Лична бъркотия

• 41 838
  • 852
  •   1
Отговори
# 540
Авторът може да е всякакъв - жена, пропадняк, лъжец, да има желание да сподели анонимно или да се похвали (второто бих го разбрала пред познати, а не непознати), може и да пише дипломна на тема „Изследване на реакцията в БГ Мама при споделяне за изневяра с мюсюлманка.“
Аз обаче не мога да разбера едно - хем пишете, че човек като него не си заслужава губенето на времето, а по цял ден обсъждате него и живота му, за който почти нищо не знаете. Ами как да не се почувства като герой от турски сериал. После защо се бил похвалил, ами при такава голяма публика, как да не се похвали! По-интересни занимания нямате ли си? Нали си имате страхотни мъже и животът ви е прекрасен, защо по цял ден висите тук, радвайте им се! Големи драми, голямо чудо за неща, които се случват ежедневно, просто този е решил да сподели, а колко е вярно в неговия случай е друг въпрос. Изказахте си мненията, наругахте го, нарекохте го как ли не, защо продължавате? Явно на вас самите ви е много интересно да следите развоя на нещата, че и вечер го чакате да се появи. С писане и обиждане не вярвам да промените по някакъв начин ситуацията, изведнъж да осъзнае какъв глупак е и повече никога да не изневери.

# 541
На мен авторът отдавна не ми е интересен. Той е бита карта. Или е някоя откачалка, която си търси "тръпки" в нета, или е точно толкова загубен, колкото се описва.

По-скоро са ми интересни няколкото жени, които подскачат в лицемерно възмущение как така болшинството не сме проявявали разбиране към възвишената му душа, но ако ги попиташ директно дали биха желали да са на мястото на съпругата му, срамежливо се дърпат.

Изобщо двойните стандарти във всяко отношение винаги са ме провокирали - дали с раздразнение, дали със снизхождение....

Като чета такива теми, се чувствам безнадеждно романтична...защото вярвам, че са възможни почтени и чисти отношения между хората. Не мога да обитавам свят, който допуска единствено цинизъм, лъжа, егоизъм и тъпчене на другите в името на личния кеф.

Скрит текст:
Аз пиша наистина много бързо Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:00 от Анонимен

# 542
  • Варна
Решения, поведение,прегрешение , равносметка,оценки прошка са все лични, семейни отношения -между двама.
В конкретния случай сме само зрители на чужда  драма.Реакциите и емоциите са запазени за личния ни свят.

# 543
Какви са тези инфантилни драсканици в Бг мама форум. Най- тъжното е, че не се осъзнава човека. Ще има по-голям успех в някой тийн форум...е, поне докато не си казва възрастта. Тогава ще е смешен.
За жена по бих приела тези излияния, но за мъж...басси розовия дневник, рЪйш ли..

Добре, де, във всяка тема във форума, се тръби че разлика между мъжете и жените няма в днешно време, освен първичните полови белези.
Няма да цитирам- 2- 3 сме, които твърсим обратното- че двата пола са две отделни вселени, които се допълват, а не са еднакви.
И когато един мъж покрива представата за еднаквост, правейки "женски излияния", е анатемосан и заклеймен.
Между другото- чисто по мъжко- каруцарски. Mr. Green
Тук наблюдаваме една жена, която прекрасно знае какво иска и има топките да си го каже (странични отношения без обвързване и усложняване - секс, малко разтуха с приказки за сукуленти и как да ги гледаме през зимата и толкова) и един тотално филмиран мъж, кършещ немощни китки в дилеми, които реално не съществуват. Темата е идеален пример за смяната на ролите. Уж доскоро жените бяхме тези с разбъркващите се хормони, емоционалните изблици и склонността за изпадане в илюзии и филми. Вече май не.

Аз дори нямам желание да му начукам канчето, защото той успешно сам си го начуква. Дори ми е трудно да го обвиня като хората или да му се скарам, защото ми е малко жал за него как се омотава като пате в калчища и лека полека трупа стеничка от очаквания и чувства.

