Лична бъркотия

• 41 916
  • 852
  •   1
Отговори
# 420
Скрит текст:
Защо да е мъж, и аз мисля като нея. Драмите на Франсоаз са само в нейната глава.
Ах, каква невероятна драма, че той мислел за секс по време на вечерята. Така или иначе щеше да мисли за друго, ако с жена си не говорят.
Ако всички прелюбодейци не работеха добре заради такива неща - вече да сме фалирали като държава. То ние сме, но по други причини.
Напротив, като си на кеф - си по-креативен и продуктивен

Аха, особено като се чудиш как да оправдаеш поредната ежеседмична командировка на 400 км, и парите, които изчезват в бездънната яма....  Laughing   Направо е станал милионер, след като е осигурил любовницата.   Smiley

# 421
Е, за да се има за невзрачен и скучен, и жена му се е постарала. Парите си ги управлява сам, макар и много жени дс се смятат господарки и в тази сфера Simple Smile

# 422
  • Сф
Абсурд, не е много вярно това което пишеш.Обичайно изневерите стават в близко обкръжение.И риска е сведен до минимум,защото е пределно ясно кой какво има да губи.Такива" единствени влюбвания" през 400 км са много по- опасни и при всички положения носят повече негативи и загуби за участниците.Пряки и косвени. А пък за логистиката да не говорим! Защото тук хем се говори за " сляпата неделя", хем има желание за запазване на настоящето сем .статукво. Супер тъпотия с 2 думи.
Мъжа ми е ясен.Жената е проблемна.Пък ако вмъкна и религията,съвсем ще го ожалим автора,щото ако знае какви аркадаши се включват по нета,ще спихне направо..Не мож ги догони...да мята там пачките и да си вярва колко е незаменим..

# 423
Е, за да се има за невзрачен и скучен, и жена му се е постарала. Парите си ги управлява сам,
Скрит текст:
макар и много жени дс се смятат господарки и в тази сфера Simple Smile

Ами, ако една жена може да го смачка така, толкова по-зле за него.Неземната красавица няма да му вдигне .....самочувствието.
А парите на семейния мъж не са САМО негови.Без значение какво мисли той по въпроса.
Като иска САМ да си управлява парите, да не се жени.Или да се развежда.Не е сложно за осмисляне, дори от не толкова умни....хора.

# 424
  • София
Аха, особено като се чудиш как да оправдаеш поредната ежеседмична командировка на 400 км, и парите, които изчезват в бездънната яма....  Laughing   Направо е станал милионер, след като е осигурил любовницата.   Smiley
Говоря по това, коети ТИ си писала, така че спести иронията. А ти пишеш: "На работа колега търси решение, той пак мисли за междукрачието на..." - не става дума дали е милионер, а дали изпълнява нормално всекидневната си работа. Напълно възможна мисия, дори за мъж, за които се твърди, че постоянно мислят за секс.
Ако жена му получава достатъчно за себе си, пред заплахата да изгуби издръжка, удобно няма да забележи зачестилите командировки. Само във форума стават такива раздели

# 425
Ако жената реди бъдещето си със страхове и ужас, поради рискове от потенциална изневяра и сериозни загуби на средства, които дори не са личен ресурс, по-добре да не се омъжва. Знам, че не го разбираш Simple Smile

# 426
  • София

Аха, особено като се чудиш как да оправдаеш поредната ежеседмична командировка на 400 км, и парите, които изчезват в бездънната яма....  Laughing   Направо е станал милионер, след като е осигурил любовницата.   Smiley

Ми, точно тогава ставаш много креативен- измисляш достоверни версии, осъществяваш ги и ако не изгубиш здравия разум, не нанасяш щети на околните.

