Абитуриентски страсти 2019

• 213 376
  • 3 230
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Sofia
Зле зашит скрит цип,според мен Anguished

# 2 701
  • London
Не знам, имаше някои изтупани ама грозновати. Едно девойче беше с фотосесия влакова композиция, то не бяха чупки, стойки, тоалет, проба за звездност, а като прилича на Червенкова ли каква беше всичко това изглежда хипер комично. Ако беше някоя наистина хубава девойка в тази рокля, фотосесия и тн.....съвсем друг щеше да е ефекта.
Викаш, ако е грозновата (по твоите критерии), да се скрие вкъщи. Щото на леля ви Катрала и изглеждало смешно. Пита ли те някой теб?
Ако става дума за конкурс, да, човек трябва да има самокритика и да си прецени дали е за конкурс или не. Обаче да се критикува момиче, което иска да си направи фотосесия, си е глупаво откъдето и да го погледнеш. Просто не е твоя работа.
Ами аз я коментирам именно, защото се е плеснала в конкурса и е мое право. Щом има самочувствието да изпляска 10 снимки, май повече никой друг не е пускал в тоя конкурс явно е готова да си търпи критиката. Моя работа нямаше да бъде, ако си я пазеше за себе си тая фотосесия, като се вреш е очаквано, че ще чуеш това и онова.😉

# 2 702
Както каза някой по нагоре червените конци много ме дразнят. Това някаква мода ли е, много странно? За какво ги слагат. Малко извън темата.

# 2 703
Против уроки Simple Smile

# 2 704
Ох, много тъпи суеверия. Липсва синьото око.

# 2 705
Ох, много тъпи суеверия. Липсва синьото око.
Абе ако искат да си ги носят, ама не на бала...червено конче на дантелени рокля....ужас просто!

# 2 706
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тибетски гривнички шамбала не сте ли виждали?
не че мястото им е на бал, но чак такива протести срещу тях...

# 2 707
тибетски гривнички шамбала не сте ли виждали?
не че мястото им е на бал, но чак такива протести срещу тях...

Това мода някаква ли е? Не бях чувала. И на мен не ми се връзват тибетските гривнички с европейско официално облекло 😊

# 2 708
Различни са ни критериите за красиво лице - от това се убедих след някои коментари в темата. А и във Вести преди няколко дни бяха публикували една французойка, която уж имала най-красивото лице на света, а на мен ми прилича на жаба. Не го казвам от злоба - така ми изглежда; актрисите и известните личности, които ми правят впечатление и според мен имат най-красивите лица, са нещо съвсем, съвсем различно.
Скрит текст:
А иначе - за мен лицето винаги е било по-важно от тялото. Вярно, че за да ми хареса някой наистина много, трябва да има и горе-долу хубаво тяло, но ако има много красиво тяло и грозно (според мен) лице, не може да ми хареса никога. Предполагам, че ако бях мъж, тялото щеше да ми прави по-голямо впечатление.

От конкурса - тези са сладури (по-скоро като за маскен бал, но нали можело с носии) Joy :

# 2 709
Петя, и аз предпочитам красиво лице пред хубаво тяло. Още повече, че последното до голяма степен зависи от нас и е постижимо. Някой да не се хване да спори - казвам до голяма степен. Костна структура, ръст и някои пропорции не могат да се променят. Стана ми любопитно как изглежда французойката. Аз намирам повечето от тях за грозновати. Както и испанките, германките и повечето по-на север. Но това е моят вкус. Почитател съм на източната красота. Иначе ясно е, че всеки има различен вкус и е нормално. И по-добре, че е така. Представете си, ако всички харесваха едно и също...

# 2 710
Намерих статията - ето я, може би не са подбрали най-добрите снимки, но наистина не ми харесва: https://www.vesti.bg/lyubopitno/francuzojkata-s-naj-krasivoto-li … ta-snimki-6096094

П.п. А и Рийз Уидърспун не ми харесва особено. Хубавка, но нищо повече.

# 2 711
Намерих и други нейни снимки в интернет. На някои снимки ми харесва повече, на други - по-малко. Според мен не е най-красивата на света, но е хубава. Всъщност още като дете са я смятали за “най-красивото дете в света” и се оказа, че съм виждала нейни снимки. Като дете по-категорично бих я определила като много красива. Рийз категорично не ми харесва. Приятно излъчване и до там. Ок, извинявам се за спама.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 12:11 от Anastasiya_S

# 2 712
Това с червените кончета е някаква страшна работа напоследък. Обърнете внимание по телевизията, колко известни лица с претенции за някаква интелигентност - водещи, певци, артисти, че даже и политици, са с такива. И поне да знаеха какво носят, защото нещата изобщо не са толкова безобидни.
Тези символи са абсолютно антихристиянски, да не кажа и по-страшна дума. Ако си християнин, има само един символ, който сам по себе си има духовна сила - кръстът. Да разчиташ на други символи, знаци, предмети, означава да възлагаш на други "сили" своето спасение, не на Бога. А тези "сили" могат да бъдат много опасни.

# 2 713
Хм, да, и аз това го знам. Ако човек е вярващ християнин, не би трябвало да носи неща свързани със суеверия и други религии. Първо обаче че съмнявам, че както голяма част от абитуриентите, така и изброените политици и т.н. са вярващи, второ - предполагам доста от тях въобще не знаят какво и защо носят. Нали другите така правят, това стига.

# 2 714
  • London
Струва ми се, че много вече се отплеснахте, чак Бога и кое било антихристиянско, ми не всеки първо е вярващ и е длъжен да бъде изобщо християнин, било абитуриент или форумец. Някой е будист, трети вярва в теорията на Дарвин. Личен избор та някой да седне да ми обяснява, кое било антихристиянско ми е меко казано смешно, представи си комшията Мехмед не го вълнува, нито Пена дето вярва, че произлизаш от маймуната. Комедия!

Общи условия

Активация на акаунт