Абитуриентски страсти 2019

• 213 392
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Mediterraneo
Е, мощна била! Къде я видяхте мощна?! Прекрасно женско тяло, включително и раменете!

# 2 656

Хубаво момиче...и с тези обувки, просто брутално.

Това е една от най-големите безвкусици, които видях в темата. Направо е подигравка с роклята.

За съжаление роклята няма как да се подкъси и поради тази причина с плаформените обувки е достигнала желатата дължина.  Има ли я на снимка в цял ръст, за да видим  постигнала ли е ефекта?

# 2 657
Позите са потрес, с извинение, ама..Снимките в близък план са красиви!

# 2 658
  • гр.София

Дали родителите й ще си я познаят -)
За мен е крайно нереална.

# 2 659
  • Norge
Дааа, за жалост, този път не ми допадна работата на фотографа. Дори се вижда и следа от „гумичката“  Rolling Eyes
А знае ли човек; може пък на него да не му е допаднал моделът и просто да е включил бутона „ширпотреба“.

# 2 660
Бих казала, че и професионалните гримьори правят момичетата съвсем еднакви в лицата. Загубват всякаква характерност под дебелите вежди с еднаква форма, пластове фондьотен и контурирани лица, разбира се и еднакъв тъмен опушен грим на очите. Прическите също са еднотипни.

# 2 661
  • London

Хубаво момиче...и с тези обувки, просто брутално.

Това е една от най-големите безвкусици, които видях в темата. Направо е подигравка с роклята.

За съжаление роклята няма как да се подкъси и поради тази причина с плаформените обувки е достигнала желатата дължина.  Има ли я на снимка в цял ръст, за да видим  постигнала ли е ефекта?

То заради това има петит модели, за да не се налага да се изпада в такава ситуация.

# 2 662
Покажете и някой младеж !
Това, което видях при момчетата е папионка,масово.
Все си мислех, че е демоде.

# 2 663
Папионките са новият хит. По-скоро вратовръзките са демоде. Grinning

# 2 664
Е, да де, но всички ми приличаха на келнери.

# 2 665
Последното момиче е красиво, но е снимано много зле. Всички позе в цял ръст са кофти... И защо такъв ъгъл на снемане е избрал... Добавят се поне едни 5кг отгоре.

Много грозни изказвания, че момичето било мощно.
Аз пък не харесвам скелети на които им се четат ребрата и т.н., но момичето тук определено не е мощно.

# 2 666
Аз пък червенокоска много харесах (въпреки черните корени), говори от снимката. Тази мълчи само.
Обувките са отврат.
Не харесвам папийонки (и затова се омъжих за човек с папийонка, добре че поне беше лилава).
Какво стана наистина с вратовръзките?!?

# 2 667
Вратовръзките са за по-зрели мъже. Папионките са по-весели, младежки. Смятам, че повече подхождат на млади мъже и момчета.

# 2 668
Красиво момиче, но все едно на снимачната площадка на Чернобил е била фотосесията. Прекалено е

# 2 669
Вратовръзките са за по-зрели мъже. Папионките са по-весели, младежки. Смятам, че повече подхождат на млади мъже и момчета.
Така и не можах да ги харесам. За мен вратовръзката е половината от костюма. Именно тя придава онзи строг вид, който харесвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт