Абитуриентски страсти 2019

• 213 376
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 670
Не ми допада последната фотосесия на Яков. Съжалявам, но ако беше се досетил под какъв ъгъл и в каква поза да снима девойчето, нямаше сега да спорим мощно ли е, с къс или дълъг врат е итн. Иначе ясно, че си е играл да замазва лицето.
И на мен червонокосата сесия повече ми допадна и като цяло по-младежко настроение се носеше от нея.

# 2 671
На червенокоска сесията беше по-приятна, тази вярно е много сива - рокля, фон, всичко се слива. Позите са толкова разчекнати и изкуствени, че ми е неудобно да ги гледам - става ми жал за бездарния фотограф. И пак ще повторя, че израсналите корени са тренд от няколко години вече, затова момичето не ги е боядисало.

# 2 672
Папионката няма как да стане демоде, защото тя е класика и е по-официална от вратовръзката. По начало е така. Сега вече правят и разни шарени папионки от шантави материи, които могат да се носят и през деня за тези, които залитат по модните течения.

# 2 673
  • sofia
Скрит текст:
На червенокоска сесията беше по-приятна, тази вярно е много сива - рокля, фон, всичко се слива. Позите са толкова разчекнати и изкуствени, че ми е неудобно да ги гледам - става ми жал за бездарния фотограф. И пак ще повторя, че израсналите корени са тренд от няколко години вече, затова момичето не ги е боядисало.
Извън темата - откога чакам да стане тренд побелели израснали корени, че не издържам вече с тва боядисване, имам чувството, че само това правя!
Точно щах да питам тоя чернобилски апокалиптичен фон как се постига и кое му е якото?
Правиш се нещо русоляво и може и кичури да включиш....перфектно търпи бялото. От всичките ми колежки, които се боядисват има само две, които борят тъмен цвят, всичко друго русо Smiley

Последната сесия и на мен не ми допадна. Има нещо "сбъркано" във всички снимки, нито една не изглежда ок.

Черната рокля с коня има прекалено много детайли, претрупана е и от толкова акценти е станало едно голямо нищо. Роклята не струва.

# 2 674
  • London
Ето това момиче много ми допада, като героиня от мафиотски филм от 60 те е.

И това момиче ми харесва

# 2 675

Великолепна! Heartbeat  Тъмно синьо, бижута класика, коса на вълни и цвета на червилото е прекрасен.

# 2 676
  • София
Страхотно дете, много е красива, нежна.

# 2 677
И аз харесах плевенчанката (с тъмната рокля) Simple Smile

Скрит текст:
Моя позната все ми вика да си взема от този спрей, дето го рекламира Ева Лонгория (защото моите корени са сиви - не през цялото време, но понякога не ми се занимава с боядисване само заради тях). Чудех се дали не цапа - ако си докосна косата през деня, след като съм се напръскала, няма ли да ми почернеят пръстите? А и дрехите - дали няма да стане някой инцидент?

# 2 678
Много за кратко снимчицата, нищо не видях.

Първото момиче прилича на героиня от италиански сериал, втората от турски. Красиви са, макар и малко силно гримирани!

Аз не си цапам скалпа със спрея. Пръскам от разстояние и се стремя да не е силна струята. Като цяло върши работа за седмица-две, после си трябва боядисване.

# 2 679
  • Най-красивата страна
Много ми хареса момичето с тъмно синята рокля.
Както и другото момиче.
Освен,че са с красиви черти,но и  всичко е изпипано-и тоалетите и грима..
А и фотографите са били добри...

# 2 680

Великолепна! Heartbeat  Тъмно синьо, бижута класика, коса на вълни и цвета на червилото е прекрасен.

Това момиче и на мен много ми хареса. Става ми една от любимките. Страхотна е.

# 2 681
И косата ѝ е много хубава. Повечето дълги коси на вълни изглеждаха   рошави и сплескани - явно, че в началото е имало някаква идея, която обаче не е издържала много време.

# 2 682
Само аз ли не харесвам да се показват подмишници на снимка? Освен ако не са на някоя супер обработена снимка..

# 2 683
Аз пък много харесвам папионка. На млади или поне младолики мъже стои страхотно. Като се женехме ММ и кума бяха с папионки,не в традиционни цветове и бяха супер готини,пък се отличаваха от другите мъже.
Харесват ми момчетата, които са избрали папионка, много са ми сладки,но друго не разбирам. Сложили костюм и папионка и даже кърпичка и хоп мокасини на гол крак. Малко ми е странно...
Обувките с толкова висока платформа и на мен не ми допадат, но с много по-малка ми харесват и даже си купувам,но от чисто удобство - за да ми паснат на свода.

# 2 684
Скрит текст:
Извън темата - откога чакам да стане тренд побелели израснали корени, че не издържам вече с тва боядисване, имам чувството, че само това правя!
Точно щах да питам тоя чернобилски апокалиптичен фон как се постига и кое му е якото?
Правиш се нещо русоляво и може и кичури да включиш....перфектно търпи бялото. От всичките ми колежки, които се боядисват има само две, които борят тъмен цвят, всичко друго русо Smiley
Съвсем извън темата, но вече има тренд - reverse ombre Wink:

Последна редакция: сб, 08 юни 2019, 09:54 от MsWest

Общи условия

Активация на акаунт