Видно е, че вече не обича жена си и като всички останали изневеряващи слага на пиедестал новата тръпка, а сравнявайки двете още повече се дразни на тази вкъщи и възвеличава онази някъде си. Естествено, мега лесно е за няколко часа да избягаш от еднообразието вкъщи и в съседен град, в някой тихичък мотел да говориш разпалено за пасифлора и как е цъфнал цимбидиума сред страстни целувки и милувки, защото... е за няколко часа. Grinning

# 544
А мен все повече ми заприличва Авторът на познат потребител, който просто се гъбарка.
Прави на мАмуни потребителките. Влиза само да дразни.
Пука му на... крачола на него. Да прави весело на бг-мамите.

# 545
Твърде лично приема обидите и квалификациите тук, за да е само за майтапа, има някаква истина в профила и историята му.
На мен ми е  интересно как ще се развият събитията, дано изтрае темата до тогава.

# 546
Прочетох само мненията на автора. Надявам се да му светне лампичката, ако въпросната дама почне да му иска пари. Така и не разбрах как точно я е намерил тази неземна красавица или тя е намерила него? Такъв грижовен мъж с добри възможности, чиято жена няма нужда да работи и само да му харчи парите. Също се чудя дали наистина е помакиня, да не се окаже обикновена ... ромка? Толкова да е смела да мърсува в съседния град.

# 547
А мен все повече ми заприличва Авторът на познат потребител, който просто се гъбарка.
Прави на мАмуни потребителките. Влиза само да дразни.
Пука му на... крачола на него. Да прави весело на бг-мамите.
Успява. Grinning

# 548
Аааа, добре, добре....днес има живец Simple Smile
Съвсем очаквано, отива се на службицата в 8-9 и вместо да се обслужват граждани и да се върши работа що да не  си избием комплеските върху клавиатурата, нали сме скрити, можем да си леем обиди и да се считаме за по-добри. Да, ама не Simple Smile

Ще синтезирам в един пост, че да не пиша за всеки потребител нов, така моя % ще стане голям, а не искам това.

Black_Sapphire: Ти си ми любимка, знаеш си, толкова енергия хабиш в плюнките, че ако започнеш да произвеждаш ток, то България ще трябва да го продава, защото ще има излишък.

Цитат
. .това го знае само турчинът в леглото на неговата любима

Имаш се за грамотна, а не можеш да направиш разликата между турчин и помак, ако кажеш на някой турчин, че е помак може и да отнесеш някое мише.  Отделно нали знаеш, че забележки за изпусната дума, буква, запетая правят само форумните герои, които вече няма какво друго да измислят, не знаеш нито Вивиан, нито пък аз колко сме грамотни или образовани. Но пък е видно откъде лъха на провинциална злоба, ама не ти се сърдя, нали си ми слабост, та ти "Властелина на форума"

На франсето и търсачката ще отговоря, но с въпрос.
Чудя се колко ли са ви наранили мъжете в този живот, за да има такава жлъч, такова мъжемразене говори за доста дълбоки травми или за гоооолеми рога, ама няма да си признаете, щото ще се скапе имиджа на "идеалните".Та, колко сте плакали по мъже, които да голяма хапка, кажете си, ще ни олекне Simple Smile До вас слагам и минералчето, но при нея по-скоро е плод на ограничението за развитие и имплантирана народопсихология от времето на комсомола.

Lady Cassiopeia Duval
Цитат
Искам да попитам нещо. Вътрешната ти бора в какво точно се състои - опитваш се да устоиш на сексуалното изкушение или се бориш със зараждащи се в теб чувства към тази жена. Защото това са две различни неща и, ако първото е по-лежерно и първично, то второто вече е сериозно, дълбоко и водещо след себе си много по-сериозни последствия.

