозореца по отношение на понятията честност, вярност, коректност, които се възприемат вече не като норма за уважаващата себе си личност, а като догма, която няма стойност в тооолкова развитото ни вече общество. Никой не е закрепостен и има право да променя живота си както му е удобно, но ми е тъпо жени и майки да дават съвети за мишкуване. Да, изневярата не е от вчера, но хайде да не я приемаме за нормално и  приемливо поведение. Решил си да си полигамен, имай смелост да уведомиш партньора, че се намира в отворен брак, за да вземе и той своите решения.

Общи условия

Активация на акаунт