А, когато неработещата половинка не е забелязва отклоняването на средствата, не страда за изтичането им, точно защото ямата не е бездънна. Mr. Green

PureLove, моята логика е друга- свалките в близкото обкръжение предполагат ежедневно виждане, ежедневни харчове и ежедневна възможност някой да засече прелюбодейците.
Чувството за опасност и ежедневни препятствия, изостря желанието.
Връзката от разстояние, е на принципа "далеч от очите, далеч от сърцето"- дотежава с времето.
Ако не ги сгащи помака, до лятото на нашия човек ще му писне от миткане и ще почне да се чуди как да се откачи.
Неслучайно дори и необременени от семейство и уж много влюбени, се разделят ако

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 15:14 от absurT

# 427
  • София
Ако жената реди бъдещето си със страхове и ужас, поради рискове от потенциална изневяра и сериозни загуби на средства, които дори не са личен ресурс, по-добре да не се омъжва. Знам, че не го разбираш Simple Smile
Няколко са съфорумките с перфектните мъже, другите не разбираме от чест и вярност

# 428
Много ми е чудно, ако някоя нова авторка влезе в този подфорум, и опише тази тема от женска гледна точка, какви реакции ще има по нея.

# 429
Къде точно съм писала нещо такова?Че не се сещам...   Smiley
Казвам само, че когато човек се ожени/омъжи, парите вече НЕ са "мои/твои" , а общи.
Предполагам, че ти и мъжът ти (ако си омъжена, защото не звучиш като семейна) имате лични сметки, за които другият дори не подозира, така че и ти не разбираш.Затова спирам по темата с парите.
   Smiley

Скрит текст:
Няколко са съфорумките с перфектните мъже, другите не разбираме от чест и вярност
За да си честен, почтен и верен човек, не е задължително да си обвързан.
Това е качество, което или имаш, или не.Не го придобиваш след омъжване.   Smiley

# 430
  • София
Франсоаз*, ако кажа на ММ "Спестявам си пари в случай, че ме напуснеш или те изгоня", дали ще се зарадва много? Което е по-добро решение от пускането на тема и реването тук, че те зарязват

# 431
  • София
Айде сега почна се,защото не сте били в ролята на изневеряващ и бля бля,бля.
Ами аз лично съм била не един и два пъти привличана от чужди мъже,сваляна,егото ми е било чесано,леко съм се заигравала,но съм знаела къде е линията и кога, и как да не прекося тази линия.
И да не всичко е било идеално в семейния ми живот,но разума ми е работел.
И сега в момента мога да разбия семейството си,защото пак усещам напъните на един,краси,с добре платена работа,подсигурен много добре и знам,че ще ме носи на ръце. Той с вече разбито семейство,но не заради трети в схемата, а изчерпване на връзката и стигане до непоносимост. Защо Него го уважавам ,а автора не. Защото преди да тръгне да търси друга е сложил болезнения край,а не е чакал пеперудите и новата,за да го сложи или да се почувства пак Жив и Мъж.

# 432
Много ми е чудно, ако някоя нова авторка влезе в този подфорум, и опише тази тема от женска гледна точка, какви реакции ще има по нея.
Ще се плаче като на Мостовете на Медисън

# 433
Ама семейството не е само общ бюджет, Франсоаз. Simple Smile

# 434
  • София
Айде сега почна се,защото не сте били в ролята на изневеряващ и бля бля,бля.
Ами аз лично съм била не един и два пъти привличана от чужди мъже,сваляна,егото ми е било чесано,леко съм се заигравала,но съм знаела къде е линията и кога, и как да не прекося тази линия.
И да не всичко е било идеално в семейния ми живот,но разума ми е работел.
И аз това казвам - че разумът си работи, дори когато линията е мината. Особено при мъжете.
Дали го уважаваме или не - той не пита, важното му е друго. Но това не значи непременно, че си е загубил съня и спокойствието.
Ще се плаче като на Мостовете на Медисън
Ама пострадали нямаше, освен Франческа. Ако мъжът си изкара 3 дни с ГЛ, но остане при семейството, макар и с разбито сърце, а жена му няма представа - сигурно и Францоаз ще одобри

Общи условия

Активация на акаунт