Лична бъркотия

• 41 906
  • 852
  •   1
Отговори
# 465
Сапфир:
Никога не се опитвам да се надговарям с жена, загубена кауза, бълването на глупости и това да ме забуташ на един хлъзгав терен от безкрайни думи показва много неща. Пожелавам ти лека вечер и утре ще те очаквам отново тук по това време, подготви си нова порция словесна помия, имаш време.
Обичам те!

# 466
Все повече си мисля, че нищо не си направил с жената, ами си тук да пускаш пързалки и да се правиш на интересен. Не знам, не ми се вижда един себеуважаващ се мъж, да търси одобрение, коментари или каквото и да е онлайн.

Айде сега и сапфир взе да задяваш... SmileSmileSmile

# 467
А, и да задява Сапфира, не й е в категорията Simple Smile

Много хора ме обичат, но аз си подбирам обкръжението, авторе. Ти не се класираш Mr. Green.
Хайде, задрасквай дните в календара, че до края на февруари си на "диета". Ако дотогава не ви пукнат сапунения балон.

# 468
trikitil- Де видя опит за диалог, дори и да търся такъв от 3-4 "пискливи жени" няма как да се получи, един човек, който не умее да води такъв знае само да надприказва другите и с непрестанно бъбрене да не му даде да изложи своето виждане, аргументи. С всеки водил приличен диалог съм направил такъв, убеден съм че 95% не одобряват, аз също не одобрявам, не се и хваля, мисли, които няма къде да кажа, неща които се чудя кое, как, защо и ги казвам, определено не е хвалба, за какво да се хваля, има ли за какво?! За какво да страдам, има ли за какво?! Станалото може ли да се върне?! Диалог имам с всеки, който го умее, но 3-4 пискливи гърла убиват целия опит за това. Да ти посоча ли никовете им?
А пък не мисля, че доклад за обиди е в представите ми за честност, въпреки че всички нарицателни си заслужават такъв.
Ти си, води диалог и ще получиш смислен такъв!

# 469
Аз лично написах това, което исках да напиша. Малко на майтап започва да ме избива вече Simple Smile От тук нататък ще следя темата с интерес - наистина искам да разбера до къде ще стигне цялата история. Така че се надявам да не заключат темата и автора да минава от време на време, и да разказва как вървят нещата. В крайна сметка вариантите са много и е трудно да се предвиди. И тъй като така или иначе всеки каза по няколко пъти това, което мисли, можем спокойно да започнем със залаганията Simple Smile

До автора - лично аз изобщо не приемам историята ти, като нещо страшно, крайно или каквото и да е. Любопитството ми е в повече, затова и следя темата с интерес. Смятам, че сериозните постове, предупрежденията и реалните съвети бяха дадени в началото на тази тема - от тук нататък ще става интересно, така че не ни изоставяй Simple Smile

# 470
Мен не ми е смешно, гнусно ми е. Как може да има хора, които ще бият 400км, ще изчукат някаква незнайна кадъна, после ще се приберат ни лук яли и ще се намърдат в леглото на жена си със същите мераци.
И тая жена няма да подозира дори къде го е врял мъжът й, за да вземе някакво решение сама, за собственото си здраве ако щете.
А тоя тука, тръгнал във форуми да търси низините, вместо да се погледне в огледалото. Гнус..

# 471
Ами, да залагаме... Аз залагам (особено след последните постове на автора), че секс все пак Не е имАло. Авторът нещо е " набрал" на женската част и се пробва да дразни... Явно космическата красавица не пуска лесно. Защо мисля така ли? Ами, 30 години живея с мъж... Един задоволен и щастлив мъж обича всички жени, не им се зъби като надървен нерез...

# 472
  • София
Ами, да залагаме... Аз залагам (особено след последните постове на автора), че секс все пак Не е имАло. Авторът нещо е " набрал" на женската част и се пробва да дразни... Явно космическата красавица не пуска лесно. Защо мисля така ли? Ами, 30 години живея с мъж... Един задоволен и щастлив мъж обича всички жени, не им се зъби като надървен нерез...

Чист автогол си вкара с последните изречения, че и на голяма част от съфорумките. Mr. Green
По тази логика, можеш ли да преброиш колко от тук зъбещите се, които писаха обиди у несвяст, са незадоволени?  newsm78 Joy

# 473
Ами, не съм броила колко мъже, освен автора, писаха в темата... май не са много. Ако изобщо имаше такива...   Simple Smile   

# 474
  • Paris, France
Аз пък не разбирам какво толкова се е случило. Банална и тривиална история като тези, които се случват на 90% от женените мъже. Темите за любовници са пълни в тоя форум. Жена му може изобщо да не разбере, а може и да не и пука след 20г брак. Намерил тръпка човекът.

# 475
Навена, и ние това му казваме, ама не. Не разбираме нищо,ся..
Къде е той, къде ние..ехххее..

# 476
Много ми е чудно, ако някоя нова авторка влезе в този подфорум, и опише тази тема от женска гледна точка, какви реакции ще има по нея.
Ще се плаче като на Мостовете на Медисън
Тц. Имаше такава пеперудена тема и в женски вариант, след "умилителните" коментари авторката напусна форума.

# 477
Жена му може изобщо да не разбере, а може и да не и пука след 20г брак. Намерил тръпка човекът.

Може, неможе... Може да се правят догадки до утре.
Докато авторът се прави на умряла лисица, няма как жената да може нещо, щото не разполага с информацията.

# 478
Сапфир:
Никога не се опитвам да се надговарям с жена, загубена кауза, бълването на глупости и това да ме забуташ на един хлъзгав терен от безкрайни думи показва много неща. Пожелавам ти лека вечер и утре ще те очаквам отново тук по това време, подготви си нова порция словесна помия, имаш време.
Обичам те!
Охо, закова помакинчето и сега си търсиш нова тръпка май. Този път лафчето, така де..., хОпознаването, явно няма да е е за плетки, китки и манджи.

# 479
  • Varna
Аз, пак да попитам автора.....що идва в женски форум да сА пУФали?!?!
Нали мъжете помежду си обичат такива хвалби....или не му стига
похвали сред мъже, ами и сред жени. Нищо, че никога не се опитва да се надговаря със жена, загубена кауза било. Това последното е дословно цитат на
негови думи.

Преди това съм го питала, представя ли си какво ще стане ако мъжът на помакинчето разбере,
какво я чака неговата красавица. Спирам да питам за това, но продължавам да питам за
хвалбите му сред женска седянка. На мене ми е необяснимо, любопитно и много смешно.

Общи условия

Активация на акаунт