Лична бъркотия

• 41 848
  • 852
  •   1
Отговори
# 720
Дайте линк към темата на този Капоне, взех да се влюбвам вече аз, толкова го хвалите какъв герой бил. Cupid

# 721
За да се филмирам, режисьора трябва да си струва доста.
Но пък явно на Красавицата и е Спилбърг, минимум..та не знам, не знам..
Проблема и да ходи с приятелки да се забавлява на този празник, е че тя разбираш ли не целува мъжа си тъй както Спилбърг, налЕ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 722

То е ясно, че това ще обясни, но въпроса е "другата жена" как ще приеме факта, че на подобни празници той е със съпругата си. Щом реагира така на това, че той спи с жена си е ясно, че и това ще я подразни. Поне аз така мисля

Филмирате се, наистина! Simple Smile
Другата жена също ще празнува я с колежки, я семейно- какво има да приема или не факта, че авторът няма да я чака пред хотела с роза между зъбите?
Що се отнася до спанено със собствената му жена- ами, да ще я подразни, което не ѝ пречи да се застрахова, обяснявайки как е жертвата, която няма начин да не спи с мъжа си. Joy

Не знам - по това, което написа автора, на мен лично ми се струва, че на "другата жена" много й се иска да чува как той не се разбира с жена си, че не спят заедно, не излизат никъде заедно, не си говорят - един вид, че брака им е само, заради децата, той не е щастлив в семейството си, а тя е единствения слънчев лъч в неговия живот. И всяко нещо извън тези рамки я дразни. Ето - започна се със сърдене, че той спи с жена си, че ходи на планина с жена си. От там реших, че най-вероятно би се подразнила, ако той прекара тези два празника с жена си.

# 723
Капоне-то ми беше далеч по-интересен. Огън мъж.
Тук някакво сметкаджийство, някакви условности, някакви договорки.
Нищо няма да излезе. Прогнозирам, че трети полов турнир няма да има. Авторът сега ще спи с жена си и ще си представя другата, докато се върне в руслото. Много пресметлив ми идва, никаква екзистенциалност няма тук.

Шубето е голям страх Grinning

# 724
Дайте линк към темата на този Капоне, взех да се влюбвам вече аз, толкова го хвалите какъв герой бил. Cupid
Беше нещо в смисъл "Любовницата ми изневери"
Как си я пропуснала , супер култова Joy

# 725
  • София
Франсоаз, голяма хвалба какво получавал ТМ. Т.е. хвалиш индиректно себе си.
Обаче какво ли мисли другата страна и дали оценява така високо даденото от теб?
Може да си едничка дъщеря на милионер или самата ти милионерка. А на всички ни се иска да бъдем обичани заради себе си, независимо от положение и пари.

# 726
Може да си едничка дъщеря на милионер или самата ти милионерка. А на всички ни се иска да бъдем обичани заради себе си, независимо от положение и пари.

Айде, пак фантазии на голо....

# 727
Е, аз съм писала, че съм уникална......    Laughing   не го крия.
Ама темата не е за мен, така че.....
Скрит текст:

Айде, пак фантазии на голо....
Точно!    Smile

# 728
Че какво да криеш, Красимира... леко ригидна, 50+ годишна с мъж, който не гледа настрани (а защо, има много обяснения, повечето от които няма да ти харесат). Драмите на one more са все пак малко над верността, на която по крайните квартали, в малките апартаменти ужасно много се държи.

# 729
  • София

Абе на вас не ви ли се е случвало да зяпнете в устата някого и да попивате всяка дума, само защото сте влюбени или поне сериозно го харесвате?

Да случвало ми се е,но както и преди казах, мозъка при мен не е спирал да работи. Но всеки луд с номера си,някой са с цяла програма .

От играч до играч има разлика. Ако сравним Капоне и тукашния героя, все едно висша и нисша лига.

# 730
Че какво да криеш, Красимира... леко ригидна, 50+ годишна с мъж, който не гледа настрани (а защо, има много обяснения, повечето от които няма да ти харесат). Драмите на one more са все пак малко над верността, на която по крайните квартали, в малките апартаменти ужасно много се държи.
Ама, тооооолкова си далеч от истината, че .....   LaughingLaughing

Апропо, дори съм писала къде живея.....ама щом те кефи да фантазираш, давай, за мен не е проблем.   Smiley
Дано моя "жалък" живот ти донесе нужното самоуспокоение, че твоят е врЪхта.

# 731

Ма спри се бе, госпожо/це, не ставаш за врачка, не разбра ли?

# 732
  • София
Айде, почна битката за "врачка на форума"!? Mr. Green

# 733
Юбилейна страница - как върви приказката в тая тема Smile
Отивам да търся Капонето аз, стискайте ми палци.
Благодаря на tays , намерих я и още в началото личи разликата, даммм.

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:33 от Си*

# 734
Тя щом любовницата почва да играе театър на ревнива любовница, акциите на автора вече са скочили до тавана. Като почне да го изнудва за пари в чудо ще се види.
То така вече го е оплела помакинята, ама чакай да се развихри...
Този филм съм го гледала вече, авторът загрява с любовницата след като си попишат, след като вече е загрял и е дигнал самолета ляга при жена си. Това е най-гнусното. Използва 2 жени. Ама помакинята като се ядоса, че някой я е използвал ще стане мазало... Една откачалка любовница на един стана приятелка във фейсбук с детето на любовника си( без това дете да знае разбира се) и знаеше къде ходят семейно. Абе помия голяма.

Общи условия

Активация на акаунт