Лична бъркотия

• 41 892
  • 852
  •   1
Отговори
# 555
Ох тези вътрешни борби... на бас, че помакинята в момента с нищо не се бори, а си полива папратите и хич не й дреме. Grinning

Авторът е жена, според мен. Толкова фина злобичка тип: "Хабиби, а твоят мъж къде е и при коя е, знаеш ли" няма у един мъж. А знам ли, времената са други, може и да има вече. Те съвсем изперкаха.
"Аз си плащам само кафето и пътя" - а мотела тя ли го плаща или правите секс в храстите? Зима е, дано поне имате спален чувал и топли ръкавички. Защото, ако е в колата, това отива повече на моето поколение, не на вашето.

# 556
# 557

На сексуалното си влечение не мога да устоя в този момент, а и не искам. Боря се с второто, защото това е нещо обречено от самото начало и ще донесе само рани на всички замесени, косвено или пряко, просто не трябва да се стига до чувства. Ако ме манипулира обаче ще призная, че и се получава добре, успява във всичко.

Това вече е лошо. Повярвай ми - не мисля, че има човек, който е успял да се пребори със зараждащи се в него чувства, особено, ако те са трудни. Едно е да се пораждат чувства между свободни хора и такива между двама обвързани. Защото точно това, че не можете да сте заедно, когато поискате, че трябва да се криете, че се срещате веднъж месечно /за сега/ ще подействат и на двама ви, като катализатор на чувствата. Ще видиш. С всяка следваща среща, с всяко следващо писане ще искаш да я виждаш все по-често и по-често, и от там ще дойдат проблемите и за двама ви. Дано да греша, но съм убедена на 99%, че точно така ще стане. Но пък може и с времето нещата да отшумят, което е около 1% вероятно. Не знам - става все по-сложно.

# 558
Пътя, кафето, мотела...отидоха 150-200 кинта. Доста скъпа услуга...

Лейди, мислиш ли, че един средностатистически мъж може да отличи първото от второто?

# 559
Гугълче, на палатка бе:) начи пише се турист, жена му си мисли, че е луд да ходи по чукарите, дето има само баби. Та така, понякога сред палаткаджиите е направо един походен Содом и Гомор.

# 560

Лейди, мислиш ли, че един средностатистически мъж може да отличи първото от второто?

Аз затова се опитвам да обясня какво се случва в такива ситуации - не че ще му повлияе де. Хора в подобни ситуации не виждат, не чуват и не четат нищо. Просто отказват да приемат, че и на тях ще се случи същото, като на другите. Но то винаги се случва. Ако успее да задържи нещата на ниво "просто секс" ще е голям успех. Лично на мен ми звучи, като интелигентен човек, така че може и да ни изненада, и да постъпи правилно. Затова се надявам темата да си остане активна - ще ми е интересно да следя развоя на събитията Simple Smile

# 561
Скрит текст:

Аз затова се опитвам да обясня какво се случва в такива ситуации - не че ще му повлияе де. Хора в подобни ситуации не виждат, не чуват и не четат нищо. Просто отказват да приемат, че и на тях ще се случи същото, като на другите. Но то винаги се случва. Ако успее да задържи нещата на ниво "просто секс" ще е голям успех. Лично на мен ми звучи, като интелигентен човек, така че може и да ни изненада
, и да постъпи правилно.
Скрит текст:
Затова се надявам темата да си остане активна - ще ми е интересно да следя развоя на събитията Simple Smile
Ами, не, няма да постъпи правилно...
Той пусна темата именно с идеята, че това което прави не е (май) много правилно...уж да сондира мнения.
Е, и след като 99% се изредиха да му обясняват колко гадно, долно, нечестно и подло постъпва, той дали постъпи правилно?
И сега пак ще следва "хода на долната си глава", дори няма и мисъл да му мине да зареже въртиопашката....
По-скоро тя ще се покрие след някоя и друга среща, ако наистина нашия "герой" е толкова невзрачен и смотан, както сам се самоопредели.