На сексуалното си влечение не мога да устоя в този момент, а и не искам. Боря се с второто, защото това е нещо обречено от самото начало и ще донесе само рани на всички замесени, косвено или пряко, просто не трябва да се стига до чувства. Ако ме манипулира обаче ще призная, че и се получава добре, успява във всичко.

Nesiha:

За Франция могат дамо да мечтаят, работил съм доста години там, когато Франция беше най-силната европейска държава в началото на ЕС, ама гледали филми, реклами за екскурзии и решили, че Франция значи свирки, дотам с общата култура, да не забравя и френския ник Simple Smile

Viviana91
Цитат
Провокира и се наслаждава на Шоуто...

Не е като да не се получава такова, когато обаче пискливите се уморят или дерайлират като електричката може и да се получи добра дискусия, именно нея чакам.
За правописа да не ти дреме, не сме на класно по Български език, не им забелязвай, няма какво да кажат.

Сапфир:
Цитат
Въобще си нямаш на идея в колко много неща съм обиграна, и то на практика, не на теория!
Знаеш ли кой се хвали сам? може да си обиграна в обидите, сплетните, правописа, но като човек си личи, че твоя житейски опит се простира до попиване на чуждия от един форум.
Цитат
За разлика от теб аз имам за партньор мъж, а не "моето момче".
Дали го имаш, убедена ли си, че кой знае може и той мисленно да е при някоя туркиня, опс....помакиня Simple Smile А иначе има момче, защото е по-млада, което пък определено е неин плюс и като добавим липсата ти на опит житейски (освен чуждия попит такъв) то нещо изоставаш с няколко гърди, ама там пък друга тема....гравитация и викат.

bubbata
Поиска ли пари ще стане весело, но не. Напротив дори, печели прилично (никъде не съм казал, че е в малък град, как го решиха не знам) и ме изненадва с разни неща, аз си плащам само пътя и някое кафе, ама може и уловка да е преди да поиска, не вярвам обаче, и ромка не е.....

Така, няма да търся изпуснати запетайки, нито объркани букви, а спокойно може да ме бичувате за това Simple Smile

# 549
Надявам се темата да изтрае, чрез нея следя еволюцията на това, което се случва около мен, а и форумния филм си го бива. Няма и да изчезна, надявам се потребителките, които се опитват да я затворят да не успеят.

# 550
Надявам се темата да изтрае, чрез нея следя еволюцията на това, което се случва около мен, а и форумния филм си го бива. Няма и да изчезна, надявам се потребителките, които се опитват да я затворят да не успеят.
Аз пък бих ти предложила да кажеш всичко на жена си в името на форумния филм и съм сигурна,че няма да закрият темата ти.Бъди пич 😄

# 551
Аха, четеш сеир. Па постарай се повечко, де.

# 552
Аха, четеш сеир. Па постарай се повечко, де.
С какво? С един сеанс месечно? Останалото време е принуден да уплътнява със сеир за собствена сметка в БГ Мама Grinning.
Само две неща ще ти кажа, авторе:
1. Не ставаш за врачка
2. Горката ти жена. Любовницата ти не я жаля, ама и тя не ще да е с много високи претенции.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 07:43 от Анонимен

# 553
Голяма злоба и завист за службите на хората бре авторе. Туй, че ти си я добутал до прост зидаро-мазач с 5 твои клонинга в бригадата - никой не ти е виновен за капацитета.
Ма пък погледни го от добрата страна- в по интелигентно обкръжение нямаше да има кой да ти каже да изпраскаш без задръжки помакинчето и ти умря кефа един път месечно Joy

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 09:03 от Анонимен

# 554

На сексуалното си влечение не мога да устоя в този момент, а и не искам. Боря се с второто, защото това е нещо обречено от самото начало и ще донесе само рани на всички замесени, косвено или пряко, просто не трябва да се стига до чувства. Ако ме манипулира обаче ще призная, че и се получава добре, успява във всичко.
Страхотен начин да не се стига до чувства - да задълбочиш отношенията. Joy Ами успех с боренето.

Общи условия

Активация на акаунт