# 562
Определено навири гребена, откакто му пуснаха Joy
Но то е като еуфорията от алкохол или дрога - после боли главата.

# 563
  • София
Ох тези вътрешни борби... на бас, че помакинята в момента с нищо не се бори, а си полива папратите и хич не й дреме. Grinning

Авторът е жена, според мен. Толкова фина злобичка тип: "Хабиби, а твоят мъж къде е и при коя е, знаеш ли" няма у един мъж. А знам ли, времената са други, може и да има вече. Те съвсем изперкаха.
"Аз си плащам само кафето и пътя" - а мотела тя ли го плаща или правите секс в храстите? Зима е, дано поне имате спален чувал и топли ръкавички. Защото, ако е в колата, това отива повече на моето поколение, не на вашето.

С глас се смея в офиса SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied , .....на скучната държавна службичка,да не си помислите друго.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 11:02 от trikitil

# 564

С глас се смея в офиса SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied , .....на скучната държавна службичка,да не си помислите друго.

Ааа не лъжи - в държавната служба са кабинети, не офиси Simple Smile

# 565

Това вече е лошо. Повярвай ми - не мисля, че има човек, който е успял да се пребори със зараждащи се в него чувства, особено, ако те са трудни. Едно е да се пораждат чувства между свободни хора и такива между двама обвързани. Защото точно това, че не можете да сте заедно, когато поискате, че трябва да се криете, че се срещате веднъж месечно /за сега/ ще подействат и на двама ви, като катализатор на чувствата. Ще видиш. С всяка следваща среща, с всяко следващо писане ще искаш да я виждаш все по-често и по-често, и от там ще дойдат проблемите и за двама ви. Дано да греша, но съм убедена на 99%, че точно така ще стане. Но пък може и с времето нещата да отшумят, което е около 1% вероятно. Не знам - става все по-сложно.
Зависи от зрелостта на човека. Аз бих снижила сериозно процентите. Не се бориш с чувствата, отдаваш им се и те в един момент (летлива им работа), се "разреждат" и се стига до прагматизъм от вида, вземи нещо за ядене по пътя или кой нямало да може в петък, че попълвал фактури.

Два месеца, "девет седмици и половина" ще е тоя несвяст, а за това време, един разумен човек ще утрои усилията си да е дискретен и може като нищо да се върне при фамилията росен-росен.

Този мъж, доколкото успявам да чета през редовете, няма да го притесни проблема, че не се виждат често. Рядко, но качествено, нали в това е принципа на удоволствието.

# 566
И аз да дам моите 5 цента за темичката Smile

Хабибиту платило за стаята Dizzy Face ... или го е завело в квартирка някаква специална за целта. И Ромео супер горд се похвали как само с парите за пътя и кафетата се разминал, колко жалко е това. Съвременна ДЕеволюция на мъжката чест и достойнство отвсякъде и девалвация на жената.

Аз продължавам да се съмнявам във верността на приказките на жената, да видим.

# 567
Рядко, но качествено, нали в това е принципа на удоволствието.

Дам, на доста мъже след 40 им стига веднъж в месеца.

# 568
Уффф, ма нищо не знаете значи! Какви ти мотели - едно време през соц-а се построиха разни вилни зони. Сега пустеят, ама който е по-смел, си ползва построеното за мърсуване. Може да посещават някоя отдалечена вила.

# 569
  • София
Ванга би била пълен дилетант пред форумските врачки! Joy

Ето моя принос в предвижданията за развитието на връзката.......

Аз я виждам работата как се разсъхва/ сгромолясва докъм май-юни някъде, най- късно.
Ако на него му писне и се изсули с финес, ще спечелят всички замесени пряко и косвено.
Ако ги мерне "предател" и помакинята издъни работата, може да го отнесат пак всички- за тоя, дето клати гората.

Общи условия

Активация на акаунт